Şimdi Ara

Mavi Ekran Hatası veee Reset

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • P4 MSI anakartım var ve son zamanlarda hangi donanım biriminden kaynaklanıyor bilmiyorum arada bir aniden Mavi Ekran ortaya çıkıp 2 saniye içinde kendini resetliyor .Mavi ekranda ne yazıyor okuyamıyorum bile .Sizce bu neden kaynaklanıyor olabilr.Birde bir arkadaşımın Asus anakartı var onunkide P4 Sata Anakart onunda Windows açıldığında Windowsun standart hata penceresi geliyor.Rapor gönder gönderme şeklinde ve aynı şekilde onada Mavi ekran gelip Resetleniyor.. Allah aşkına uzman bir arkadaş yokmu neden ne olabilir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sunas -- 30 Ekim 2005, 22:32:10 >

• ram lerinizi kontrol edin.genelde ramler hasar görmüşse her zaman belli etmeyebilir.Bazen böyle hatalar verir reset atar ve pc açıldığında ciddi hatadan kurtarıldı diye uyarılar verir.bunu ramler uyumsuzsa da yapabilir.
  • evet bende de mavi ekran sorunu var.şu linkde arkadaşın biri çözmeye kararlı o sana yardımcı olacaktır.
    link:
    http://forum.donanimhaber.com/m_4410613/tm.htm
    formun ilk sayfaları ne yapacağından bahsediyo...
    kolay gelsin......
  • quote:

Orjinalden alıntı: StepbyStep

ram lerinizi kontrol edin.genelde ramler hasar görmüşse her zaman belli etmeyebilir.Bazen böyle hatalar verir reset atar ve pc açıldığında ciddi hatadan kurtarıldı diye uyarılar verir.bunu ramler uyumsuzsa da yapabilir.

Akadaşın sisteminde tek bir ram var ve onların yuvalarını değiştirdim sorun çözülmedi en iyisi yedek bir ram bulmak
  • Arkadaşlar bu mavi ekran tek ram sorunuda olmaya biliyor mavi ekran verdigi zaman en aşağıda kod war o koda bakarak ne hatası verdiğini anlaya bilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.