Şimdi Ara

max 70 bine otomatik arac tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    yakit tuketimi cok onemli degil, arac daha cok hafta sonu gezmek icin kullanilacak.
    aklimda 2014-2015 opel astra 1.4t benzinli almak var. 60-70 arasinda alinabilir gorunuyor. Astra istememin nedeni vitesin tam otomatik olmasi, ikinci elde vites problemi yasamak istemiyorum, tabi bir de aracin sekli hosuma gidiyor.
    Ne dersiniz, j kasa astra benzinli alinir mi? Baska onerileriniz olur mu?

• yakıt önemli degilse astra j alınır yoksa sehiriçi 9 litreden aşagı düşmez büyük ihtimal
  • Alternatif olarak insignia 1.6 t otomatik de düşünebilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2015 üstü tsi motor dışında ne alırsan al benzinli araçta 8-9 litre altına düşemezsin şehir içi. Tsi ise 6-7 litre arası olur.

Astra j otomatik vitesi sağlam sorunsuzdur. Vw grubunu otomatik vites için eliyorum çünkü büyük masrafa gebedir kendisi.

Yakıta gelirsek astra j 1.4 turbo LPG ile güzel uyumu vardır. Hem güzel gider, hem performansı güzel, hem yokuş derdi olmadan kullanırsın hem de sıradan atmosferik kadar yakarsın (hatta civic ten az yakarsın). Enjoy Active donanım altında almanı önermem. Temiz bulursun 2 ay önce 2014 modelini aldım harika, en son 215 km yaptım 60 TL Lik gaz(2.94 ten 20.4 litre LPG) 7 liralık benzin aldı 31 kuruş yaktım gayet güzel değerler. Eski ibiza 1.2 tsi ile 6 litre benzin yakıyordum ortalama, bu da 6.17 den 37 kuruş yapardı. Ortalama olarakİbizadan bile daha az yakıyor. Ama ş. İçi yoğunlukta olursa 37-38 kuruş yakıyorum. Hem tam otomatik hem 1.500 kg hemde c sınıfı bir araç için güzel yakıt değerleri.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Cok tesekkurler cevaplariniz icin, kafamda astra j netlesmis oldu iyice.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.