Şimdi Ara

Mecool Km9 Kullanıcıları Konusu (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.794
Cevap
81
Favori
176.417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: wwtr

Çok teşekkür ederim. Deneme şansınız olursa performansı çok merak ediyorum.
    Rica ederim,birazdan yükler haber veririm.
    Not:denedim, sıkıntısız çalışıyor.7.1 de sorunsuz çalıştığına göre 8.1 dede sorunsuz çalışması lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abyss_ati -- 28 Kasım 2018; 10:28:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu cihazdan satın almak istiyorum. Türkiye içi yada forumdan satan arkadaş olursa özel mesaj yolu ile bana ulaşırsa sevinirim.
  • Aliexpreste indirimin bitmesine 10 dakika kala dayanamadım ben de bir tane mecool km9 aldım.İnşallah gümrükten sıkıntısız geçer.
  • Merhabalar,

Sayenizde ilk defa taktım kafayı bu adroid box olayına hiç kullanmadım acemiyim deneyeceğim.

BANGGOOD şuanda en ucuz görüyorum. 298TL diyor makas farklarıyla 320tl olur herhalde.

Bu siteden alışveriş yapan oldumu ? yoksa direk aliexpress ten mi alalım orda 360tl filan sanırım.
  • Fiyatlar arttı artık yılbaşı indirimi yaparlar.

• Benim paket elime ulaştı. C120 klavye ile birlikte almıştım eHomeTech’ten. Pakete bluetooth keyboard yazıp 5 dolar değerle yollamışlar. Takılmamış gümrüğe. Ama paket açılmış. Muhtemelen kutuyu klavyenin alıcısı falan diye düşündüler :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: srvngrc

Benim paket elime ulaştı. C120 klavye ile birlikte almıştım eHomeTech’ten. Pakete bluetooth keyboard yazıp 5 dolar değerle yollamışlar. Takılmamış gümrüğe. Ama paket açılmış. Muhtemelen kutuyu klavyenin alıcısı falan diye düşündüler :)
    Güzel denk gelmiş

• abyss_ati A kullanıcısına yanıt
    Geçen sene gereksiz yere aldıklarına saysınlar. Değişime yolladığım ram’lerden vergi almışlardı dönüşte.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zogg

Fiyatlar arttı artık yılbaşı indirimi yaparlar.
    Ewet bayağı artmış

Mecool Km9 Kullanıcıları Konusu

• quote:

Geçen sene gereksiz yere aldıklarına saysınlar. Değişime yolladığım ram’lerden vergi almışlardı dönüşte.
    Bu konuda AliExpress iyi,bangood da keza.gearbest malesef suyunu çıkardı.artik düşük fiyat yazmiyorlar.25 dolarlık media player'a geçen gümrük ödedim.artik işim olmaz zaten gearbest'le...

• Artık birileri eline geçen km9 lari,netfilix büyüsünde cikipta,media oynatıcı performansiyla deneyip bilgilendirse,bizde niyetine girsek olmazmi mesela x265 8-10 bit performansı, altyazı durumu,3D.iso orjinal oynatımı vs vs vs he nasıl olur

• quote:

Orijinalden alıntı: abyss_ati

Artık birileri eline geçen km9 lari,netfilix büyüsünde cikipta,media oynatıcı performansiyla deneyip bilgilendirse,bizde niyetine girsek olmazmi mesela x265 8-10 bit performansı, altyazı durumu,3D.iso orjinal oynatımı vs vs vs he nasıl olur
    Bende her türlü medya var km9 gelince soran arkadaşlara bilgi veririm.

• Paketi açtım ancak henüz çalıştırmadım. İlk izlenimimi yazayım.
    Cihaz kafamızdaki "Çin Malı" algısını yıkacak kadar kaliteli bir görüntü veriyor. Oldukça sade ve şık. Xiaomi'nin güzel tasarımları var gerçi. O da Çin Malı tabusunu yıkan bir marka. Kutu ve kumanda oldukça zarif. Plastik gövde ve bağlantı noktaları çok sağlam duruyor. Açıkçası ben daha dandik bir ürün bekliyordum.
    Umarım performans olarak da beklentimin üzerinde olur.

• quote:

Paketi açtım ancak henüz çalıştırmadım. İlk izlenimimi yazayım.
    Cihaz kafamızdaki "Çin Malı" algısını yıkacak kadar kaliteli bir görüntü veriyor. Oldukça sade ve şık. Xiaomi'nin güzel tasarımları var gerçi. O da Çin Malı tabusunu yıkan bir marka. Kutu ve kumanda oldukça zarif. Plastik gövde ve bağlantı noktaları çok sağlam duruyor. Açıkçası ben daha dandik bir ürün bekliyordum.
    Umarım performans olarak da beklentimin üzerinde olur.

Hayırlı olsun

• bitsede gitsek mi B kullanıcısına yanıt
    Çok iyi olur,ona göre bitanede ben sipariş geçerim.

• bitsede gitsek mi B kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler..
    Az evvel 8-10 tane demo video indirdim çeşitli formatlarda. Akşam fırsat olursa deneyeceğim. Ama indirdiğim videoları bilgisayar oynatamadı doğru düzgün ki fena da değildir bilgisayarım :D
  • quote:

Teşekkürler..
    Az evvel 8-10 tane demo video indirdim çeşitli formatlarda. Akşam fırsat olursa deneyeceğim. Ama indirdiğim videoları bilgisayar oynatamadı doğru düzgün ki fena da değildir bilgisayarım :D
    Pro+ zidoonun oynamadığı, PC nin takılarak oynattığı videoları hatta 90 GB 4k filmleri bile oynatıyor, km9 da oynatır üzerindeki kendi oynaticisini kullanın.

• quote:

Orijinalden alıntı: bitsede gitsek mi

Pro+ zidoonun oynamadığı, PC nin takılarak oynattığı videoları hatta 90 GB 4k filmleri bile oynatıyor, km9 da oynatır üzerindeki kendi oynaticisini kullanın.

Alıntıları Göster
    İyi o zaman rahatladım :)
    Gerçi o kadar yüksek boyutlu film falan pek izlemiyoruz malum internet hızları yüzünden. Ama yine de oynatabiliyor olması iyi. Lazım olur.
    Yalnız açılan videolara falan baktım şimdiye kadar çamur izliyormuşuz :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: abyss_ati

Ewet bayağı artmış

Alıntıları Göster
    Satıcını önemi yok galiba senin için alsana

• zogg Z kullanıcısına yanıt
    Satıcının önemi ne? içinden patlıcan çıkma ihtimalimi oluyor.

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.