Bildirim
Max 50.000 tl dizel öneriniz nelerdir?
Tadelle Çikolata Kaplamalı Gofret 35 G x 24 Adet : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0C69XWHCX
6 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Kesinlikle yeni i20'yi bekle -
Renault Clio 1.5 DCi Touch olabilir bence donanım ve yakıt açısından 50.000TL'ye alınabilecek en az yakan araç 1.5DCİ Clio'dur.
Ondan sonra da Peugeot 208 1.4 HDi Access gelir.7
Ben olsam Peugeot 208 1.4 HDi Active için pazarlık yaparım 51,600 TL.
Şunlar içinde fiyat alır aynı zamanda test sürüşü yaparım:
Nissan Note 1.5 DCi Visia
Ya da her hangi bir donanım dizel fiesta'ya güvenlik paketi ekleyip pazarlık yaparım. -
quote:
Orijinalden alıntı: ozgrsrgn
Merhaba
Yılbaşından önce aracımı değiştirmek istiyorum ve fiyat max. 50000 tl olacak şekilde dizel araç düşünüyorum.Yeni gelecek i20 ile ilgileniyorum fakat fiyatlar bana uyar mı bilinmez.Tercihim sıfır ve dizel.Önerebileceğiniz araçlar nelerdir.
Teşekkürler...
Yeni Clio 1.5
Donanımı size ve pazarlığınıza kalmış. Yakıt olarak sizi üzmez çok iyi yakıyor ayrıca 4 kişilik bir aileye yeter maximum. 5 Derseniz üst üste. -
1.5 dCi 110 240 touch megane 3 alın 2.EL de olursa 0 km de 1.5 DCİ 90 CLİO 4 uygun olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RaceKıng26 -- 29 Eylül 2014; 0:13:59 > -
1-2 yaşında Mondeo 1.6 Tdci Titanium veya isteğe bağlı 2.0 Tdci titanium otm. ayrıca alternatif olarak 1.5 dci latitude de düşünülebilir yine 1-2 yaşında olucak şekilde.
i20 nere mondeo nere şimdi o paraları i20 ye bağlamazdım ben olsam.. Birisi gokartsa diğeri araba.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FinalVerdict93 -- 29 Eylül 2014; 11:25:27 > -
Kia rio fancy düşünülebilir. Donanım olarak çok başarılı. -
Elli bine i20... piyasa ne olmuş böyle ya.... -
VW caddy
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X