|
Maymunlar Cehennemi: Yeni Krallık'a gelen ilk yorumlar oldukça olumlu
-
-
Bula bula hikayeyi ters çevirip anlatmayı bulmuşlar :)
Atıyorum bir hazine macerası bile anlatabilirdiniz Tomb Raider'dan arak falan, izlenirdi de...
Her seferinde izleyene akıl satmak, mesaj vermek zorunda değilsiniz lan, vallaha bak inanmıcanız ama gerçekten her filmde mesaj kaygısından gebermenize gerek yok ki mesajlarınız zaten cıvık b.ktan hallice lan :) :)
-
millet 1 hafta önceden izliyor vay be şanslı biçs
-
3 lemeyi unuttuk onları izleyip sonra bunu izlemek lazım.
-
Senin daha bir filme olumlu yorum yaptığını görmedim . Bir kaç kelime ezberlemişsin surekli aynı şeyleri yazıp duruyorsun!
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İlk iki filmi fena değildi, sonrasını da izleme fırsatı bulamadım. Ama sektörün 3’lemeleri diziye bağlamaları da canımı sıkmıyor değil
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ki bu yorumu filmi izlemeden yapıyor :)
-
Zeki maymunlar ha.:)
-
Caesar'ın askerleriyiz !
Son 20 yılda yapılmış en iyi eski film uyarlaması idi. Aynı kalitenin devam etmesi dileğim.
-
Filmi izlemedim. Fragmanı izlerken bişi gözüme girdi. Başroldeki karı hariç hepsi çıplak. Ama o karının üstünde maşallah kıyafetler var. Bildiğin fabrikadan çıkma.
-
Ben filme kötü dedim mi :)
Kötü film olmuş dedim mi
Evreni genişletmek yerine neden aynı hikayeyi bi sağdan bi soldan anlatıyorsunuz dedim
"Aynı şeyi anlatıyorsunuz" şeklindeki eleştirimi de aynı cümleleri yazıp duruyor diye eleştirmek de nefiiissss, leziizzzzz :) :)
Aynı kulağı bi sağ elle bir de sol elle tutup "ne gadder farklı şeyler yaptım hah" diyorsanız, o sizin engin zevkiniz :) :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doruhüso -- 6 Mayıs 2024; 14:23:56 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tam bir hayal kırıklığı, çok kötü...
-
Film ilk 3 filmden 300 sene sonrasını anlatıyor, Bu genişletmek değilmi nasıl aynı hikaye oluyor hocam peki?
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Senin daha bir filme olumlu yorum yaptığını görmedim . Bir kaç kelime ezberlemişsin surekli aynı şeyleri yazıp duruyorsun! |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X