Şimdi Ara

MASS EFFECT ANDROMEDA - ANA KONU (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
740
Cevap
10
Favori
37.388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şahsen yüz animasyonlarina takilmiyorum, oyun gerçekten zevkli, gezegen detayları süper, multiplayer gayet zevkli daha ne olsun benim gibi casual oyuncuya yeterli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ps4 proda oynayan varmı 1080p de 60 fps de çalışıyormu yoksa aynı 30 fps mi oyun 4k da 30 fpsde çalıştığını biliyorumda acaba 1080p de 60 fps çalışıyormu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darkgothess

ps4 proda oynayan varmı 1080p de 60 fps de çalışıyormu yoksa aynı 30 fps mi oyun 4k da 30 fpsde çalıştığını biliyorumda acaba 1080p de 60 fps çalışıyormu

Seçenekler yok maalesef. 1800p checkerboard tekniğini kullanıyor. Yani 4k 30fps.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LordMurat55

quote:

Orijinalden alıntı: Darkgothess

ps4 proda oynayan varmı 1080p de 60 fps de çalışıyormu yoksa aynı 30 fps mi oyun 4k da 30 fpsde çalıştığını biliyorumda acaba 1080p de 60 fps çalışıyormu

Seçenekler yok maalesef. 1800p checkerboard tekniğini kullanıyor. Yani 4k 30fps.

eyw hocam pcye alıcaz yani
  • Diyaloglar cok zorlayıcı mı oyunda witcher skyrim gibi bir diyalog var mı yani oyunda

• ganyotcu1453 kullanıcısına yanıt
    Yabancı dil gereksinimi yüksek, zaten kelime sayısı olarak da ME serisi ortalama 400k civarında oldu hep, Witcher 3'de bu kadardı. Andromeda'da aşağı yukarı bu seviyede kelimeye sahiptir, hatta azı yok fazlası bile olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: melkor23

Yabancı dil gereksinimi yüksek, zaten kelime sayısı olarak da ME serisi ortalama 400k civarında oldu hep, Witcher 3'de bu kadardı. Andromeda'da aşağı yukarı bu seviyede kelimeye sahiptir, hatta azı yok fazlası bile olabilir.

Oyun çıkmadan önce twitch de görmüştüm. Mac Walters'ın dediğine göre oyunda 1200 den fazla konuşan karakterler varmış. Bu sayı Mass Effect 3 de 670. Birde dediklerine göre diyaloglar Mass Effect 2 ve 3'ün birleşiminden fazla olduğudur. Bu sayıya vendorlar ve rasgele npc lerin konuşmaları dahil değilmiş.
  • Oyunun çok hakkı yenmiş. Tamam bazı yerlerde animasyonlar sırıtıyor ama herkes resmen karalama kampanyası yapılmış gibi oyun oynanmayacak bir durumdaymış gibi gösterdi. Çok keyifli bir oyun olmuş heleki benim gibi uzaya veya bilimkurguya meraklıysanız düşünmeden alın derim sadece gezegenlerde gezinmek bile ayrı bir zevk. Ama söylemeden geçemicem gözler shepard reyisi arıyor

• Konsol Üssü geri döndü...

• Gezegenlerdeki monolithleri aktifleştiriyor musunuz? Surelki şekil scan edip aynı şeyi yapmak beni pek açmadı ama onu yapmayınca gezegene settlement kuramıyorsunuz. Yapmasak çok şey kaybeder miyiz?

• koftehor1 K kullanıcısına yanıt
    Her şeyden önce oyunun amacını es geçmiş olursun, ırkların Andromeda'da olma amaçlarından biri zaten belirlenmiş gezegenleri yaşanabilir hale getirmek.

Gezegenleri yaşanabilir hale getirdikçe yeni görevler ve takım arkadaşlarının kendi görevleri de beliriyor, onları da yapamazsın.

Yaşanabilirliği artırmadığın da Nexus'da gelişmez, gelişmediği için cryo pod'lardan insanlar uyandırılamaz. Hali ile Cryo Pod Puanı'da kazanamadığın için AVP'den yeni yetenekler ve özellikler de açamazsın.
  • quote:

Her şeyden önce oyunun amacını es geçmiş olursun, ırkların Andromeda'da olma amaçlarından biri zaten belirlenmiş gezegenleri yaşanabilir hale getirmek.

Gezegenleri yaşanabilir hale getirdikçe yeni görevler ve takım arkadaşlarının kendi görevleri de beliriyor, onları da yapamazsın.

Yaşanabilirliği artırmadığın da Nexus'da gelişmez, gelişmediği için cryo pod'lardan insanlar uyandırılamaz. Hali ile Cryo Pod Puanı'da kazanamadığın için AVP'den yeni yetenekler ve özellikler de açamazsın.

Voeld i yaptım şimdi. Cyro pods puanlarını nerde harcicaz yalnız onu bulamadım

• koftehor1 K kullanıcısına yanıt
    Eos'u yaşanabilir hale getirdikten sonra Nexus'da Addison ile konuşuyorsun ve AVP açılıyor. Gemide Research Center'ın orada AVP için bir bilgiyasar var, orada kullanıyorsun.
  • quote:

Eos'u yaşanabilir hale getirdikten sonra Nexus'da Addison ile konuşuyorsun ve AVP açılıyor. Gemide Research Center'ın orada AVP için bir bilgiyasar var, orada kullanıyorsun.

Teşekkür ederim buldum
  • Cidden oyunu satan hiç yok forumda sanki aaa değil de amatör stüdyo oyunu gibi muamele görmüş oyun bu kadar abartı eleştrilerden sonra.
  • Bu kadar görmemezlikten gelmeniz takdire şayan ...

Şaka mı yapıyorsunuz yoksa para verdiğiniz için klasik "o kadarda değil yeağğğ" ayaklarına mı takılıyorsunuz çözemedim.

40 milyon dolar, 5 yıl, 60 dolarlık AAA bir oyun.

Reddit'e Youtube'a oyun basınına ve o basının kullanıcı bazlı bölümlerine bir bakın ne şiirler dönüyor.

Karakter ile bütünleşmek bu oyunda im-kan-sız !

Yüz animasyonlarından sorumlu ekibin ana stüdyo ile kavgaya girdiği, zaten genel manada oyunu EA Montreal'in yaptığı ve orada bayağı bayağı ceza evi hukuku ile EA'nın oyun pişirttiği, çekirdek ekipten en önemli isimlerin projenin yarısında terk ettiği kanıtları ile beraber söylenenler arasında.

Millet 15 dakikalık photoshop ile neler yapmış ne şaheserler çıkarmış o yüzlere girin bakın ! Şaka gibi. 5 yıldır koca mühendisler, sanat tasarımcıları bu işi egale edecek performansı ortaya koyamamışlar mı ? O değil oyun denuvo ile korunduğundan müdahale edip modlayamıyorda millet.

ME 1 ile karşılaştırmalarına , daha az bütçe ile daha küçük ve amatör bir kadro ile yapılmış Witcher ile kıyas dahi kabul etmeyen karşılaştırmalarına bakın !

Half-Life 2 ile bile karşılaştırılmış ve yine bu oyundan daha iyi görünen, yaşadığına inandıran karakterler ortaya çıkmış.

10-11 yıl önceki teknolojiden bahsediyoruz.

Burada net bir şekilde ters giden bir şeyler olduğunu anlamamak için ne tür bir zihniyete sahip olmak gerek çözemedim.

BioWare yarın bir açıklama yapacakmış, bu arada bu gün gelen bir haberde EA'nın topu başka bir firmaya atacağı söyleniyor, yüz animasyonlarını iş çabuk bitsin diye farklı bir firmaya yaptırıldığı ile ilgili spekülasyonlar var ve EA ve Biowarenin yarınki açıklamasında topu oraya atacağı söyleniyor.

Bu arada tek mesele yüz animasyonları değil, konuşmalar, scriptler, genel animasyonlar, cover sisteminin yarattığı sıkıntılar, seslendirmeler, performans ve optimazasyonda oldukça sıkıntılı...

Karşınızda sizinle alay eden bir firma, alay eden bir oyun var. Hala savunanları görmek bana ülkenin siyasi halini hatırlatıyor.

Yüz animasyonları ve şeklinin ne kadar iyi aktarıldığına ufaktan bir örnek;

Femshep için kullandıkları model !!!!! Gözleri düzeltseler tamam !!!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Antikaruh -- 3 Nisan 2017; 9:52:54 >

• quote:

Orijinalden alıntı: TurtleTut

Bu kadar görmemezlikten gelmeniz takdire şayan ...

Şaka mı yapıyorsunuz yoksa para verdiğiniz için klasik "o kadarda değil yeağğğ" ayaklarına mı takılıyorsunuz çözemedim.

40 milyon dolar, 5 yıl, 60 dolarlık AAA bir oyun.

Reddit'e Youtube'a oyun basınına ve o basının kullanıcı bazlı bölümlerine bir bakın ne şiirler dönüyor.

Karakter ile bütünleşmek bu oyunda im-kan-sız !

Yüz animasyonları ile ekibin ana stüdyo ile kavgaya girdiği, zaten genel manada oyunu EA Montreal'in yaptığı ve orada bayağı bayağı ceza evi hukuku ile EA'nın oyun pişirttiği, çekirdek ekipten en önemli isimlerin projenin yarısında terk ettiği kanıtları ile beraber söylenenler arasında.

Millet 15 dakikalık photoshop ile neler yapmış ne şaheserler çıkarmış o yüzlere girin bakın ! Şaka gibi. 5 yıldır koca mühendisler, sanat tasarımcıları bu işi egale edecek performansı ortaya koyamamışlar mı ? O değil oyun denuvo ile korunduğundan müdahale edip modlayamıyorda millet.

ME 1 ile karşılaştırmalarına , daha az bütçe ile daha küçük ve amatör bir kadro ile yapılmış Witcher ile kıyas dahi kabul etmeyen karşılaştırmalarına bakın !

Half-Life 2 ile bile karşılaştırılmış ve yine bu oyundan daha iyi görünen, yaşadığına inandıran karakterler ortaya çıkmış.

10-11 yıl önceki teknolojiden bahsediyoruz.

Burada net bir şekilde ters giden bir şeyler olduğunu anlamamak için ne tür bir zihniyete sahip olmak gerek çözemedim.

BioWare yarın bir açıklama yapacakmış, bu arada bu gün gelen bir haberde EA'nın topu başka bir firmaya atacağı söyleniyor, yüz animasyonlarını iş çabuk bitsin diye farklı bir firmaya yaptırıldığı ile ilgili spekülasyonlar var ve EA ve Biowarenin yarınki açıklamasında topu oraya atacağı söyleniyor.

Bu arada tek mesele yüz animasyonları değil, konuşmalar, scriptler, genel animasyonlar, cover sisteminin yarattığı sıkıntılar, seslendirmeler, performans ve optimazasyonda oldukça sıkıntılı...

Karşınızda sizinle alay eden bir firma, alay eden bir oyun var. Hala savunanları görmek bana ülkenin siyasi halini hatırlatıyor.

Yüz animasyonları ve şeklinin ne kadar iyi aktarıldığına ufaktan bir örnek;

Femshep için kullandıkları model !!!!! Gözleri düzeltseler tamam !!!!!

Evet oyunda birşeyler eksik bunu hissediyorsunuz heleki witcherla falan kıyaslanamaz bile ancak açıkcası bana zevk verdi oyun. Keşfetme ve combat sistemi gayet başarılı bence. Yüz animasyonlarına çok takılmadım ama dediğiniz gibi bioware gibi bir firmanın daha özenli olması gerekirdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koftehor1 -- 3 Nisan 2017; 8:58:0 >

• Göz göre göre böyle büyük bir hata nasıl yaptılar anlamak çok güç
    Oyunlarla alakalı olmayan birine bile sorulsa yüz animasyonlarında bir terslik olduğunu söylerdi onlara

Geçmiş olsun diyelim zamanı gelince oynayabilrsem görmezden gelirim artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nınja -- 3 Nisan 2017; 9:19:33 >
  • Yalnız şu grafik konuşmalarının oyundan fazla konuşulması acayip saçma.

Ayrıca insanları yanlış yönlendirip birbirinizi gaza getiriyorsunuz. Sonra da oyunu kötü sanıyorlar. Malum her duyduğuna inanan bir kitle var. Halbuki çok iyi oyun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 3 Nisan 2017; 10:11:14 >
  • Harbi arkadaş bu yüz animasyonları nedir her an sizi pıçaklamaya hazır psikopatlar gibi bakıyorlar. Ayrıca çok buglı. Özellikle konuşma sahnelerindeki ani fps dropları berbat. Sesler senkronize değil. Pişman oldum aldığıma. Artık sağlam bir patch gelene kadar başlamıyacam oyuna böyle zevk alamam ben. Yüz animasyonlarını geçtim şu diğer sorunları düzeltsinler gene oynanır.
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.