Şimdi Ara

matrix geri dönüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
62
Cevap
0
Favori
1.877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • uzun zamandır aldığım en güzel haber. gerçekten çok ama çok sevindim bu haberi alınca. yıllardır görmediğim bir arkadaşımla görüşecekmiş gibi. ilk martix filmini sinemada izledim. tam anlamıyla hastası oldum. hemen vcd sini aldım. defalarca kez izledim. en az 10 kere izlemişimdir. sonra bir arkadaşımdan dvdsini buldum. onuda onlarca kez izledim. ilk matrix i toplamda 100 den fazla izlemişimdir. hiç abartmıyorum. her sahnesini ezbere bilirdim. her repliği tekrar edebilirdim. ikinci ve üçüncü filmlerinide izledim defalarca. sinema tarihinde çığır açan bir filmdi. üçleme bittikten sonra hep ona benzer filmler aradım piyasada. ama hiç bulamadım. bilimkurgu ve aksiyonun bu kadar güzel kurgulandığı. ama matrix geri geliyor.

http://sinema.hurriyet.com.tr/haberler/16841783/efsane-fim-devam-ediyor.aspx

• super bi haber
  • Sınırsız mı?
  • neo ölmemişmiydi sonunda ?
  • Mesajım bulunsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bluedevil86

neo ölmemişmiydi sonunda ?

hayir orayi oldu diye birsey diyemeyiz dovusu kazanip matrixden cikti baygin olarak makineler biraktilar orda da bitti zaten film
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wingsaber

quote:

hayir orayi oldu diye birsey diyemeyiz dovusu kazanip matrixden cikti baygin olarak makineler biraktilar orda da bitti zaten film

neo bedenen öldü. ama bilinci matrix de kaldı. filmin sonunda matrix hala mevcuttu ancak insanlar serbest bırakılmaya başlanmıştı. sanırım anlaşma bozulacak ve tekrar savaş başlayacak. neo da matrix in içinden bu savaşa destek verecek. tabi özel güçleri ile. hatta matrix içinde yarı tanrı bir formda savaşa dahil olacak diye düşünüyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ithal_et

quote:

quote:

neo bedenen öldü. ama bilinci matrix de kaldı. filmin sonunda matrix hala mevcuttu ancak insanlar serbest bırakılmaya başlanmıştı. sanırım anlaşma bozulacak ve tekrar savaş başlayacak. neo da matrix in içinden bu savaşa destek verecek. tabi özel güçleri ile. hatta matrix içinde yarı tanrı bir formda savaşa dahil olacak diye düşünüyorum.

verin spoiler'ı anasını satayım verin izlemeyen vardır belki demeyin

• 7 sene oldu 3. seri cikali hala izlemediyse biri yuh derim
  • ilk filmin tadını hiçbiri veremedi.

What is real?
  • quote:

7 sene oldu 3. seri cikali hala izlemediyse biri yuh derim

ilk filmi izledim sadece geçen 720p indirmiştim izleyecektim izlemiş kadar oldum
  • quote:

Orijinalden alıntı: benimadimkuntakinte

ilk filmin tadını hiçbiri veremedi.

What is real?

ah o mavi ve kırmızı hap olayı yokmu. tavşan deliğinden aşağıya yuvarlanan alice gibi hissediyordu neo kendisini. gerçek dünyaya uyandığında yaşadığı anlık pişmanlık hep dikkatimi çekmişti. hep kendime sorardım. öyle kötü bir gerçek dünyada yaşamak mı yoksa daha iyi konumda olan sanal dünyada yaşamak mı.
  • demircibu nerde
  • tebrikler bu başlığı açan 2545. kişisiniz
  • 3D ye en çok yakışan film olur sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: 42_SeNTeZ_42

quote:

ilk filmi izledim sadece geçen 720p indirmiştim izleyecektim izlemiş kadar oldum

ben az önceki mesajımda spoiler vermedim ki. sadece neo nun oldüğünü ve savaşın bittiğini söyledim. 2. ve 3. filmde birçok olay var. mesela zion un robotlar tarafından basılması var son filmde. zion saldırıda ağır hasar aldı ama son anda neo sayesinde şehir kurtuldu. sonra 2. filmde ajan smith in kendi kopyalayabilme özelliği hazanması ve neo ile savaşmasını söylemedim az önceki mesajda. lütfen haksızlık etme.

• İlk film efsaneydi. Diğer filmler aksiyon filmine döndü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Love You My Angel

demircibu nerde

Aynen, filmin galasına almaları lazım onu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

quote:

Orijinalden alıntı: Love You My Angel

demircibu nerde

Aynen, filmin galasına almaları lazım onu.

+1

Ekran Kartı bölümüne bi bakalım
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ithal_et

quote:

quote:

ben az önceki mesajımda spoiler vermedim ki. sadece neo nun oldüğünü ve savaşın bittiğini söyledim. 2. ve 3. filmde birçok olay var. mesela zion un robotlar tarafından basılması var son filmde. zion saldırıda ağır hasar aldı ama son anda neo sayesinde şehir kurtuldu. sonra 2. filmde ajan smith in kendi kopyalayabilme özelliği hazanması ve neo ile savaşmasını söylemedim az önceki mesajda. lütfen haksızlık etme.

anneni sevmiyormuşsun demek ki bu kadarını söylüyor ve çıkıyorum konudan

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.