Şimdi Ara

MEB felsefe kitabından özet cikarmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar bir haftaya yayıp günde 1-2 saatte felsefeden meb kitabından özet cıkarmak istiyorum bu senenin belkide en rahat haftasinda sizce zaman kaybı olur mu veya yapılabilecek başka bişey var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mmertgun221b -- 13 Eylül 2014; 17:27:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bence çok güzel olur, elinde varsa atmadıysan yap, değerlendirme sorularına da bak.

• Eyvallah hocam insallah bosa calismis olmam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mmertgun221b -- 13 Eylül 2014; 18:11:03 >
  • Zorunlu din dersi gördüysen felsefeyi değil dini yapıyorsun diye biliyorum. Eğer öyleyse emeklerin boşa gitmesin. Deneyimli birine sor yine de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi train123 -- 13 Eylül 2014; 20:56:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: train123

Zorunlu din dersi gördüysen felsefeyi değil dini yapıyorsun diye biliyorum. Eğer öyleyse emeklerin boşa gitmesin. Deneyimli birine sor yine de.

Hayır 8 felsefe sorusu var + din görenlere 5 din sorusu din görmediyse 13 felsefe sorusu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 8 soru felsefe yapıyorsun zorunlu. Bemce yaptığın vakit kaybettirir ama daha iyi anlayacaksan yap.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ygs ve lys ye girmis biri olarak felsefeye o denli calismaya gerek yok.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Matematik meb kitapları
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Belli başlı şeyleri bilmen gerek. Bunun için de çalışman gerek felsefeye. Bence vakit kaybettirecek diye düşünme.
  • muratt2 M kullanıcısına yanıt
    Ben de senin gibi düşünüyorum hocam en azindan biraz bilgi birikimi olsun

• meb kitaplarından başka hangi derslere çalışmayı planlıyosun? ben de biyoloji filan düşünüyorum ama basım tarihinden dolayı müfredat sıkıntısı olur mu diye düşünüyorum. elimde olmadığı için internetteki sitesilerinden calısıcam da
  • teruzor kullanıcısına yanıt
    Biyolojileri taramayi düşünüyorum hocam bende de yok bulmaya calisicam bir yerden

• mmertgun221b kullanıcısına yanıt
    normalde mebin sitesinde bulunuyo ama şu an yok. yeni öğretim yılı için güncelleniyo olabilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.