Şimdi Ara

Matador Kış Lastiği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
3.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar aracı alırken satıcıdan kışlık lastiklerini de almıştım. Ve malum lastikleri değişmenin zamanı geldi. Danışmak istediğim şu ; hali hazırda Matador marka 4 adet kışlık lastik var, diş durumları da çok kötü değil. Yalnız bu markayı ilk kez duyuyorum. Sizce sıfır 4 adet bilindik kışlık lastik mi almalıyım, yoksa hali hazırda bulunan lastikleri mi taktırmalıyım?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu lastiği kullanan arkadaş yok mu hiç?

• Continental'in yan ürünüdür, bu marka lastikler bir dönem Polo'larda fabrika çıkış geliyordu, çok kötü olacağını sanmıyorum.

Diş durumundan öte lastik hamurun sertleşmiş mi bozulmuş mu o daha önemli. Genelde böyle yan ürün lastikler 3 yıl dedi mi performans kaybına başlar, özellikle kötü saklanmış ise. Lastik üretim hafta ve yılına bak, çok eski değilse ben olsam şans verirdim.

Her gün araçla çıkmak zorundayım ve çok fazla km yapıyorum diyorsan iş değişir, iyi bir set kış lastiği bak derim o durumda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alcohol06

Continental'in yan ürünüdür, bu marka lastikler bir dönem Polo'larda fabrika çıkış geliyordu, çok kötü olacağını sanmıyorum.

Diş durumundan öte lastik hamurun sertleşmiş mi bozulmuş mu o daha önemli. Genelde böyle yan ürün lastikler 3 yıl dedi mi performans kaybına başlar, özellikle kötü saklanmış ise. Lastik üretim hafta ve yılına bak, çok eski değilse ben olsam şans verirdim.

Her gün araçla çıkmak zorundayım ve çok fazla km yapıyorum diyorsan iş değişir, iyi bir set kış lastiği bak derim o durumda.

2014 üretimi hocam.

Açıkçası öyle aşırı km yapmıyorum, evet hemen her gün aracı çıkarıyorum ve bölge olarak ağır bir kış mevsimi geçiriyoruz. Ama dediğim gibi sürekli uzun yol yapmıyorum , katettiğim mesafe sınırlıdır.

• Yukarda yazıldığı gibi continental yan ürünü, kötü lastik değil, ama mesela bi fren mesafesi gerçek conti kadar da iyi değildir. Düzgün kullanınca sorun olmaz. Kış lastiği de olsa buzda hepsi kayar.. Karda sorun olmaz ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Plan-M

Yukarda yazıldığı gibi continental yan ürünü, kötü lastik değil, ama mesela bi fren mesafesi gerçek conti kadar da iyi değildir. Düzgün kullanınca sorun olmaz. Kış lastiği de olsa buzda hepsi kayar.. Karda sorun olmaz ..

Anladım hocam teşekkür ederim

• Sen git en iyisi güzel bir kış lastiği al

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kış Lastiği Tavsiye
    3 ay önce açıldı
    maxxis ve kumho kış lastikleri
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • elinde lastik varken niye masraf yapacaksın.kullan bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çöpte bile görmedim o markayı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.