Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

Mavi Ekran Hatası 2

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle herkese hayırlı sabahllar sorunum şu olacak geçen sefer başka bir mavi ekran hatası yaşamıştım onu forumdan destek alarak hallettim.Şimdi ise bir yenisi daha geldi yardımlarınızı bekliyorum buradan resme ulaşabilirsiniz . Bu Sorun Sadece Bir Oyunda Gerçekleşiyor Diğerlerinde Sorun Yaratmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akeneton59 -- 21 Temmuz 2014; 11:33:36 >

• Yardım etcek yokmu Up!! Up!! Up!!
  • İlk olarak işletim sistemi DVD 'si ile onarım işlemini gerçekleştirin.

Onarım işlemi yapılmaz veya onarımdan sonra sorun devam ederse bu sefer sıfırdan temiz kurulum yaparak yeniden işletim sistemini kurun

Sorun devam ederse MemTest86+ programı ile ram(ler)inizi test edin. Eğer kırmızı satır veya alt alta sıralanan kırmızı renkte kodlar görünüyorsa ram(ler)inizde problem olduğunu gösterir. O zaman ram(ler)inizi tek tek veya farklı ram slotlarına takıp denemelisiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spiky2122003 -- 21 Temmuz 2014; 11:17:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: spiky2122003

İlk olarak işletim sistemi DVD 'si ile onarım işlemini gerçekleştirin.

Onarım işlemi yapılmaz veya onarımdan sonra sorun devam ederse bu sefer sıfırdan temiz kurulum yaparak yeniden işletim sistemini kurun

Sorun devam ederse MemTest86+ programı ile ram(ler)inizi test edin. Eğer kırmızı satır veya alt alta sıralanan kırmızı renkte kodlar görünüyorsa ram(ler)inizde problem olduğunu gösterir. O zaman ram(ler)inizi tek tek veya farklı ram slotlarına takıp denemelisiniz.

Hocam memtest 86 ile tarama yaptırdım ramlere hemde defalarca zten yeni format atmıştım ramlerde bir sorun göstermedi
  • evet bu arada işletim sistemim windows 7 ultimate inte core i3 işlemci @2.10 ghz ekran kartı intel hd 3000 graphics ve atı raedon hd 7400 m series service pack 1 64 bit işletim s,stemi
  • Sorun Devam Ediyor Up !!! Up !!! Up !!!
  • O zaman bir de harddiskinizi HDTune programı ile taratıp bad sector durumunu kontrol ediniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Crysis 3 Kırmızı Ekran Hatası
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • spiky2122003 S kullanıcısına yanıt
    Hemen Deniyorum İlginiz İçin Teşekkürler
    Hocam taramalar tamamlandı resimlere burdan ulaşabilirsiniz şu anda bu durumda ne yapmam gerekiyor( bu sorun bir java oyununda gerçekleşti.) resim 1 resim 2 resim 3

• Bu durum sadece Java tabnlı bir oyunda gerçekleşiyorsa o zaman mevcut Java sürümünü kaldırıp, Java 'nın en son versiyonunu indirip kurabilirsiniz.

Bir de oyunu uyumluluk modunu WindowsXP SP3 olarak değiştirerek oynamayı deneyiniz.

Mavi Ekran Hatası 2
    Hocam peki şu anda bir sorun gözüküo mu ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.