Şimdi Ara

maviekran sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 10 gün önce bilgisayarımın harddiski bozuldu eski bir donanım olduğu için ikinci el bir harddisk bulduk sorun çözüldü ama şimdide internetten oynadığım en basit oyunda bile 5 dakika sonra mavi ekran çıkıyor bilgisayar kapanıyor.indirdiğim çoğu oyundada aynı şeyi yaptı ama başka zaman problem yok sizce problem nerde olabilir? yardımcı olursanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi merrt* -- 28 Mayıs 2007; 20:14:21 >

• arkadaşım enterasan bi arıza nasıl olur böyle bişey..işletim sistemini tekrar kur olmazsa diski değiştir sorun kalmaz.
  • mavi ekrandaki yazıları okuyabiliyomusn ?
    hemen kapanıyo mu ?
  • mavi ekran hemen kapanıyor okuyamıyorum
  • ram sorunuda olabilir denemek lazım
  • ekran kartımda eski ama disk değişmeden önce bu tip sorun yoktu birde hep oğlumun oynadığı oyunlarda sorun çıkıyor sonik gibi oyunlar oynuyor
  • ekran kartımı değiştirsem işe yararmı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hayır sorun ekran kartında değil
    windowsu yeniden yükle ve format atmalısın sorun çözülecektir
  • peki sence oyunları çalıştıran programlardan birindemi hata var?
  • sorunun eski sistemle yeni oyunlar oynuyo olman olabilirmi acaba?

sistemini yazarsan yardımcı olabiliriz?
  • oğlum netten flash eski oyunları oynuyor .disk değişmeden önce böyle bir sorun yoktu ama bilgisayarım çok yavaştı, ses yapıyordu,ekran dalgalanıyordu disk değiştikten sonra tüm sorunlar çözüldü şimdide böyle bir problem var.donanımdan çok anlamıyorum ama p 3 800 amd işlemci ekran kartı 64 çok eski olduğunu farkındayım ama oğlum daha 6 yaşında sonik yada hugo yu oynayabilse yeterli.
  • arkadaşlar bu konu hakkında fazla bir bilgi birikimine sahip degilim ama bence yapılması gegreken hdd nin yenilenmesi çünkü 2. el oldugu için hdd de arzlı ve ya cürüslü olabilir iyi paylaşımlar
  • burda bir bilgisayarcıyla konuştum ekran kartından dedi peki ekran kartından olsa öncede aynı şeyi yapmazmıydı?yada ekran kartı bozulmuş olabilirmi .gerçekten bilmediğim için soruyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: merrt*

burda bir bilgisayarcıyla konuştum ekran kartından dedi peki ekran kartından olsa öncede aynı şeyi yapmazmıydı?yada ekran kartı bozulmuş olabilirmi .gerçekten bilmediğim için soruyorum.

Bu tip sorunlar ya işletim sistemine virüs girmesi,hdd bozukluğu böle nedenlerden kaynaklanır komple format at gene olmadı hdd tekrar değiştiriceksin oyun oynamak istiyosan
  • hdd yi nasıl değiştirebilirim anlatabilirmisin
  • eminmisiniz diskte sorun olduğuna bu bilgisayara bir tane daha harddisk bulmak benim için imkansız gibi birşey .20 gb diski bulana kadar göbeğim çatladı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.