Şimdi Ara

Matematik netim hiç artmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
1
Favori
407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaslar aslinda bircok boyle acilmis konu var ama bana hic yarari dokunmadi. Matematige cok calismama ragmen bir türlü netimi arttıramıyorum. Daha yeni çalışmaya başlayan arkadaşlarım bile 9-10 doğru yaparlarken ben 3-4 yapıyorum 11. Sınıfım bu sorunu halletmek istiyorum ama yaptığım hiçbişey çözüm olmadı soru çözdüm konu dinledim yine olmadı birde konuları çok çabuk unutuyorum aynı zamanda bilgiyi soruya uygulamaktada zorluk çekiyorum yardım edenlere şimdiden teşekkürler arkadaşlar...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: purpleday

Evet arkadaslar aslinda bircok boyle acilmis konu var ama bana hic yarari dokunmadi. Matematige cok calismama ragmen bir türlü netimi arttıramıyorum. Daha yeni çalışmaya başlayan arkadaşlarım bile 9-10 doğru yaparlarken ben 3-4 yapıyorum 11. Sınıfım bu sorunu halletmek istiyorum ama yaptığım hiçbişey çözüm olmadı soru çözdüm konu dinledim yine olmadı birde konuları çok çabuk unutuyorum aynı zamanda bilgiyi soruya uygulamaktada zorluk çekiyorum yardım edenlere şimdiden teşekkürler arkadaşlar...

Bilgiyi olduğu gibi alıp soruya yerleştirmeye çalışıyorsan olmaz zaten,kendine göre ufak kodlamalar yerleştirmeler şifrelemeler falan yap.Bol problem sorusu çöz YGS matematiğinden 25+ net yapmak gerçekten kolay.
  • Cevabınız için teşekkürler son günlerde problemlere başlamıştım fakat yine deneme de problem sorusunu yapamadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.