Şimdi Ara

MASS EFFECT ANDROMEDA - ANA KONU (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
740
Cevap
10
Favori
37.408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: unowen

quote:

Orijinalden alıntı: LordMurat55

US Store da Preload açılmış. 43GB civarında indirmeye başladı

Bende us psn den aldim preload kapali benden. Nasil indirebilirim

Ben sitesinden indirmiştim.https://store.playstation.com/#!/en-us/home/games Buradan isminize tıklayın sonra Download List ve oradan da zaten mass effect andromeda görürsünüz. Yoksa bende sizin gibi preload açık olmasına rağmen cihazda indirmemişti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LordMurat55 -- 16 Mart 2017; 12:50:31 >

• LordMurat55 kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim. Oldu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunda çok fazla hata olduğu söyleniyor bakalım ortalaması kaç olacak merakla bekliyorum. :)

• Su seriyi bi ben sevmiyorum galiba

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • konsola ps 4 ile geçtiğim için, dragon age 3, the witcher 3, fallout 4'ten başladım, mass effect her ne kadar ayrı oyun densede 4'ten giriş yapayım geleneği bozmayayım :)
  • Mass Effect: Andromeda, büyük hatalar ile oyun dünyasına girişini yaptı
    Ne yaptın sen BioWare?

Bu yılın en çok beklenen yapımlarından birisi olan Mass Effect: Andromeda, dün gece EA Access ve Origin Access üyeleri için, 10 saatlik deneme süreci olarak açıldı. Oyuncular, büyük merak içerisinde iken, çok farklı olaylar ile karşılaştılar. İlk başta geliştiriciler tarafından yayımlanan fragmanlar ile alakası olmayan oyun içi görüntüler ile karşılaştı oyuncular. Oyuna artık ne olduysa, tamamen çok farklı bir renk paleti ile karşımıza çıkmıştı. Haliyle oyuncular, yayımlanan fragmanlara göre beklentilerini iyice yükseltirken, böyle bir şey görmek onları az da olsa hayal kırıklığına uğrattı. Ha, yanlış anlamayın, oyuncuların üzüldükleri grafiklerin kısılmış olması değil, bugüne kadar yayımlanan fragmanlar ile tamamen alakasız bir görüntünün oluşması onları üzen şeydi.

Oyuncular, Mass Effect: Andromeda ile karşılaştıkları grafiksel yanıltıları çok fazla büyütmeden oyunu oynamaya devam ettiler ama bu sefer de başka olaylar ile karşılaştılar. Oyunda çok fazla hata mevcuttu. Tuhaf bir şekilde yürüyen karakterler, bir anda ortadan kaybolan NPC’ler, dövüş sahnesinde başka bir karaktere yumruğunu sallayıp ona değmeden diğer karakterin kendini yere atması ve diyaloglardaki oldukça saçma espriler. Zaten tüm bu hataları, haberimizin içerisindeki ve aşağıdaki galerideki GIF’lerden görebileceksiniz.

Oyun, bu hataları ile hem üzmeyi, hem de güldürmeyi başarıyor gerçekten. En azından bu konuda başarılı. Umarız BioWare, oyunu her kullanıcı için açtığı zaman bunlarla karşılaşmayız. Çünkü, bu hem bizi üzer, hem de BioWare ekibini. Sonuçta yapımcılar, oyunun sahip olduğu hatalar ile konuşulmasını istemez. Gerçi bu hatalar yeter de artar. Bazı insanlar, oyundaki anlamsız diyaloglarla ile ilgili de komik bir video yayımlamış hatta. Dediğimiz gibi umarım oyun çıkınca bu tür hatalar ile karşılaşmayız. Sizin bu konu hakkında ki düşünceleriniz neler?

Kaynak:https://leadergamer.com.tr/2017/03/16/mass-effect-andromeda-hatalari/

• Xbox one de oynuyorum xbox da grafikler hiç iyi değil maalesef çözünürlük bayağı etki etmiş grafiklere tırtıklar göze batıyor. Ps4 de daha iyi olacaktır proda şahane olacaktır.

Bunun dışında hikaye başlangıcı çok sığ ve başlar başlamaz yarım saat sonra
    babanız ölüyor ve pathfinder siz oluyorsunuz acaip klişe böyle bir açılış olmasına çok üzüldüm.
    bunlar dışında oynanış geliştirilmiş vuruş hissi ve silah sesleri çok çok iyi. Ama oldukça sövülen mass effect 3 ün gerisinde kalacağını düşünüyorum. Ha 10 saat oynayıp nekadar net konuşabilirim bilmiyorum ama oyunun fanı olduğum için şuan için 85 -80 arası bir puan alacağını düşünüyorum.

• Elimde US PSN çift hak var isteyene satabilirim arkadaşlar 160 TLden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ItsCawfeee -- 17 Mart 2017; 13:30:19 >
  • Bu oyun grafik için oynanmaz geyiği yapmayacağım fakat şu yüz modellemeleri ve animasyonları biraz daha iyi yapsalarmış keşke özellikle yüz modellemeleri.

• Türkçe desteğinden haber varmı

• bende xbox da erken erişimle deneyebildim daha sadece 2 saat oynayabildim dolayısıyla fikir yürütmek için erken olsada oynadığım kadarıyla gözüme ilk çarpan resim kalitesi oldu beklediğimin oldukça altında ara sahnelerde karakter animasyonları mimikleri surat modellemeleri beklenen yeni mass effect kalitesinde değil bence, özellikle horizon daki ara sahne ve karakter surat animasyonları çıtayı baya yükseltti bu yüzden belki çok çekici gelmemiş olabilir. Grafik kalitesi ve karakter ifadeleri, duruşları anlamında 3,5 yıl önce çıkan dragon age inquisition ın üzerie hiç katkı yapamamış sanki oyun, motor aynı ama dragon age daha hoş görünüyordu sanki göze.

Bukadar gömdükten sonra artılarına gelecek olursak herşeye rağmen mass effect oyunu ve açılışından itibaren heycanladırıyor , merak uyandırıyor , sesler çok iyi silah sesleri gemideki mekanik sesler vs çok hoşuma gitti, jetpack ve dash kullanmak çok eğlenceli , karakter hareketleri çok seri combat baya hızlanmış.

• < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • MASS EFFECT ANDROMEDA - ANA KONU

• quote:

Orijinalden alıntı: Source

Kadın baş karakter inanılmaz derecede çirkin. Model aldıkları bayan güzel olsa bile çok çok çok kötü modellenmiş. Ya nasıl desem pis bir teni var gibi görünüyor. Hangi kafayla yapmışlar anlamadım. Ayrıca çocuk gibi. Hiç öyle bir seksapellik falan da yok. Bildiğin makine mühendisliği okuyan sakallı kızlar gibi geziyor ortada. Bu ne lan böyle. Kimin seçimiyse .......

Neyse. Ben bu oyundan nedense açıklandığından beri bir şey beklemiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Source

Bu adamlar tam kazma çıktı, witcher'daki yennifer, triss, keira gibi kadınlara bak bir de şuna bak. Aynı kazmalık bethesda oyunlarında da var.
  • Ahlar vahlar korktugum sey oluyor demek. Dragon Age Inquisition gibi bir oyunu yapan insanlar nasil bu oyunu bu kadar ozensiz yapmislar anlamiyorum.

• Kadın karakter gerçekçi olsun, çok güzel olmasın diye düşünmüşler. Bu sefer de arap bacı gibi olmuş
  • Yeni Downgrade kralını selamlayin

• Yok hocam Tr desteği.

• Zaten 3. oyun cırttı, iyi oldu bir oyun eksildi listeden.

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.