Şimdi Ara

MASS EFFECT ANDROMEDA - ANA KONU (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
740
Cevap
10
Favori
37.400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MessiTugi

Çıkar çıkmaz alınır mı?

Çıkmadan alınır.

Sinemada Star Wars ne ise oyun dünyasında da Mass Effect o.
  • Seriyi daha önce oynamadım. Çok fazla ön yargım var oyuna karşı. Umarım almadığımı pişman olmam. Gerçi olsam daha iyi tabi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • melkor23 kullanıcısına yanıt
    Yok artık Abi bunu beklemiyordum ,mass effect piyasadaki ''herhangi'' oyunlardan bir tanesi sadece.
    Star Wars ile evren olarak karşılaştırdın sanırım ama oyunlarda Mass Effect demen fazla iddialı olur
    Ayrıca önceki oyunlara lafım yok ama bu oyun patlar demedi deme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emretor23 -- 15 Mart 2017; 2:5:9 >
  • Bir seriye sonradan multiplayer konulunca o oyunun singleı genelde kötüleşiyor bunun örnekleri bir hayli fazla, mass effectden de sırf bu yüzden korkuyorum hemen almamaya karar verdim day1'i erteledim, yorumlardan sonra alacağım Ne diye multi koyarsın şu oyunna kepazeler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 15 Mart 2017; 2:40:17 >
  • Mass Effect 1 ve 2 kalitesinde olur mu olmaz mi tek suphem bu yonde. Daha iyisi olsun demiyorum sadece bunlar kadar iyi olsun cok cok yeterli bana.

Tabii ne olursa olsun ilk gun alinir bu oyun. Detayli bir RPG ve agir ingilizce isteyen bir oyun, daha once oynamamis olanlar bunu goz onunde bulundursun. Bunlar sorun degilse gozunuz kapali alabilirsiniz. Eski seri ile cok alakasi olmayan yeni bir senaryo kuruldu bu oyunda. Eskiyi bilmenize cok cok gerek yok.

• Asıl bu oyuna Türkçe altyazı lazım yokmu imza kampanyası yapan bu oyundaki ingilizce gereksinimi Horizon yanında über kalır ayrı bir paragraf açmak lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamer-x -- 15 Mart 2017; 10:0:19 >
  • İyi bi noktaya değinmişsiniz hocam bu oyun içinde gerekliydi böyle bişey ha işe yaramazdı yaptığımızla kalırdık kuvvetle muhtemel ama denemiş olurduk en azından :)
  • ME3'deki multinin aynısını eklemişler, o zaman da sorun olmamıştı Andromeda için de bir sıkıntı yaratacağını düşünmüyorum.

Tadımlık bir şey zaten, 4 kişi co-op oynayarak dalga dalga gelen düşmanları indirmeye çalışıyorsunuz. Ubi, bunun aynısı bir modu Division için dlc olarak çıkartmıştı.

• melkor23 kullanıcısına yanıt
    Dragon Age Inquisition multisinin aynısı o zaman ? Bioware aynı mantıkla ME yapıyor..
  • Mattchief youtube kanalindan gameplaylere bakin almadan önce isterseniz. 1,3h lik gameplay var toplam.

• US Store da Preload açılmış. 43GB civarında indirmeye başladı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LordMurat55 -- 15 Mart 2017; 18:4:35 >
  • Arkadaşlar deus ex ve fallout 4 gibi oyunları aldım ancak ağır geldiği için oynayamadım. Sizce andromeda almalımıyım ya da bulaşmayayım mı hiç ? Normalde ağır RPG öğeleri içeren oyunları oynayamıyorum sıkılıyorum. Ancak horizonu büyük bir zevkle oynadım ve bitirdim. Tavsiyeniz nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozanaksu

Arkadaşlar deus ex ve fallout 4 gibi oyunları aldım ancak ağır geldiği için oynayamadım. Sizce andromeda almalımıyım ya da bulaşmayayım mı hiç ? Normalde ağır RPG öğeleri içeren oyunları oynayamıyorum sıkılıyorum. Ancak horizonu büyük bir zevkle oynadım ve bitirdim. Tavsiyeniz nedir?

Fallout ağır geldıyse andromedaya bulaşmayın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Arkadaşlar deus ex ve fallout 4 gibi oyunları aldım ancak ağır geldiği için oynayamadım. Sizce andromeda almalımıyım ya da bulaşmayayım mı hiç ? Normalde ağır RPG öğeleri içeren oyunları oynayamıyorum sıkılıyorum. Ancak horizonu büyük bir zevkle oynadım ve bitirdim. Tavsiyeniz nedir?

O dediğiniz oyunlar hep tek karakter üzerinden ilerlediğinden sıkmış olabilir ama Mass Effect karakterler üzerine yoğunlaşan bir seridir ve oyunda 1200 karakter seslendirmesi var yani onlarla alakası bile yoktur diyebilirim.

Mass Effect üçlemesini oynadınız mı?
  • PS 3 te masseffect oynamıştım ama dediğim gibi ingilizce de yetersiz olduğu için ağır gelmişti. Kararsızlığım acaba andromeda biraz daha aksiyon tarafı ağır basan horizon tarzı bir oyun mu ? Öyleyse almayı düşünüyorum. Gameplaylare baktım ama karar veremdim
  • quote:

PS 3 te masseffect oynamıştım ama dediğim gibi ingilizce de yetersiz olduğu için ağır gelmişti. Kararsızlığım acaba andromeda biraz daha aksiyon tarafı ağır basan horizon tarzı bir oyun mu ? Öyleyse almayı düşünüyorum. Gameplaylare baktım ama karar veremdim

Horızon ile alakası yok mass effect te dallanıp budaklanan çok uzun diyaloglar vs mevcuttur her zaman. Aksiyon bu seride herzaman vardı tanıtım fragmanlarında herzaman bütün oyunlarda ağırlıklı olarak aksiyon kısımları gösterilir.

• quote:

PS 3 te masseffect oynamıştım ama dediğim gibi ingilizce de yetersiz olduğu için ağır gelmişti. Kararsızlığım acaba andromeda biraz daha aksiyon tarafı ağır basan horizon tarzı bir oyun mu ? Öyleyse almayı düşünüyorum. Gameplaylare baktım ama karar veremdim

Ne kadar aksiyonu biraz artsa da konuşma sahneleri bir o kadar arttı. Konuşma sahneleri daha ağır basıyor. Maalesef horizon kadar aksiyon yok. Yukarıda arkadaşın dediği gibi hiç bulaşmayın. Yoksa aldığınıza pişman olabilirsiniz.
  • theRadBrad walkthrough videosu çıktı sabah karşıma başlamış adam oynamaya yayın yasağı vs yokmu oyunun çıkmasına daha 1 hafta var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LordMurat55

US Store da Preload açılmış. 43GB civarında indirmeye başladı

Bende us psn den aldim preload kapali benden. Nasil indirebilirim

• Multı 3. oyunun aynısı zaten co-op horde

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.