Şimdi Ara

MCSE ve CİSCO

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
2.253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • MCSE ve CİSCO ile uğrasan arkadaşlar varmı ? Bu sertifikalar hakkında ne düsünüyorsunuz? Türkiyedeki gecerlilikleri...

• cisco gidiyordum yarıda kaldı inşallah martta devam edeceğim.
    bana anlatılan ccna alırsan sırtın yer gelmez demişlerdi bende başladım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ehckelem -- 6 Ocak 2005, 20:58:43 >
  • Benim 3 ay oldu teknik ingilizcede aldım ama,İmzamda yazan lisansları alıcam,üstüne exchange mi öle bise var gene microsoftun onun üstüne Ccna alıcam.Kursum temmuzun sonunda bitiyo.... yaz tatilim bile yok günde 5 saat calısıyoz ama emeklerin karsılığını alıcam ....
  • şu ingilizce olmasa valla
    beni uğraştıran o
    bu arada kursu nerde alıyorsun
  • Bilge Adam System Engineer ! Gercekten cok iyi hocaları var mükemmel eğtim ve teknik donanım!
  • walla kolay gelsin inşallah ulaşırsın o sertifikalara başka ne diyim
    birde bana kolay gelisn
  • Sen nerde kursa gidiyorsun ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cisco Eğitim Açmış
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • nalcak bilgeadam
    sınavlara 50 dolar ama onnar 70 dolar aldı herkesten
    160 dolarım haybeye gitti
    siz siz olun orda girmeyin keşke bende girmeseydim
    i-con die biyer var orda sınav 50 $ orda değil zaten vue nin acıkladıgı fiat 50 $
    ah bilgeadam aahh 3kağıtcılar
  • i-con dediğin yer nerde? Ayrıca ben bilge adamda kurs gördüğüm için orda giricem?Ama dediğin gibiyse baska bi yerde giriyim.
  • ya tabi ya girme nalcak o bilgeadam adamı soyuyolar
    ne vaatlerle girdik oraya
    titan saadet zinciri gibi calısıo bunnar
    www.i-con.com.tr adresinde
    krokisi var
    tel verim isterseniz
    bi arayın
    216 349 34 04
  • hangi sertifikaları aldın?suan calısıyormusun?
  • ben mcsa oldum gecen gun
    bi tane 298 kaldı
    aslında programda 297 vardı ama o cok zor harbiden
    bi kerede patladım gum die 516 yla :D
    iş daha yok cunku bazı mesguliyeterim var
    marttan sonra inşallah iş bakacam
    biras sona buraya vue hesabımdan bi resim atcam bekleyin
  •  MCSE ve CİSCO

ya nie olmadı bu resim şimdi nası oluo beyler
    bi sölesenis
    herkes görse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dökümcübaba -- 6 Ocak 2005, 22:17:04 >
  • Dostum bu ne :D Ben daha müh. gecmedim uzmanlıktayım .... biraz bilgi verirmisin.
  • ne ne resimmi ya naı alcas onu buraya hay be
    geliom 1 dakka
  • bende düşünüyorum bu mc olaylarını kurstan başka alternatif yokmu ben izmitte oturuyorum ingilizceyi ne seviyede istiyorlar ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tribesman -- 6 Ocak 2005, 23:19:07 >
  • Arkadaslar donanimhaber'i yillardir takibederim arasira da forumlara goz atarim. bu mesajlarinizi okuduktan sonra sirf sizlere cevap yazabilmek icin gittim bunca zaman sonra foruma uye oldum.

Oncelikle hic birinizi buraya yazdiklarinizdan ote tanimiyorum. Lutfen yazdiklarimi yazacaklarimi ukalalik olarak yorumlamayin...

Once ben kimim de sizlere cevap yaziyorum. Az da olsa kendimi tanitmaya calisiyim...

88'den beri bilgisayar kullaniyorum. Internet icadolunmadan once Win3.1'le BBS'lere baglanirdik. 1994'ten beri Internet'e baglanmadigim bir gun gecmedi (11 yil olmus yaslaniyormuyuz ne) 1999'dan beri IT Sektorunde calisiyorum. Turkiye'nin en onde gelen ISP'lerinde birinde 4 yil kadar calistim. Pek cogunuzun zamaninda kullandigi (belki hala kullaniyorsunuzdur) bir suru internet erisim urununun yoneticiligini yaptim. Bla Bla Bla... Fazlasi reklamlara donecek...

Microsoft veya cisco sertifikalari konusunda burada okudugum mesajlardan bu sertifikalara ederinden fazla deger verdiginizi kariyerinizi geleceginizi bu sertifikalara bagladiginizi goruyorum. 2000 yilinda bu mesajlari gorseydim sizlere bambaska cevaplar yazardim. Ama artik soz ettiginiz sertifikalari almak ehliyet almak gibi... gidiyorsunuz parasini yatiriyorsunuz ve aliyorsunuz. Sertifika almak ders calisip sinava girmekten ibaret oldu. Bu nedenle de sertifika sahibi olmak artik dusundugunuz kadar degerli degil - degerli olmayabilir. Ozellikle hic birinizin hevesini kirmak istemiyorum. Setifika bir ise yaramaz da demek istemiyorum. Ama okulumu bitirdim sertifikami aldim xxx$ a hemen is bulucam gibi bir hayalin pesinden gitmeyin. Hepinizin sansinin bol olmasini dilerim. Ozellikle Turkiyede sertifika isinin ticarete donusmesi, sertifika egitim kurumlarinin birsey ogretmek degil sinavlarda soru cevaplatmak odakli egitim vermesi yuzunden ortalikta hic birsey bilmeyen bir suru sertifikali adam dolasir oldu. Dolayisi ile de sertifika sahibi olmak tek basina sizi is hayatinizdaki rakiplerinizden ayiracak bir ozellik degil. Sakin egitim kurumlarindaki belletmenlerin gazina gelipte sertifikayi alir almaz size is teklifleri yagacagi gemisine binip hayal denizine yelken acmayin... Bakin "paper mcse" diye bir kavram var merak edip arastiraniniz oldu mu ? Iste bu laf 20-30 safya yazi ezberleyip sinavlardan basarili olan sertifikasini alan ama aslinda bir bilgisi becerisi tecrubesi olmayanlara ithafen ortaya cikmistir. Nette biraz arastirma yapin "10gunde MCSE", "20 sayfada CCNA", "14 gunde kendi kendine MCSA" gibi dokumanlar bulacaksiniz. Eger kayginiz birsey ogrenmek degil de sertifika almaksa indirin dokumanlari ezberleyin girin sinava alirsiniz... Yada sizlere sinav icin yardimci olacak bir suru ebook var. Madem kurslar sadece sinav odakli size bilgi ezberletiyor. indirin kendi ebookunuzu kendi kendinize calisin. Alin sertifikanizi iciniz rahat etsin...

Lutfen yukaridakileri sizin hevesinizi kirmak, moralinizi bozmak yada ukalalik olsun diye yazmadigimi bilin. Sadece uzun suredir sektorde olan yoneticilik yapan biri olarak umutlarinizi, kariyer hedeflerinizi, gelecek beklentilerinizi "hede hodo sertifikasi" uzerine kurmamaniz icin sizi uyarmak istedim...

Hepinize basarilar... Umarim sinavlarinizdan basari ile gecersiniz. is yasantinizda da sansiniz acik olur...

• yaa sınav birşey değil ama kendini bir şekilde kanıtlamak gerekmiyormu ben kendimi geliştiremiyorum bilgisayar alanında çok yetenekliyim ama üniversitede malzeme müh. okuyorum burada bilgisayar müh. okuyan bazı arkadaşların projelerine yardımcı olduğumda oluyor amaç kendini geliştirmek bhen inanıyorumki bilgisayar müh. bölümünde okusaydım şu anda kimse önümde duramazdı ama işte aptalca bir sisteme sahibiz onun kurbanı olduk bir yere kadar ilerleme kat ediyorsun ancak bir yerden sonrada ilerlemek çok zor oluyor kendi kendine bu tarz bir kurs yardımıyla bir sertifika almak hem kendimi geliştirmek adına hemde ilerde iş hayatında ekstra diye düşünüyorum ama bilemiyorum maalesef bizim ülkemizde üniversite bazı şeylerin önünbe geçmekte
  • +1 sana katılıyorum dostum.
    Bu 2.senem üniversiteyi kazanamadım ve Cok üzüldüm acıkcası 7 senedir bilgisayar kullanıyorum yasım 20 ve bilgisayarı cok seviyorum.Üniversite olmayınca kendimi nereye kadar gelistirebilirim?Arastırdım ve tr de en gecerli ve yurt dısında tabiki MCSE + cisco Buna girmemin sebebini sadece Sertifikalara bağlamıyorum.Buraya %40 sertifikalar için geldiyse %60 o bilgileri ögrenmek için geldim.haftada ici hergün 5 saat gidiyorum.Hatta saat suan sabahın 8 ' i az sonra gene kursuma gideceğim.Bundan büyük zevk duyuyorum.Daha henuz uzmanlıkta olmama ragmen baya bi konu gördük ve evde denemelerini yaparak kendimi dahada fazla gelistiriyorum.Mühendisliğe gectiğimiz zaman tamamen network üzerine server yönetimi vs... görücez.Sırf bunu için evde 3 makinem var :D server kurucam kendi capımda...Ben bu işe baş koydum ve sonuna kadar gitmeyide istiyorum...

Türkiyede üniversiteler ön planda haklısın dostum ama bakıyorum bilgisayar bölümüne girenlerin evinde ne bir bilgisayar onu gectim Bilgisayarı acmayı bilmeyen insanlar!(herkez alınmasın)Onun için herseyi üniversiteye bağlamamak lazım !

Coyote[DF2] Yaptığın acıklama için sana tesekkür ederim.Suan bircok kişinin sertifikası var ama Önemli olan aralarından sıyrılıp en iyisi olmak !

• +1
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.