Şimdi Ara

mazda 626 otomatik 93 model 115000 km

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar otomatik vites klimalı bir araba bakıyorum max.7000 ytl verebilirim. 93 model 115000 km klima ve abs var.tüpü sıralı sistem değil araçta ağır kaza yok sadece daha önceki sahibi kalitesiz boya yaptırdığı için tavanda ve kaputta kabarmalar var. 6900 ytl istiyor.mazda 626 otomatik hakkında yardımlarınızı bekliyorum.

• Kaya gibi arabadır, safkan japon, alınabilir fiyatı çok ucuz, benzinde çok yakan bir araçtır ama iyi performans verir. PArçası pahalı zor bulunur diyenlere kulak asma her arabanın parçası var artık.
  • tüpü ruhsata işli değilmiş birde bu modellerde sıralı sistem tüp kulanılması gerekirden hava filtresi sökerek normal tüp takılmış 3 yıldır bu şekilde kullanıyormuş herhangibir sorun olmadı diyor.
  • mazdanın sanırım servis sorunu var...nette bir araştır istersen...bazı forumlarda mazda servislerinin başka markalara döndüğü vb. yazıyordu...birde satmayı düşündüğünde satabilecekmisin....
  • araç çok nokta enjeksiyon ise sıralı sistem şart.yoksa araç hata vermese bile güç kaybı fazla olur ayrıca beklenen okunomik tüketim olmaz bence araca iyice baktırın öyle filtre ile alakalı bir durum değil.önemli olan yakıt besleme sistemi.

ayrıca 93 model için artık yetkili servis derdi bitmiştir.aracın her bakımını sanayiide yaparlar oyüzden öyle bir sıkıntınız olmasın.zaten deyimi yerindeyse kaya gibi arabadır.yerli arabalar gibi 5000km'de bir dökülmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi budak_1903 -- 17 Ekim 2008; 23:29:28 >
  • sıralı sistem takılması gereken araca düz sistem lpg takmak işin ucuz yolu ancak tehlikelidir...bunu da araştır istersen...ayrıca 93 model bir araç ve 7 bin ytl ucuzmu sence...yanlış anlama ben fikrimi yazdım...karar senin...hayırlısı olsun...
  • 2 lt üst sınıf bir araç için evet ucuz bence, şahine 9 bin ytl istene memleketimde mazda 626 ya 93 de olsa 7 verilir..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • km az geldi düşürmüşler olmasın
  • hiç yanaşma bence elinde patlayabilir
  • http://www.sahibinden.com/temiz-otomatik-klimaliWQQaXQQ11001596WQQpXQQdisplayitem birde bu araç var 7800 istiyor ikisi arasında kaldım.bursada parça ve usta sıkıntım olmaz yılda 10.000 km kullanıcam.
  • ayrıca 7000 ytlye otomatik vites klimalı tavsiyeleriniz varsa araştırabilirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: samurayjack

mazdanın sanırım servis sorunu var...nette bir araştır istersen...bazı forumlarda mazda servislerinin başka markalara döndüğü vb. yazıyordu...birde satmayı düşündüğünde satabilecekmisin....

mazdanın servis sorunu yok bu seneler önceden günümüze kadar atılan palavra bence mazda servisine gitmeyen adamlar bile servis sorunu var der bu arada linkteki araba fiyatına göre bence hiç düşünmeden alınabilecek bir araç
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozgur1618

ayrıca 7000 ytlye otomatik vites klimalı tavsiyeleriniz varsa araştırabilirim.

http://www.sahibinden.com/1978_model_mersedes_230_4WQQaXQQ10526813WQQpXQQdisplayitem

Bu mercedese ne dersin. Ya da 2800 motor fazla değil dersen 280 SE derim... Parça fiyatlarına, bakım masraflarına pahalı değil diyorlar...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.