|
Mastercard ve Visa’ya Rekabet Kurulu’ndan soruşturma
-
-
TROY buna sevindi.
-
Amerikada adamların başı dertte, küçük işletmelerden inanılmaz komisyonlar alıyorlardı, tam 30 milyar dolar anlaşma önerdiler ve red edildiler mahkeme tarafından.
Salı günü bir ABD yargıcı, Visa ve Mastercard şirketlerinin kredi ve banka kartlarını kabul eden işyerlerinden aldıkları ücretleri sınırlamayı kabul ettikleri 30 milyar dolarlık antitröst anlaşmasını reddetti.
Birçok tüccar ve aralarında Ulusal Perakende Federasyonu'nun da bulunduğu ticaret grupları, kart ücretlerinin çok yüksek kalacağını ve Visa ve Mastercard'ın kart işlemleri üzerinde çok fazla kontrole sahip olacağını söyleyerek anlaşmaya karşı çıktı. Karar, Visa ve Mastercard'ı tüccarlar için daha elverişli bir anlaşma için müzakere etmeye veya mahkemeye gitmeye zorlayabilir.
-
Troy kullanalım. Yerli malı yurdun malı.
-
BRICS para hacmi toplamı ABD para hacminden büyük ama henüz kendi para birimini ilan etmek için erken olduğu kararını aldı.
Bunlar yoklama sınavları. Rusya da Google'a ABD GSMH'si kadar ceza kesmişti.
-
Şema hizmetleri ve dijital cüzdan soruşturması olduğuna göre bkm ufak bir dokunuş gerçekleştirmiş olabilir
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Troyun geçtiği bir dijital oyun platformu gösterde geçiyim. Steam epic ea ve diğer kendi marketleri olan global oyun firmaları troyla ödeme kabul etmiyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
bende Hem Visa var hem de Troy var, geçmek derken neyi kastediyorsun. Yurt içi tüm alışverişlerimi Troy ile yapıyorum. 1 senedir Visa Kart kullanmamı gerektirecek bir şey olmadı. Gerekirse Visa da kullanırım. Birazcık yapıcı yaklaşmayı denemelisin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CleanCoders -- 21 Kasım 2024; 15:48:13 > -
Troy geçen her yerde troy kullanıyorum geçmeyen birkaç yerde batılı şirketlerinkini kullanıyorum. Yaptığım alışverişin %95'inde Troy geçerli.
-
Bunun birası da vardı, artık göremiyorum, piyasadan mı çekildi?
-
Bilmem, ilgi alanım değil.
-
Şikayetvar'da hep görüyordum, Trendyol ve IKEA gibi bazı firmalarda Troy kredi kartlarına hiçbir şekilde taksit yapılamadığını söylüyorlardı.
Bu olayın nedeninin Visa ve Mastercard'ın rekabet ortamını baskılayıcı hareketleri olduğu ortaya çıkarsa şaşırmayız artık.
-
Aslında Troy kullanmak lazım, tabi yedek kartınızda olması gerekiyor, sorun çıkarsa yada geçmezse diye.
-
Anlamamışsın
Troy'un geçtiği bir ödeme şekli olan platform varsa söyle diyorum. Hala yapıcı olmalısın diyosun napayım adamlara troydan ödeme alır mısınız diye yalvarıyım mı?
Steam
Epic
EA
Aliexpress
Ebay
Buralarda troy geçiyorsa troylu karta geçiyim.
Ülkenin zerre itibarı kalmamış paypal bile hala yokken yerli ve millilik naraları...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Tamam bu söylediğin platformlarda olmayabilir. zaten bu platformlarda yerli değil. ne yapalım yani senin dediğin gibi yalvaralım mı. Visa kartım olduğu halde 1 yıldır kullanmak zorunda kalmadım. Senin amacın bağcıyı dövmek.
-
Troyun geçmediği hiçbir yerden alışveriş yapmıyorum. Visa master boykotun en önemli hedefleri.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Troy destekli kartım yok. Aslında yurt içindeki harcamalar için Troy kullanmak iyi olur. Bankaların ve mobil cüzdan uygulamalarının sanal kart ve fiziksel kart olarak bu alternatifi sunması lazım.
-
Troy seçeneği kampanyalarla yaygınlaşmaya başladı. Hepsiburada gibi siteler visa ile sürekli kampanya yaparken troy da bu tarz hamleler yapmalı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yerli malı troy ile TÜRK Telekom mobilden faturamı ödeyemiyorum desteklemiyormuş.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Amazon alışverişlerinde troy logolu kartı desteklemiyorlardı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Troy kullanalım. Yerli malı yurdun malı.
|
Troy geçen her yerde troy kullanıyorum geçmeyen birkaç yerde batılı şirketlerinkini kullanıyorum. Yaptığım alışverişin %95'inde Troy geçerli. |
bende Hem Visa var hem de Troy var, geçmek derken neyi kastediyorsun. Yurt içi tüm alışverişlerimi Troy ile yapıyorum. 1 senedir Visa Kart kullanmamı gerektirecek bir şey olmadı. Gerekirse Visa da kullanırım. Birazcık yapıcı yaklaşmayı denemelisin |
Anlamamışsın
Troy'un geçtiği bir ödeme şekli olan platform varsa söyle diyorum. Hala yapıcı olmalısın diyosun napayım adamlara troydan ödeme alır mısınız diye yalvarıyım mı? Steam Epic EA Aliexpress Ebay Buralarda troy geçiyorsa troylu karta geçiyim. Ülkenin zerre itibarı kalmamış paypal bile hala yokken yerli ve millilik naraları... |
Şema hizmetleri ve dijital cüzdan soruşturması olduğuna göre bkm ufak bir dokunuş gerçekleştirmiş olabilir
|
Troyun geçtiği bir dijital oyun platformu gösterde geçiyim. Steam epic ea ve diğer kendi marketleri olan global oyun firmaları troyla ödeme kabul etmiyor
|
Benzer içerikler
- samsung mesaj uygulaması
- ekran videosu alma
- instagram uyku modu nedir
- instagram yazı stilleri
- youtube video indir -- mp4
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X