Şimdi Ara

Mat 2 yapamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 12.sınıf sayısal öğrencisiyim.Genel olarak mat2 yapamıyorum.Temelim yok denecek kadar az her türlü kitap,konu anlatım videosu,soru bankası,fasikül vs tavsiyesine açığım.Yaşıtlarım ve mezun abilerimden yardım bekliyorum cevap verenlere şimdiden teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hocalara geldik izle
    sonra ufak ufak soru çözmeye başla.
    mat 2 de şöyle birşey var.Sorunun o detay noktasını bilmiyorsan sabaha kadar düşünsende bulamıyorsun.2 soru bankası al.1. yi çöz yapamadıklarını sor.2. de hatalarını törpüle.
  • dogan uludan ygs seti aldım ben matım sıfırdı şuan konular nerdeyse bitti matematik konu özetliyi bitirdim 3-4-5 problemleri yapıyorum , sonra kombinasyon fonksiyona bakıcam kısaca bu adam matı sıfırdan ögretti diyebilirim tabi bende çok cabaladım , tavsiyem o ki bu adamın lys setide var istersen bak
  • Bende yapamıyordum geçen yıl.Uğraştım ve yine yapamadımBence fene yüklensen yanında matın kolay konularına çalışsan daha iyi edersin
  • benimde mat2 çok kötü ama videoların zaman kaybı olduğunu düşünüyorum konu konu fasiküllerden çalış gür sonuç yayınları gibi sonra direk soru bank geçmelisin zaman daralıyor.yapamadıklarını özellikle bir deftere yapıştırıp çözersen daha iyi olur kolay gelsin knk.
  • CrystalCacik kullanıcısına yanıt
    Hangi soru bankalarını önerirsin ?

• justdoitdoit kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam.bazı konularda videolar yararlı olabilir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Basit Mat-1 Sorularım
    8 yıl önce açıldı
    2 tane mat sorum
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • mat2 icin kesinlikle fem simetri setini oneririm. eger vakit ayirabileceksen ornek cozumlerine bakarak konuyu kavrarsin. arada birkac soru soruyor konuyla alakali ve en sonda 3 test koyuyor konuyla alakali. fem simetride yeteri kadar soru tarzi var bence ama yaninda bir de karekok sb veya yayin denizi sb cozdun mu tamamdir

• Başlangıç için fem ilk adım , karekök 0 ve sıradışı analiz arasında kaldım sizce hangisini almalıyım ?

• Beyler_Beyi kullanıcısına yanıt
    Fem ilk adımdan uzak dur birşey katmıyor.Ama karekok 0 alabılırsın.

• Beyler_Beyi kullanıcısına yanıt
    hocam sıradısı analizde cok guzel bende ygs mat var lys bakma sansım olmadı ama ygs bahsetım ornegin rasyonel sayılar yanlıs hatırlamıyorsam 5-6 test var testlerin bıtımınde soruların cozumu var cok acıklayıcı sekılde karekök 0 cozumu var mı bılmıyorum ama fem yada sıradısı analız al bence bı daha soruyu cozdurmek ıcın ugrasmassın yapamadıgını teknofemden yada kıtapdan bakarak ogrenırısın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.