Şimdi Ara

MASS EFFECT ANDROMEDA - ANA KONU (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
740
Cevap
10
Favori
37.388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunun en iyi tarafı, hatta muhtemelen bu konuda yapılmış en iyi oyunlardan biridir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: melkor23

Oyunun en iyi tarafı, hatta muhtemelen bu konuda yapılmış en iyi oyunlardan biridir.

Tesekkurler dostum. Beni heycanlandirdin.
  • The SATANİST kullanıcısına yanıt
    Andromeda çıkmadan önce beklentiler bu şekildeydi:

• Oyun bence çok güzel. Dragon Age Inquisition'ı da çok sevmiştim. Bu oyunu da bayağı DA:I'ye benzetmişler. Oyunun fanbase'i bundan şikayetçi sanırım. İki oyunu da sevmediler. Ama ben direk bu oyunlardan seriye dalan birisi olarak çok eğleniyorum.

Witcher'dan sonra oynadığım en canlı RPG herhalde. Haritalar geniş, görev dolu. Oyunda çeşitlilik gerçekten muazzam. Bir sürü görev var.
  • Oyunda 46 saati devirmişim ama daha oyunun yarısındayım hissini alıyorum. Game Completion %40 gösteriyor. Level 37 olmak üzereyim. Bazı videolara bakıyorum, adam level 13 ama ben o yere gittiğimde ben level 22 olarak gitmiştim. Demek ki yan görevlerin çoğunu yapmıyorlar sonra da gelip oyuna çamur atıyorlar. Sevmemiş olabilirler orası ayrı ama oyunun bu kadar düşük puan almasına şaşırdım doğrusu. Bunun hak etmiyordu en az 7.5-8.5 ortalama olması gerekirdi. Dragon Age Inquisition da 150 saat harcamış birisi olarak oyun Inquisition dan daha geniş daha derin. Bence inceleme yapan siteler toplumun tepkisini ölçerek puanlarını o yönde verdiler. Tabii bu benim görüşüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LordMurat55 -- 26 Mart 2017; 10:47:8 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LordMurat55

Oyunda 46 saati devirmişim ama daha oyunun yarısındayım hissini alıyorum. Game Completion %40 gösteriyor. Level 37 olmak üzereyim. Bazı videolara bakıyorum, adam level 13 ama ben o yere gittiğimde ben level 22 olarak gitmiştim. Demek ki yan görevlerin çoğunu yapmıyorlar sonra da gelip oyuna çamur atıyorlar. Sevmemiş olabilirler orası ayrı ama oyunun bu kadar düşük puan almasına şaşırdım doğrusu. Bunun hak etmiyordu en az 7.5-8.5 ortalama olması gerekirdi. Dragon Age Inquisition da 150 saat harcamış birisi olarak oyun Inquisition dan daha geniş daha derin. Bence inceleme yapan siteler toplumun tepkisini ölçerek puanlarını o yönde verdiler. Tabii bu benim görüşüm.

Yan görevler kendini tekrar ediyor mu? Inquisition da bu beni rahatsız etmişti biraz. Oyunu aldım başlamak için vizelerin bitmesini bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: koftehor1

quote:

Oyunda 46 saati devirmişim ama daha oyunun yarısındayım hissini alıyorum. Game Completion %40 gösteriyor. Level 37 olmak üzereyim. Bazı videolara bakıyorum, adam level 13 ama ben o yere gittiğimde ben level 22 olarak gitmiştim. Demek ki yan görevlerin çoğunu yapmıyorlar sonra da gelip oyuna çamur atıyorlar. Sevmemiş olabilirler orası ayrı ama oyunun bu kadar düşük puan almasına şaşırdım doğrusu. Bunun hak etmiyordu en az 7.5-8.5 ortalama olması gerekirdi. Dragon Age Inquisition da 150 saat harcamış birisi olarak oyun Inquisition dan daha geniş daha derin. Bence inceleme yapan siteler toplumun tepkisini ölçerek puanlarını o yönde verdiler. Tabii bu benim görüşüm.

Yan görevler kendini tekrar ediyor mu? Inquisition da bu beni rahatsız etmişti biraz. Oyunu aldım başlamak için vizelerin bitmesini bekliyorum

Maalesef tekrar ediyor. Her büyük gezegenlerde 3 tane aynı görevler var. Detaylarına girmek istemiyorum ama bunu görünce anlarsınız. Fakat bu görevler diğer görevler gibi konuşmalı değil o yüzden sadece 3 tane olması beni fazla sıkmadı ama kendini tekrar ettiği doğrudur. Diğer yan görevler ise tamamen konuşmalıdır. O yüzden tekrar ettiği pek söylenemez.

• Rpg'lerdeki klasik görev tipleri var ama Inquisition'daki kadar sırıtmıyor, her gezegenin durumuna göre oldukça başarılı bir şekilde yedirmişler. Gezegenler zaten o kadar keşfedilmeye yönelik, başarılı bir şekilde tasarlanmış ki bir müddet görev aramıyor gözler, şuraya gideyim buraya da gideyim kafasında oluyorsunuz.

Bir de aracın dinamiklerine uğraştıkları kadar karakterlerin hareketlerine uğraşsalarmış bu kadar eleştiri almazlardı. Aracın kontrolü zemin şartlarına göre değişkenlik gösteriyor. Mesela buzun üzerine geldiğinizde aracın dengesini kaybediyorsunuz, hızlanmaya çalıştığınızda patinaj çekiyor, sağa sola kayıyor. Açıkçası görmeyi beklediğim bir detay değildi, çok hoşuma gitti. Gerçi oyunun her noktasından detay fışkırıyor o da ayrı bir konu.
  • Bende bu oyunu almayı düsünüyorumda epey ilgimi çekti. uzun süre sıkmadan oynatır mı kendini acaba? Birde ingilizcesi nasıl orta düzey bi ingilizceyle oynayabilir miyim? Son olarakta dnr a baktım 345lira fiyat çekmiş sahtekarlar :D daha uygun nereden bulabilirim bi oyuna o kadar para verilmezki ya. Oynayan arkadaslar biraz bilgilendirirse cok ihi olur.

• oyundaki her karakter mat ve donuk değil, bazı karakterleri çok iyi yapmışlar bazılarında hakikaten sıvamışlar anlamak güç bu durumu.. bunun yanında oyun çok iyi olmuş, her yerden detay fışkırıyor, çok sağlam bir rehber gereken bir oyun @melkor23 üstadın ellerinden öper :)

Co-Op sevenlere de hitap ediyor bazı görevleri orada tamamlayabiliyorsunuz, çeşitli ödüller için.. (daha denemedim gerçi)

bir de oyun sağlam İngilizce gerektiyor yoksa kaybolursunuz hem oyunda hem menüde..
  • quote:

Oyunların izlemek için değil oynamak için olduğu gibi ufak bir detayı unutuyorlar.

• Oyunda niye beyaz insanların sayısı yok denecek kadar az? Dikkatimi çekti ırkçı bioware yorumları filan yapmışlra youtube videolarında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SturmpioneeR -- 27 Mart 2017; 13:12:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SturmpioneeR

Oyunda niye beyaz insanların sayısı yok denecek kadar az? Dikkatimi çekti ırkçı bioware yorumları filan yapmışlra youtube videolarında

Yüzleri tasarlayan eleman biraz ırkçılık yapmış internette baya dalga da geçmiş beyazlarla
  • Koskaca firmanın da haberimi olmamış bilerek mi göz yummuş.Harbiden
  • Crowbcat'in videosu gelmiş sonunda rezaletten başka birşey degil 1-2 lip sync hatası bir iki hatalı animasyon olsa tamam dersinde oyunda hicbir şekilde duygu aktarımı yok videoyu izlerken Bioware adına ben utandım.3mbitle 40 küsür gb indirdim sırf karakterleri adam akıllı yapmak için bile bir sürü uğraştım ama olacak gibi degil Witcher 3'ün en sıradan NPC'si bile tüm Andromeda'dan daha özenli duygu aktarıyor.

Uzun zamandır çıkmış en kötü büyük bütçeli AAA oyun ben keyif alıyorum diyene saygı duyarım ama şu videoyu izleyipte oyunu savunmak çok mantıklı değil.

• Oyunu 3-5 kişiden başka satın alan yok herhalde. Sec hesap bulamıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: kenanbal

Oyunu 3-5 kişiden başka satın alan yok herhalde. Sec hesap bulamıyorum.

Fazla alıcısı yok gibi hocam alanlarda anca oynayıp satar...

• oyun zaten en az 80-100 saat sürüyor ağır hayranları 120-130 saat geçirir. eh bukdr gömüldükten sonra ağır mass fanlarının bile belkide yarısı oyunu almadı. bu yüzden satılık hesap bulmak kolay olmaz şuanda.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilk oyunu seneler önce asus laptopda, diğer iki oyunu da ps3 de saatlerce oynamışımdır. Mass Effect Andromeda yı duyurulduğu günden beri bekliyordum ve sırf bu oyun için ps4 almayı erteledim, andromeda çıkınca ps3 ü emekli ederim ps4 alırım diye senelerdir kendime bahaneler üretiyordum. buradaki yorumların sadece birkaçını okudum ve mass effect serisi bazı arkadaşların da belirttiği gibi hiç bir zaman grafik özellikleri için oynanan bir oyun olmamıştır ancaaak şu alttaki videoyu izledikten sonra artık savunulacak bir tarafı kalmadığını düşünüyorum. hikaye, seneryo, aksiyon bunlar bir yana, bu kadar özensiz oyun yapıp müşteriye saygısı olmayan adamlara para kazandırmak affedersiniz ama enayiliktir. bozuk mal aldığınızda geri iade hakkınız varken, bozuk oyun çıkartan firmaya nasıl bir yaptırım uygulanıyor ben bunu merak ediyorum. çok büyük hayal kırıklığı çooook..
    https://www.youtube.com/watch?v=7KWkao73HuU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -HKN- -- 27 Mart 2017; 15:27:40 >

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.