Şimdi Ara

matda 5 netden 25 net yapmak(her oneri onemlidir)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
2
Favori
496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 3.seneye kaldim dokuz eylül hukuk düşünüyorum bunun içinde ygs ve lysde 25 neti yapmam gerekiyor edebiyatdan fazla sorunum yok yön verip aydinlatirsaniz çok teşekkür ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Takip

• Kardesim al simetriyi coz istedigin netler cok zor degil cok rahatlikla yaparsin simdiden tebrikler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkaygiziroglu -- 23 Temmuz 2015; 3:45:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkaygiziroglu

Kardesim al simetriyi coz istedigin netler cok zor degil cok rahatlikla yaparsin simdiden tebrikler

İnşallah kardsm başka kaynaklara gerek var mi

• Simetrileri baştan sona düzenli çözüp bide deneme çözersen bu işi oldu bil

• Önereceğim kitapların hakkını vererek çöz en az 25 net yaparsın. Ygs matta da Lys matta da tam 25 net çıkarmış birisiyim Daha fazla olurdu ama sınav heyecanı ve sınavın zorluğunu hesaba katınca zamanı iyi kullanamadım bazı yerlerde.
    Ygs simetrileri ve fem konu özetliyi bitir en az 25 net.
    Lys için ise fazla çalışmadım Ygs'me güvendim. 2,5 haftada bütün konuları, Fem soru bankasını bitirip konu tekrarıyla anca 25 net yaptım ama dershanede integral dışında dersleri çok iyi dinlemiştim. Daha önceden Lys simetrilerin bir kısmını çözmüştüm, kesinlikle onları da öneririm. Konu eksikse internetten videoları izleyip çalışabilirsin hocam, ben femdekini ve ekol hocayı beğeniyorum. Güray Küçük'ü de öneririm çok faydası olmuştu. Eğer bunlar biterse bir üst seviye olarak Karekök çözersin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kartal Tekmesi

Önereceğim kitapların hakkını vererek çöz en az 25 net yaparsın. Ygs matta da Lys matta da tam 25 net çıkarmış birisiyim Daha fazla olurdu ama sınav heyecanı ve sınavın zorluğunu hesaba katınca zamanı iyi kullanamadım bazı yerlerde.
    Ygs simetrileri ve fem konu özetliyi bitir en az 25 net.
    Lys için ise fazla çalışmadım Ygs'me güvendim. 2,5 haftada bütün konuları, Fem soru bankasını bitirip konu tekrarıyla anca 25 net yaptım ama dershanede integral dışında dersleri çok iyi dinlemiştim. Daha önceden Lys simetrilerin bir kısmını çözmüştüm, kesinlikle onları da öneririm. Konu eksikse internetten videoları izleyip çalışabilirsin hocam, ben femdekini ve ekol hocayı beğeniyorum. Güray Küçük'ü de öneririm çok faydası olmuştu. Eğer bunlar biterse bir üst seviye olarak Karekök çözersin.

Saolasin birey a veya b yi cozeyimmi birde gecen sene edebiyat dan full yazar eser calistim hava gazini aldim sinavda edebiyata 40 ustu netler için nasil calisilmali neler cozulmeli

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • gladyatör0652 G kullanıcısına yanıt
    Ygs için öneriler verilmiş ama lysde bir temel oluşturup, hemen lys karekökten çözebildiğin kadar çözersen çok iyi netler yaparsın. Zor bir kitaptır karekök lys mat ama tam anlamıyla çöz 35 net altı yapmazsın sürede felan aksilik olmazsa. (Ben karekökü bitirip girdim türev int biraz boşlar vardı, 40 net geldi giden sorular da çözmediğim konulardı)

• 3.yılım hukuk istiyorum bende daha başlayamadım.
    Matematikte birey nasıl bilmiyorum ama geometrisi çok iyi, edebiyatta da kullanmadım ama herkes güzel diyordu. Edebiyatı ise hep tekrar ettim, durmadan yazar eser tekrarı ile gittim. Edebiyatı daha ciddiye al, hukuk için edebiyat çok lazım, Tm3'te edebiyat uçuruyor sıralamanı. Edebiyatta sağlam kaynaklar vardır: Güvender, Limit birini al sağlam çalış. 50 neti bile geçersin.
  • Hedefin ne bilmiyorum ama 3. senende matematik netin hala 5 ise çalışma yöntemini ve performansını sorgulaman lazım dostum. Kitap önerisi yapmıyorum.

Edit: DEÜ Hukukmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erkka -- 23 Temmuz 2015; 16:36:09 >
  • TEKNOFEM videolarinin hepsini indirin. En baştan günü gününe çalışmaya başlayın. Videolari izlerken not alın. Korfez soru bankası edinin. Videolarla birlikte güncel olarak çözün. Akabinde eylül ekim gibi karekok ygs soru bankasına başlayın. Eylülde de polinom dan başlamak üzere mat 2ye başlayın yine Tekno fem le. Ve mat 2 çalışırken karekok 0dan diye fasikül fasikül konu kitapları var onu edinin. Haftada bir de geometri çalışın. Ayrıca karekok mat soru bankasını da çözün. Başta zor gelecektir. Ama gerekirse 30 dakika uğraşın bir soruyla. Çok soru değil, nitelikli soru çözmüş olacaksınız. Geometri içinde Maltepenin eski serisi 2007 basimi çözdüm. Bulursanız edinin. 2. Dönem yani ygs den sonra mat 2 unutulmaya başlanacak güray küçük ile haftada bir iki konu tekrar edersiniz. Ve üç dört beş mat 2 denemeleri çözün. Kolay gelsin. Ben sıfırdan bu sene böyle calistim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: erdemtas

Hedefin ne bilmiyorum ama 3. senende matematik netin hala 5 ise çalışma yöntemini ve performansını sorgulaman lazım dostum. Kitap önerisi yapmıyorum.

Edit: DEÜ Hukukmuş.

Hocam 2 senedir yatdim lise desen berbat malum bu sene aklim basima geldi

• önce fdd kolay matematik ardından da fem konu özetli çöz. üstüne denemelerle 25 garanti bence.

• quote:

Matematikte birey nasıl bilmiyorum ama geometrisi çok iyi, edebiyatta da kullanmadım ama herkes güzel diyordu. Edebiyatı ise hep tekrar ettim, durmadan yazar eser tekrarı ile gittim. Edebiyatı daha ciddiye al, hukuk için edebiyat çok lazım, Tm3'te edebiyat uçuruyor sıralamanı. Edebiyatta sağlam kaynaklar vardır: Güvender, Limit birini al sağlam çalış. 50 neti bile geçersin.

Eyvallah hocam ygsde 30 türkçe 20 mat 10 fen 25 sosyal lysde 45 ustu ed 25 mat 20 cog okuldandanda 40 puan geliyor deu hukuk tutar mi sizce tutmaz ise hangi derslerden ne kadar artirmamiz lazim

Sınavın zorluğuna bağlı, eğer bu seneki gibi zor olursa o netlerle ilk 10 bine bile girersin. Olmadı hedefi yükselt ben Anadolu hukuk istediğim için çok da fazla çalışmadan hedefime ulaşacağımı anlamıştım, insan sonradan keşke çalışsaydım diyor.
  • quote:

Sınavın zorluğuna bağlı, eğer bu seneki gibi zor olursa o netlerle ilk 10 bine bile girersin. Olmadı hedefi yükselt ben Anadolu hukuk istediğim için çok da fazla çalışmadan hedefime ulaşacağımı anlamıştım, insan sonradan keşke çalışsaydım diyor.

Anladim peki bu dediğiniz kaynaklara başlamadan önce antremanlarla matematik serisini bitirsek malum temel zayif

O kitap nasıldır bilmiyorum eğer temel gerçekten zayıfsa o tarz bir kitapla başlamak iyi olur. O tarz kitaplarda hangisi iyi bilmiyorum, forumda bilenler vardır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.