Bildirim
MAX 70 BİN TAVSİYE LÜTFEN
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Golf 6
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Astra j 1.4 turbo LPG
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Peugeot 308 konu kilit
Edit: bu fiyata alabileceğiniz en az yakan ve en iyi otomatiğe sahip tek araç budur. Ben kefilin bu araca.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iCrush -- 27 Ocak 2019; 23:7:5 >
öncelikle tavsiye için teşekkür ederim. malum sitede çok fazla seçenek yok gibi duruyor temiz bulmak biraz zor olacaktır. Ayrıca çok önerilen 308 den hangi yönlerden avantajlı ? -
Hocam aklımdaki araçlardan biri temiz bulabilirsem bu fiyatlarda değerlendireceğim. Ayrıca alternatifi var mıdır bu fiyat bandında ? -
Focus sedan da olabilir.
Golf6 1.6 atmosferik lpgli(ya da lpgyi kendin taktır)
Araçtan ne beklediğinize bağlı hocam
Örneğin üstteki arkadaş Ford focus yazmış ben 0km 1 yıl boyunca Ford Courrier kullandım ticari araç olmasına rağmen yol tutuşuna hayrandım resmen bazı taksilerde bile iyi geliyordu bana şahsen
Ama yakıt konusunda aldattı beni fabrika verisinin 2 katını yakıyordu neredeyse
Alfa Romeo var mesela bahsettiğiniz bütçe aralığında ama f/p olarak 1. Sırada 308 vardır aksini kimse inkar edeceğini düşünmüyorum.
Evet hocam focus da aklımdaki araçlardan biriydi fakat bu fiyat bandında 2015 sonrası kasa için temiz araç bulmak çok zor gibi . 2.nesil önceki kasayı da almak istemiyorum açıkçası -
Ford courier kadar malzemeden çalınmış bi araba görmedim hem 4 yaşında olan vardı hemde 1 yaşında olan ikisi arasında fark dağlar kadardı kullandıkça traktörleşiyor direksiyona tırnağım geçtiği için çizildi 120 binde baskı balata değişti plastik parçalara berbat ama sunduğu özellikler güzel ol tutuş güzel oturma pozisyonu çok çok iyi bana göre yokuş kalkış çok kullanışlı sürüşü rahat yormayan bi araç ama dediğim gibi parasının arabası değil ama binek modeller çok daha kaliteli motorları uzun ömürlü Ford focus öneririm konu sahibinequote:
Orijinalden alıntı: iCrush
Araçtan ne beklediğinize bağlı hocam
Örneğin üstteki arkadaş Ford focus yazmış ben 0km 1 yıl boyunca Ford Courrier kullandım ticari araç olmasına rağmen yol tutuşuna hayrandım resmen bazı taksilerde bile iyi geliyordu bana şahsen
Ama yakıt konusunda aldattı beni fabrika verisinin 2 katını yakıyordu neredeyse
Alfa Romeo var mesela bahsettiğiniz bütçe aralığında ama f/p olarak 1. Sırada 308 vardır aksini kimse inkar edeceğini düşünmüyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Araca ilk bindiğinde bu koltukla işim var demiştim bana dar ve rahatsız gelmişti sertti birde ama sonra en rahat ettiğim araçtı ı rahatı daha bulamadım arıyorum
Koltuk ısıtmasıda çok güzel o yönlerini çok özlüyorum.
Bundan sonra Ford Courrier i satıp Caddy sportline DSG aldık o zaman gerçekten arabaya bindiğimi anladım. Caddy Courrier den fazla yakıyordu ama arasında çok büyük fark yoktu 140 bg in keyfi farkı kapatıyordu.
Ayrıca Ford Courrier çok patinaj çekiyordu kaç yıllık şöförleri bindirdim durum değişmedi. Birde etraftan fazla gaz verme gibi süper sonik fikirlerin gelmesi hepten çıldırtıyodu insanı ondan sonra üzerindeki Continental lastikleri çıkartıp kış lastiği takınca bayağı azalmıştı patinaj sorunu
Asıl konuya dönelim her aracın güzel kötü yanları var.
Ama konu sahibinin ihtiyaçlarına en güzel cevap veren bence 308 olur. Manuel araba hamallıktan başka birşey değil zaten ve Peugeot un otomatiği çok övülüyor.
-
Gel benim arabayı al git :) 1.4 turbo sedan otomatik 36 bin KM de, tek eksik sol taraf boyalı. -
Ceed
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X