Şimdi Ara

MEB ENGELİNİ AŞMA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum o yüzden yanlış yerse kusura bakmayın.
    Ben okulda blog hazırlamayla uğraşıyorum biyoloji hocalarımızla birlikte hazırlıyoruz.
    idarenin emiyle diyeyim artık okuldaki tüm ağlar mebe bağlandı ve biliyorsunuz mebin internet durumunu.
    Denemediğim şey kalmadı dnsler proxyler ultrasurf butun surumlerı,hotspıeld ve bır cok vpn hıc bırınde baglkanamadım bunu aşmanın bır yolu var mı ?

• Modem arayüzüne gir dns i değiştir. Meb dns de zenmate sunucularina bile baglanmiyordu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ressi1 kullanıcısına yanıt
    hocam bunu nasıl yapabılırım ıdaredern arayuz sıfresını lamıyorum ttnet admın fılan olabılecek sıfrelerı denedım olmadı
  • blogreklam B kullanıcısına yanıt
    Eğer bu isi cidden hocalarinizla yapacaksaniz onlarin yardimiyla öğrenebilirsiniz

• egal oldugunu dusundunuz herhalde hocam ben bıyolojı ogretmenlerımle yapıyorum emın olabılırsınız eskı modemde ınternet hala baglı onada gecebılırız mebın olmayan hatta ama ıdare kızıyor ve bıyolojı ogretmenlerıde halı ıle yetkısız kalıyor yınede guvenmeyıp yardım etmezsenız tesekkur ederım :)
  • blogreklam B kullanıcısına yanıt
    Modem sifresini bilmeden giris yapamazsiniz ve bilmiyorsaniz imkansiz ancak hocalariniz bunu öğrenebilir, genelde okuldaki memurlarda olur. Sifreyi alirsiniz modem ara yüzünden 2dk dns degistirip cikarsiniz yapicaginiz bu zaten.

Ben wifi yi hocalarin erisimine kapattim bir keresinde(mac filtresi)
    Telefonla baglanan hocalari engellemistim bir saatligine :)
    Ama bizim memur modem arayuzundeki sifreyi okulun adi yapinca girmesi kolay oldu

• ressi1 kullanıcısına yanıt
    memurlardan sıfreyı almak tek tek denemekten daha zor :) suan sıfresız bır sekılde korıdorlarda dagıtılıyor bende telden wıfıkıllacıp bızım arkadasların gırmesını engellıyorum :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bilgisayarınıza dns adreslerini örnek olarak 8.56.26.56 gibi buna rağmen aşamazsanız diğer bir yolda yurtdışından veya kendi evinizdeki bilgisayara doğru vpn yapın. O zaman geçebilirsiniz.

Aksi halde ip ve url bazında çoğu site kapalıdır.
  • sistemtasarim S kullanıcısına yanıt
    idareyi sonunda ikna edebildim hocam dns işe yaramamıştı geriye tek yol vpn kalıyordu sağolun
  • Unutmayın vpn de bilmeniz gereken bilgi vpn ip adresi blackliste alınmaması gerekir. Evinizdeki bilgisayar üzerinde vpn sonlandırarak engelli siteleri okuldaki bilgisayara açabilirsiniz.

Diğer bir yolda VPN paketi satın alıcaksınız.
  • sistemtasarim S kullanıcısına yanıt
    anladım hocam sağolun ilginiz için teşekkür ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.