Şimdi Ara

Mecool Km9 Kullanıcıları Konusu (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.794
Cevap
81
Favori
176.417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Az önce KM9’u açıp şöyle bir baktım. İlk kez android bir cihaz kullanıyorum. Playstore’da ne aradıysam bulamadım. Chrome bile yok. İlla ki apk olarak mı indirip kurmak lazım her şeyi? Yanlış mı yapıyorum yoksa bir şeyleri?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: srvngrc

Az önce KM9’u açıp şöyle bir baktım. İlk kez android bir cihaz kullanıyorum. Playstore’da ne aradıysam bulamadım. Chrome bile yok. İlla ki apk olarak mı indirip kurmak lazım her şeyi? Yanlış mı yapıyorum yoksa bir şeyleri?

Arkadaşım km9 unda google play ve aptoide varmış.
    Çoğu şeyide apk olarak kurdu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saint Ralph S kullanıcısına yanıt
    Aptoide var da dediğim gibi ilk kez android kullanıyorum. Zaman alacak sanırım alışmak.

• quote:

Orijinalden alıntı: srvngrc

Aptoide var da dediğim gibi ilk kez android kullanıyorum. Zaman alacak sanırım alışmak.

Bir kaç dakikada kurarsınız.

• merhaba arkadaslar. bu cihaz dts-hd dolby atmos aktarımı yapıyormu.?
  • quote:

Orijinalden alıntı: atalay_xxx

merhaba arkadaslar. bu cihaz dts-hd dolby atmos aktarımı yapıyormu.?
    DTS HD yapar ama Atmosu denemek lazım, km9 gelince denerim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • atv sistemli cihaz bana ters geldi. saf android alsaymışım keşke. kodi kurdum. daha önceki m8s cihazda usb'den taktığım bellekteki videoları otomatik çıkarırdı karşıma . şimdi ne bellek görünüyor, ne de kaynak ekle diyince aygıtı buluyor kodi. bir de statik yerel ip ayarlarını her zamanki gibi yaptım. modeme bağlanmadı bir türlü. dhcp yapınca anında bağlanıyor. epey bir zaman ayırıp bakacağım artık ilerde. netflix dışında kullanacak kullanıcılar saf android cihaz baksın bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: 1234Rambo

atv sistemli cihaz bana ters geldi. saf android alsaymışım keşke. kodi kurdum. daha önceki m8s cihazda usb'den taktığım bellekteki videoları otomatik çıkarırdı karşıma . şimdi ne bellek görünüyor, ne de kaynak ekle diyince aygıtı buluyor kodi. bir de statik yerel ip ayarlarını her zamanki gibi yaptım. modeme bağlanmadı bir türlü. dhcp yapınca anında bağlanıyor. epey bir zaman ayırıp bakacağım artık ilerde. netflix dışında kullanacak kullanıcılar saf android cihaz baksın bence.
    Pek cok rom vardir, bence farkli romlar deneyebilirsiniz

• Telegram
    Mecool KM9 Sohbet ve Paylaşım
    https://t.me/joinchat/KEFaig9D-iCiPLGt1uemoA

galatasaray maçını izlemek isteyenlere bugünlük telegram üzerinden yardımcı oluyorum

• Telegram grubunda birçok link paylaşılıyor.Programlar falan cihazla ilgili.Buradan paylaşılsa ilk konuya eklense daha mantıklı olur.Mobilden indirmede sıkıntı olabiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zogg -- 28 Kasım 2018; 21:23:29 >
  • srvngrc S kullanıcısına yanıt
    hocam benim 17track kargo takipte ve AliExpress te arrival at destination country gözüküyor. ama PTT de güncelleme yok. yurtdışında sevk edildi olarak kaldı. sizin bu güncellemeden kaç gün sonra teslim edildi?

• daytripper25 D kullanıcısına yanıt
    Buraya ulaştığı bilgisi önceki pazar geldi. Aynı gün ptt’ye düşmüştü. Bugün teslim aldım. 10 günde ulaştı yani TR’ye geldikten sonra. Ama gümrüğe falan takılmadı. Ben ülkenin bi ucunda olduğum için İstanbul’dan çıkıp elime ulaşması da 4 gün sürdü :)

Yalnız pazardan perşembeye kadar hiç işlem olmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srvngrc -- 28 Kasım 2018; 21:32:40 >
  • srvngrc S kullanıcısına yanıt
    teşekkürler hocam. bu yoğunlukta 10 güne de razı olacaz artık.

• Satmak isteyen olursa pm gönderebilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: zogg

Telegram grubunda birçok link paylaşılıyor.Programlar falan cihazla ilgili.Buradan paylaşılsa ilk konuya eklense daha mantıklı olur.Mobilden indirmede sıkıntı olabiliyor.
    Bende dedim de ordan yazışmak hoşlarına gidiyor sanırım. Buraya yazılsa her hangi biri de grip baksa yararlanabilir arkadaşlar koskoca donanım haberi yok sayıp kendi gruplarını kuruyorlar

• Cihaza antutu falan nereden kurdunuz? Apk ile kurdum ama testi yapmıyor. You may not purcashed this app diyor.

• ender E kullanıcısına yanıt
    cihazın kodi çeşidi olarak uyarlanan kendi uygulaması ile bir şeklide kullanacak hale getirdim hocam. rom falan diye riske girmek istemem ..

• Km9 u gelen arkadaşlar Wifi 2.4 GHz de ekran yansıtma yı deneyebilir mi. Benim fikrim 5 GHz i ekran yansıtma için koymuş olabilirler 2.4 GHz hızı yetmeyebilir tabiki yansıtma yapılan cıhazın da hızı önemli bu konuda.

• quote:

Orijinalden alıntı: bitsede gitsek mi

DTS HD yapar ama Atmosu denemek lazım, km9 gelince denerim

Alıntıları Göster
    Eyvallah.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atalay_xxx -- 29 Kasım 2018; 9:6:57 >
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.