Şimdi Ara

max 40bin'e 4x4

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar herkese merhaba bir soruda benden olsun. en fazla 40bin lira verebileceğim bir 4x4 bakıyorum ama isternete bakınca o kadar çok seçenek çıktı kafam karıştı. mekanik olarak sorun çıkarmayan ve arazide iyi,süper olmasada yinede şehir içindede konforlu otomatik bir araç arıyorum.2000 disco 2 td5 ve yine 2000 range rover 4.6 lara baktım ama sanırım bunlar biraz sorunlu araçlar.bunun yanında 2006 sorento,freelander gibi araçlara baktım. birde jeep gc 2.7 dizel var. bunlardan yada aklınızda olan beni sanayiye az sokacak bir araç öneriniz varsa bekliyorum.acelem yok şubat gibi almayı planlıyorum. şimdiden teşekkürler

• grand cherokee olabilir alternatif olarak 2.0 benzinli nissan x-trail'de olabilir
  • Dahıatsu grand vitara
    Nissan :Quasqai veya terioslara bakabilirsiniz
  • 2000 moden lan roverlere bakacağına (12 yaşında olacaklar hemen hemen)

2006-2007 grand vitaralara bakabilirmisin gayet güzel araçlar (bu benim kendi yorumum Landçılar kızmasın)
  • Bulabilirsen temiz 2006 sorento
  • peki bu araçlardan yada önerdiklerinizden kullanan varmı arkadaşlar? xxxjokerxxx 2006 sorento birtane deneme şansım oldu araç temiz görüyüyor ama motor sanki içerde çalışıyor gibiydi bunların hepsi böylemidir? yoksa banamı denk geldi? birde yakıtı nasıldır bilgin varmı? arkadaşım 50 kuşur falan yakıyor dedi bana fazla geldi açıkcası
  • arkadaşlar bugün işyerinde 2009 sorentosu olan biriyle konuştum. adam km de 50 kuruş dan aşağı yakmıyor diyor.şimdi bunun yakıtı ve yeni model olacağından vergisinide düşünürsek bunların yerine 98 navigator bakılırmı? bir arkadaş bunlara bak madem dedi fiyatları baya ideal ve sorento dan daha konforlu olduğunu düşünüyorum. sizin fikriniz nedir?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: californian

arkadaşlar bugün işyerinde 2009 sorentosu olan biriyle konuştum. adam km de 50 kuruş dan aşağı yakmıyor diyor.şimdi bunun yakıtı ve yeni model olacağından vergisinide düşünürsek bunların yerine 98 navigator bakılırmı? bir arkadaş bunlara bak madem dedi fiyatları baya ideal ve sorento dan daha konforlu olduğunu düşünüyorum. sizin fikriniz nedir?

Lincoln Navigator'den soz ediyorsunuz herhalde. Amerika'da bile o yillarda uretilmis Navigator'lerin hepsi hurdaya cikti (eskiden cok gorurdum, simdi o kasa neredeyse hic gormuyorum). Turkiye'de zaten hic gormemistim. Parca-servis konusunda buyuk sorun yasarsiniz.

Maalesef butcenize uygun ve ayni zamanda konforlu 4X4 oneremiyorum. 4X4 biraz heves isi, ve TR'de tutulmadigi icin bakimi, yurutmesi pahali. Gercek arazi hakimiyeti olan Vitara ve hatta Lada Niva vardir, ama bunlar sehirici konforda geri kalir. Hem sehiricinde iyi olsun, hem arazide iyi olsun, hem yakitta, parcada sorun yasanmasin, hem de yeni bir model olsun derseniz...butceyi soyle bir ikiye katlamaniz gerekecek. O durumda bile vergi-yakit gibi konularda dert yasayacaksiniz.

4X4 degil de SUV kurtarirsa, 2006-2007 CR-V filan bakabilirsiniz. Tuplu. Ya da 4X4 olsun, ama araziye cikmayacagim derseniz Subaru AWD'lere bakabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blue rondo -- 3 Aralık 2011; 1:10:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: blue rondo

quote:

Orijinalden alıntı: californian

arkadaşlar bugün işyerinde 2009 sorentosu olan biriyle konuştum. adam km de 50 kuruş dan aşağı yakmıyor diyor.şimdi bunun yakıtı ve yeni model olacağından vergisinide düşünürsek bunların yerine 98 navigator bakılırmı? bir arkadaş bunlara bak madem dedi fiyatları baya ideal ve sorento dan daha konforlu olduğunu düşünüyorum. sizin fikriniz nedir?

Lincoln Navigator'den soz ediyorsunuz herhalde. Amerika'da bile o yillarda uretilmis Navigator'lerin hepsi hurdaya cikti (eskiden cok gorurdum, simdi o kasa neredeyse hic gormuyorum). Turkiye'de zaten hic gormemistim. Parca-servis konusunda buyuk sorun yasarsiniz.

Maalesef butcenize uygun ve ayni zamanda konforlu 4X4 oneremiyorum. 4X4 biraz heves isi, ve TR'de tutulmadigi icin bakimi, yurutmesi pahali. Gercek arazi hakimiyeti olan Vitara ve hatta Lada Niva vardir, ama bunlar sehirici konforda geri kalir. Hem sehiricinde iyi olsun, hem arazide iyi olsun, hem yakitta, parcada sorun yasanmasin, hem de yeni bir model olsun derseniz...butceyi soyle bir ikiye katlamaniz gerekecek. O durumda bile vergi-yakit gibi konularda dert yasayacaksiniz.

4X4 degil de SUV kurtarirsa, 2006-2007 CR-V filan bakabilirsiniz. Tuplu. Ya da 4X4 olsun, ama araziye cikmayacagim derseniz Subaru AWD'lere bakabilirsiniz.

• gerçekten araziye çıkacakmısınız pikniğemi gideceksiniz.

arazide iyi hemde konforlu hemde sorunsuz hemde uzun yol yapanileceğin araç land cruiser dır.

vx100 yada vx 80 bakabilirsin.temizini bulmak zordur .bulamayabilirsinde.

2. tercihim.land roverdiscovery olur.

3. tercihim vergi yakıt önemliyse vitara yada forester olur

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-toyota-mukemmel-kusursuz-66025616/detay/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RECEP____KOVBOY -- 3 Aralık 2011; 2:33:51 >

• 2005 2006 2007 model civarı temizliğine göre sportage bulabilirsin
    ısıtmalı deri koltuk
    dijital klima
    park sensörü
    hız sabitleyici
    8 10 airbag
    4 cam otomatik
    vsvs
  • blue rondo haklısınız bu konuda aslında,dedim fiyatları uygun baya bir macera yapayımmı.navigator için bakım parça sorun pek yok diyorlar forumda. ben ankarada olucam bu yüzden hani olurda alırsak sorun çıkmaz diyorum ama kısmet. cr-v yi biliyorum şrhir içi için ideal bayaa. ama arazisini biliyorum. önceliğim arazisi iyi bir araç.
    kaiser şoze sizin dediğiniz araçlar sanırım en uygun gibi olanları. land cruiser lara baktım sanırım birde prado su var ufak biraz daha. ama bu 80 yada 100 lük olanlar arazidede şehirdede iyi. 40 bin yada civarına alınabiliyor.toyota makanik olarakda iyidir sorun çıkarmaz sanırım. birde disco var. arazide kendini kanıtlayan araç cidden.onda çekincelerim olmaya başladı forumda okuyunca. biraz sorunlu bir araç sanırım.ararda 40 bide temiz düzgün birşey bulursam ama hoşuma giden bir araç cidden.her ikiside öyle gerçi.
    mehmetxxxx aramaların için sağol baktım, arkadaşla konuşunca kesin sorentodan uzak durmaya karar verdim.bugün 2009 modelle gezdik biraz.araba içeriye aşırı ses alıyor.yani motor sanki içeride gibi. bide arkadaşı kullanırken gördüm cidden ekonomik olsun diye elinden geleni yapıyor ama 50 kuruşun altında yakmıyor demesi düşündürdü beni.binilmiyor diye satıyor ama 3 aydır alıcı çıkmadı dedi.böylece kia vs araçları sildim kafamdan.
    delgadobm öneri için teşekkürler ama cidden soğudum kia dan.
    arkadaşlar peki bu grand cherokee 2.7 dizel ler var. mercedes motorlu tipi şık ve gerçek jeep. land cruiser yada disco dan artısı varmıdır bunun?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.