Şimdi Ara

Max. 100 TL Adsl / Fiber için kablosuz modem tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şuan evime Adsl bağlatacağım. Ama ileride Fiber alt yapı gelirse onda da kullanabileceğim bir modem arıyorum.
    Ev dublex o yüzden alt katta da üst katta da iyi çekmeli.
    Sinyal hızı en az kaç olmalı?
    802.11 teknolojisi diye bişey duydum kapsama alanı için.

Bu cihazlar nasıl sizce ?

http://www.vatanbilgisayar.com/zyxel-p-1202-t10b-150mbps-kablosuz-4-port-adsl2-modem.html

http://www.vatanbilgisayar.com/asus-dsl-n10-150mbps-kablosuz-n-adsl2-4-port-modem.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ofamof -- 21 Mart 2016; 11:14:04 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kesinlikle n14u almalısın. Linkini verdiğin asus ürünü biraz sorunlu ve dublex evde olmaz. Ben n14u yu dublex evde kullandım.

• quote:

Orijinalden alıntı: _AveNTuriN_

Kesinlikle n14u almalısın. Linkini verdiğin asus ürünü biraz sorunlu ve dublex evde olmaz. Ben n14u yu dublex evde kullandım.

N14 nedir abi ?
  • ofamof kullanıcısına yanıt
    Asus n14u modeli modemin. Sanıyorum 130 140 lira civarına bulabilirsin. Daha aşağısı işini görmez ve router ihtiyacın olur. Haliyle daha fazla para harcarsın ve stabilde olmaz.

• _AveNTuriN_ kullanıcısına yanıt
    İki amaçlı 300 Mbps kablosuz ADSL Modem Router

300 mb diyo ama ADSL modem diyo.. Fiber uyumlu değil mi diye saçma bir soru sorsam ?
    Fiber uyumlu modemdir. Router olarakta kullanılabilir anlamında yazılmış bir şey. Yani sizin işinizi görür.

sizin orda adsl varsa büyük ihtimal vdsl gelir fiber genelde sitelere geliyo onun için sen adsl/vdsl modem al onlar fiber uyumlu oluyo bütçeyi artırabilirsen tp linkin güzel modemleri var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.