Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

mat mı parlak mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
57
Cevap
1
Favori
3.407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar monster mat ekran kampanyası var
    sizce 160 lira daha verip mat ekrana geçmeye deger mi

• Uzun süre makine karşısında duruyorsan,gözlerinin yorulmasını istemiyorsan film yada video seyrederken ekranda yansıma istemiyorsan mat ekran alınabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cengaver53

Uzun süre makine karşısında duruyorsan,gözlerinin yorulmasını istemiyorsan film yada video seyrederken ekranda yansıma istemiyorsan mat ekran alınabilir.
    #vercenik53 de dediği gibi mat ekran candır ya

parlak ekranda ayna gibi kendini görürsün etrafı görürsün ama ekran içeriğini göremezsin özellikle ışıklı ortamda felaket ya evde yine iyidir lambayı açmadıkça ama ...
  • Birseyi unutmamak lazim. Parlak ekranda renkler daha canli gozukur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ussuz

Birseyi unutmamak lazim. Parlak ekranda renkler daha canli gozukur.
    Canlı gözükür ama parlaklığı düşürdükten sonra pekte kıymeti kalmıyor tam parlaklıkta uzun süre bakmak mümkün değil ekrana gözü mahvediyor.
  • Orasida dogru tabi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ussuz

Orasida dogru tabi.
    mat maT mAt Mat MAt MaT mAT MAT 2^3=8 sonuç => MAT
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: leventalpsal

mat maT mAt Mat MAt MaT mAT MAT 2^3=8 sonuç => MAT

Alıntıları Göster
    Laptop sabit bir yerde kullanılmadığı için uygun konumda kullandıktan sonra parlak ekranın sorun yaratacağını düşünmüyorum. Dolayısıyla ben o kadar parayı mat ekran için vermem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: metallurgy

Laptop sabit bir yerde kullanılmadığı için uygun konumda kullandıktan sonra parlak ekranın sorun yaratacağını düşünmüyorum. Dolayısıyla ben o kadar parayı mat ekran için vermem.

Alıntıları Göster
    cok kararsız kaldım mat ekran yaparsam ssd almam zora gircek
    sizce hangisi? ssd mi mat mı
  • kesinlikle SSD ! Boyle bir karsilastirma yapilamaz bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: yusuf898989

kesinlikle SSD ! Boyle bir karsilastirma yapilamaz bence.

SSD almak daha mantıklı farkındaym ama ssdyi sonradan kendm eklyeblrm ornegn 8-9 ay sonra.
    Ancak o zaman ekranı değiştiremem
  • quote:

kesinlikle SSD ! Boyle bir karsilastirma yapilamaz bence.

ben grafik modelleme ile uğraşıyorum ve ekrana odaklanarak çalışıyorum.
    gözlerim kıymetli, bana göre kesinlikle mat ekran !
  • Bu devirde artik meslegin geregi de olsa,ne geregi olursa olsun insanlar zaten bilgisayarin basindan kalkmiyorlar.Ben de saglik acisindan kesinlikle MAT oneririm fakat o kadar para deger mi ? sonucta 190 + KDV = 220 lira falan yapiyor.Performans'tan memnun olmazsan o bilgisayara verdigin paranin anlami kalmaz.tabiki eger simdilik idare ederim MAT 'i taktiririm sonra da gider SSD alirim siyorsaniz mantikli.Ama ben performansi goz onunde bulunduruyorum.O bakimdan SSD dedim.

• pardon 160 + kdv = 185 lira hemen hmen.sanirim ekran karti + mat ekran kampanyasindan faydalanmak istiyorsnuz .

• quote:

pardon 160 + kdv = 185 lira hemen hmen.sanirim ekran karti + mat ekran kampanyasindan faydalanmak istiyorsnuz .
    arkadaşlar bir de bunlar var

kullanan eden var mı??
  • quote:

Orijinalden alıntı: furvarol

arkadaşlar bir de bunlar var

kullanan eden var mı??

Alıntıları Göster
    parlak ekran kullanınca kör olmayız arkadaşlar.

kaç yıl parlak ekran kullandık birşey olmadıda bundan sonramı olucak?

• quote:

Orijinalden alıntı: _BEDIRHAN_

parlak ekran kullanınca kör olmayız arkadaşlar.

kaç yıl parlak ekran kullandık birşey olmadıda bundan sonramı olucak?

Alıntıları Göster
    Dün güneşli, açık havada ince bir güneşlik altında denemek için matrixi açıp bir kaç sahne izledim. Karanlık sahnelerde bile Neo'yu gördüm ama kendimi bir türlü göremedim. Parlak ekran olsa ne güzel filmde birlikte oynayacaktık Keanu ile ama mat olunca ekranda sadece film oluyor işte sayın seyirciler...

• quote:

Dün güneşli, açık havada ince bir güneşlik altında denemek için matrixi açıp bir kaç sahne izledim. Karanlık sahnelerde bile Neo'yu gördüm ama kendimi bir türlü göremedim. Parlak ekran olsa ne güzel filmde birlikte oynayacaktık Keanu ile ama mat olunca ekranda sadece film oluyor işte sayın seyirciler...

Adam mat ekrana "Anadolunun bağrından gelmiştir" dedi :D Daha ne olsun :D Bende MAT ekrana taktım gibi. 670+MAT ekran olayı cezbetmiyor değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: AllEyesQnMe

quote:

Adam mat ekrana "Anadolunun bağrından gelmiştir" dedi :D Daha ne olsun :D Bende MAT ekrana taktım gibi. 670+MAT ekran olayı cezbetmiyor değil.

quote:

- Mat ekran candır kandır, anadolunun toprağından çıkan, yüreklerimizde bahar coşkusu yaratan bir olgudur... Daha ne diyeyim, ama tabiiki kişisel tercih meselesi sonuçta böyle de bağlarım...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: AllEyesQnMe

quote:

quote:

- Mat ekran candır kandır, anadolunun toprağından çıkan, yüreklerimizde bahar coşkusu yaratan bir olgudur... Daha ne diyeyim, ama tabiiki kişisel tercih meselesi sonuçta böyle de bağlarım...

Alıntıları Göster
    2 Ekranıda kullanan biri olarak kesinlikle matı tavsiye ederim, daha güzel ve canlı. Evin dışında da kullanırken parlak ekranda görüntü çok zor belli oluyor. Mat ekran aynı TV lerin ekranı gibi.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.