Şimdi Ara

Mazda 626 vs Nissan Primera

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1998 model Mazda 626 sedan 300k km(4 hava yastığı,ABS,tcs vs..) ile bir arkadaşımın satmakta olduğu 1999 model Nissan Primera 165k km(Tek hava yastığı,deri döşeme,sanrooflu vs..) Eski Mazda 323 kullanıcısı olarak bu iki araç arasında kararsız kaldım görüşlerinizi bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bahsettiğiniz kasa MAZDA 626 GF kasadır. Onun hakkında bir fikrim yok fakat bir önceki kasa GE yi kullandık 1 sene boyunca. 97 modeldi.

Şunu söyleyebilirim ki o paraya alınabilecek en konforlu en rahat en sağlam araba 626 dır. Aksini iddia eden ile sabaha kadar tartışırım. Yolda kuğu gibi süzülür frenleri mükemmeldir. İç genişliğini yeni arabaların bir çoğunda bulamazsınız. Zaten Ge kasa çıktığı sene altın direksiyon ödülüne layık görülmüştür.

Nissan Primera ile 626 asla kıyaslanamaz. Parçası bir nebze daha pahali olabilir fakat 1 kere parça değiştir, bir daha onu unut. Her türlü sorunuza açığım. İyi forumlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unalper_ -- 4 Ocak 2018; 0:30:54 >
  • Cevap için teşekkürler. Yalnız yazmayı unutmuşum Primera 1.6 Mazda 2.0 motor. Yakıt ve parça masrafı açısından Mazda zorlar mı acaba

• İki aracı da tanıyorum. Eğer mazda 136 beygir ise düşünülür. Primera ise km düşük 1.6 16 v daha iyi gibi duruyor. Vergide ve yakıt durumlarından ötürü 2.0 araba sıkıntı. Primera Konya da Mazda Düzce de çok tutuluyor

Hangisi iyi durumda ise onu al. Fiyatları nedir ?

• ikinci el araçta marka modelden daha çok aracın temiz kullanılmış olması önemlidir.bahsettiğin araçlar yorgunsa adamı üzer
  • İki araçtan dışarı sakın ha çıkmayın Ben babama araba bakarken bu ikisinden başka araba aldım, ince bir pişmanlık söz konusu.

Hava yastıklarına göre değerlendirmeyin bence, çünkü hava yastığının da bir parça ömrü var. 20 yıllık hava yastığı muhtemelen doğru çalışmayacaktır.

Arkadaşıma 2001 626 baktık, sonra bütçeyi baya yükseltip gidip 2008 avensis aldı. Şu an pişman. Mazda daha konforluydu, enteresan şekilde aynı donanıma sahipti ve daha iyi gidiyordu.

Ben km nedeniyle primera derdim sanırım. Fakat motorun durumu da önemli. Mazda 300 bin km'de daha yarılamış oluyor motor ömrünü Sahibinden'e girince +400 bin km mazda dolu.

• quote:

Orijinalden alıntı: CLİO SYMBOL

İki aracı da tanıyorum. Eğer mazda 136 beygir ise düşünülür. Primera ise km düşük 1.6 16 v daha iyi gibi duruyor. Vergide ve yakıt durumlarından ötürü 2.0 araba sıkıntı. Primera Konya da Mazda Düzce de çok tutuluyor

Primera arkadaşımın olduğu için bildiğim araç. Güneş yanıkları falan var bir miktar. 18000 e bırakacak. Mazdada 20000 tl

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kia Rio Sedan vs. Fiat Egea ???
    9 yıl önce açıldı
    Skoda Scala vs. Nissan Qashqai
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cleansing

quote:

Orijinalden alıntı: CLİO SYMBOL

İki aracı da tanıyorum. Eğer mazda 136 beygir ise düşünülür. Primera ise km düşük 1.6 16 v daha iyi gibi duruyor. Vergide ve yakıt durumlarından ötürü 2.0 araba sıkıntı. Primera Konya da Mazda Düzce de çok tutuluyor

Primera arkadaşımın olduğu için bildiğim araç. Güneş yanıkları falan var bir miktar. 18000 e bırakacak. Mazdada 20000 tl

Bildiğiniz araba olduğu için ve kmyi de göz önüne alarak primera diyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: unalper_

Bahsettiğiniz kasa MAZDA 626 GF kasadır. Onun hakkında bir fikrim yok fakat bir önceki kasa GE yi kullandık 1 sene boyunca. 97 modeldi.

Şunu söyleyebilirim ki o paraya alınabilecek en konforlu en rahat en sağlam araba 626 dır. Aksini iddia eden ile sabaha kadar tartışırım. Yolda kuğu gibi süzülür frenleri mükemmeldir. İç genişliğini yeni arabaların bir çoğunda bulamazsınız. Zaten Ge kasa çıktığı sene altın direksiyon ödülüne layık görülmüştür.

Nissan Primera ile 626 asla kıyaslanamaz. Parçası bir nebze daha pahali olabilir fakat 1 kere parça değiştir, bir daha onu unut. Her türlü sorunuza açığım. İyi forumlar

Hocam peki bahsettiğiniz ge kasa temiz bi 626 için en fazla kaç liraya alalım? Aklımda olan bir model ama piyasasını hiç bilmiyorum.

• Bütçenize göre başka araçlarda bakabiliriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheRad67

Bütçenize göre başka araçlarda bakabiliriz.

Mesela ne olabilir 20000 liraya kadar

• Cleansing kullanıcısına yanıt
    Meselaa

Corolla

polo-polo clasic

focus

hb clio 1.6 rxt diye geçiyor sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheRad67

Meselaa

Corolla

polo-polo clasic

focus

hb clio 1.6 rxt diye geçiyor sanırım

Polo clasic olabilir ancak kronik sorunları var diye biliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: emirhanardgn

quote:

Orijinalden alıntı: unalper_

Bahsettiğiniz kasa MAZDA 626 GF kasadır. Onun hakkında bir fikrim yok fakat bir önceki kasa GE yi kullandık 1 sene boyunca. 97 modeldi.

Hocam peki bahsettiğiniz ge kasa temiz bi 626 için en fazla kaç liraya alalım? Aklımda olan bir model ama piyasasını hiç bilmiyorum.

Temiz bir 626 GE kasayı 17 bin TL civarına bulabilirsiniz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.