Merhaba. 1.000.000 TL en yüksek fiyat olacak şekilde araç önerisinde bulunabilir misiniz ? Hatchback ve spor modellere bakıyorum. 208 GT Line Otomatik ~40.000 km 2021 Leon FR Otomatik ~130.000 km 2016 1.18i Joy Plus Otomatik ~130.000 km 2016 Scirocco Sportline Otomatik ~120.000 km 2015 Bu araçlar kabaca aynı fiyat. Düşük km ve yaşı daha küçük olan 208 ilgimi çekiyor ama B segmentte full almak biraz mantıksız geliyor. Genelde boş paketleri çok daha hızlı gidiyor gibi B segmentlerin. C segmentlerde de km ve yaş artıyor haliyle. Ben seyirlik keyifli bir araç bakıyorum aslında. Bmw de çok ilgimi çekiyor ama masrafı ve sürprizlerinden çekinmiyor değilim. Biraz yardımcı olabilir misiniz? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Max 1.000.000 tl genç işi araba
-
-
1.18i Joy Plus Otomatik ~130.000 km 2016
Kullanmıştım. Bu listeden bunu seçerdim. 3 silindirliler F30 lar gibi sıkıntılı değil. Tahrik arızası su kaçağı N13 pejo motorlarında kronik
-
208 dışında gerçekçi değil masraf çıkarabilirler ummadığın zamanlarda diğerleri
Sıfır ceratolar güzel istersen inceleyip değerlendir veya sıfır cliolara bak
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
sanırsam motor hacminin limiti en düşük 1.4
208 i bilmiyorum ama
leon fr 1.4 iyi arabadır
1.8 bmw için bmw lerin masrafı çok oluyor diye biliyorum
scricco 1.4 ü de temiz oynanmamış bulabilirmisiniz bilmiyorum
1.4 golf lere neden bakmıyorsunuz
sonucta scirocco ve leon ile aynı motor
-
1.5 tsi 150 hp comfortline otomatik var yine benzer fiyata evet. Cam tavan olmaması biraz hoşuma gitmiyor. Bir de içi 20 senelikmiş gibi geliyor bana. Golf alt takım daha iyi diyorlar sizce FR ile Comfortline arasındaki farka değecek bir sürüş sunuyor mu ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
1.4ün performansı konusunda birşey diyemeceğim hiç kullanmadım bende 2016 1.2 allstar var (sunrooflu :)) konfor bakımından leon u olan arkadaşlarım benim aracıma binince onlara daha farklı konforlu geliyor kendileri söylüyor alt takıma gelince şükür bugüne kadar bakımlarını eksiksiz yaptırdğım için süpriz bir durumla karşılaşmadım
-
208 alacağına 30-40 bin kmler de 2021 308 Style Tech al. Bir üst segment araç, cam tavanı da var.
Dijital göstergeli olanlardan denk getirirsen daha şukela olur.
-
Eski kasa 308in tipini pek beğenemiyorum hocam. Ben aldığım araçla biraz oynamak istiyorum. Ufaktan modifiye. Pek yakışacağını düşünmüyorum. Yukarıda bahsettiğim araçlar modifiye açısından da daha iyi gibi. Ama yıl fiyat bazında düşünürsek gayet cazio geliyor haklısınız
Yapılı polo mk6 alırdım. Özellikle kırmızı renk
F56 kasa Mini Cooper 1.5 136
-
965.000'e 2016 Leon 1.4 ecotsi otomatik aldım. Yardımcı olan herkese teşekkürler. Şimdi herkesin 'çok para' tepkisini göğüslemeye gidiyorum. Sevgiler
Çok paradan ziyade bizim ülkede bu leon mk3 piyasası fazla abartılı. Hayırlı olsun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metufkcr -- 5 Ağustos 2024; 23:38:17 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X