Şimdi Ara

Mecool Km9 Kullanıcıları Konusu (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.794
Cevap
81
Favori
176.417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: atisaca

Km9 u gelen arkadaşlar Wifi 2.4 GHz de ekran yansıtma yı deneyebilir mi. Benim fikrim 5 GHz i ekran yansıtma için koymuş olabilirler 2.4 GHz hızı yetmeyebilir tabiki yansıtma yapılan cıhazın da hızı önemli bu konuda.
    benim tanix mini de ve himedia Q3'te ekran yansıtma 2.4 g wifi'de gayet hızlı bir şekilde çalışıyor.tabiki 5g de dahada hızlı çalışır.yanlız bu wifi hızı ekran yansıtma için değil
    genel wifi bağlantısı için konulmuştur.eğer modeminizde 5g yayını varsa,kesinlikle cihazı 5g'den wifi bağlayın.2.4g nin full çektiğinde alabaildiğin hızdan,5g'nin tek çentik bile
    çekmesiyle daha fazla hız alırsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ender

Pek cok rom vardir, bence farkli romlar deneyebilirsiniz

Alıntıları Göster
    ender hocam bu ATV romun tam olarak farkı nedir?yani saf and romundan artı eksi anlamında farkları neler,bir bilgin varmı?
    mesela atv romlu km9 antutudan 58k puan alırken,saf and romlu x96 61k puan alıyor.testlerde dikkatimi çekti.konfigürasyonları aynı.
    aradaki fark azda değil.
  • abyss_ati A kullanıcısına yanıt
    Malesef 5 GHz yok modem ve tv arası 4 metre kadar ikisi de aynı odada zaten. Full hd video da sorun olmadı mı ekran yansıtma.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mesela mi6 telefonumdan iptv yansıtıp izledim,uhd yayın,cam gibi izledim.senin masefe çok yakınmış,zaten yeteri kadar hızlı olur.
  • Merhaba Arkadaşlar, yeni çıkan Xiaomi Mi Box S ile bu ürün arasında kalmış ve bu ayın başında Aliexpress den KM9 siparişi vermiştim. O zaman cihaz daha yeni çıktığından doğru dürüst bir incelemesi bile yoktu nette. Bazı arkadaşlar Rockchip veya S912 den aşağı cihaz almakla hata etmişsin demişti. Bu forumda konu açıldığını ve bu kadar ilgi olduğunu görünce şaşırdım açıkçası :)
    Ben C120 klavye ile almıştım, gümrüğe takıldı, 33 TL. vergi çıkardılar. Bugün yarın teslim edilir umarım.
    Bir arkadaşım 2 adet farklı bir box aldı, aynı anda geldi. Birine vergi alındı, diğeri geçti. Bu vergi işi şansa kalmış. Ürün sorun çıkarmasın da artık yapacak birşey yok :)
  • Bu cihaz için farklı bir market yok mu? Google Play’de hiçbir şey yok. Aptoide de yetersiz gibi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar,

KM9 siparişi verdim, usb üzerinden uygulamaları apk olarak mı yüklüyoruz? Yoksa uygulamaları apk olarak gdrive atıp oradan mı yüklüyoruz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: srvngrc

Bu cihaz için farklı bir market yok mu? Google Play’de hiçbir şey yok. Aptoide de yetersiz gibi.
    Androide bu kadar yabancıysanız keşke Apple tv box alsaydınız hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: otchill

arkadaşlar,

KM9 siparişi verdim, usb üzerinden uygulamaları apk olarak mı yüklüyoruz? Yoksa uygulamaları apk olarak gdrive atıp oradan mı yüklüyoruz?
    ikisi de aynı şey
  • quote:

Bu cihaz için farklı bir market yok mu? Google Play’de hiçbir şey yok. Aptoide de yetersiz gibi.
    Amazon fire stick ve diğer atv rom'lu tv box'lar için:

Eklediğim linkten bir çok mod'lu uygun apk'lar indirip yükleyebilirsiniz.

İlk baştaki APKtime uygulamasını ilk olarak yükleyin, içinde atv romlu cihazlar için luncher dahil bir çok araçların apk'ları var.

Ya da google da "atv suitable for rom devices apk" diye aratın, bir çok kaynak var

Bulduğunuz apk'ları Pc'e yükleyin. usb üzerinden cihaza daha rahat yüklersiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frux -- 29 Kasım 2018; 13:32:58 >

• mu5tafa kullanıcısına yanıt
    Ya öğrenirim de zaman ayırmam lazım biraz.

@frux

Teşekkürler. Orada epeyce apk var ama antutu yok sanırım.

Bu önce pc’ye yükleme olayı nasıl oluyo? İndirip direkt flashla atmıyor muyuz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bu eHome Tech'den KM9 alanlardan kargo durumu ilerleyen var mı? Benim ki hala ilk adım olan "kargo sevk edilmeye hazır" aşamasında. Aynı anda başka bir satıcıdan verdiğim diğer bir sipariş 3-4 adım ilerledi.
  • quote:

@frux

M.Kemal beye sorun kendisi antutu testi yaptı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gunebakan44 kullanıcısına yanıt
    Benim aynı durumda kaldı herhangi bir ilerleme yok kaç gündür.Kargoya verilmedi anlamına mı geliyor acaba bu ?Yoksa kargoda ama daha gönderime mi çıkmadı?

• Tekrardan selamlar. Dünden beri cihazla uğraşıyorum. Android'e yabancı olduğum için çok soru soruyorum ama yavaş yavaş alışıyorum.
    Merak edenler için akıllardaki birkaç soruyu cevaplayayım.
    Antutu testini sonunda yüklemeyi başardım.
    @SudaEriyenAspirin sağolsun :D

Cihazın Antutu 7.1.1 skoru 58713.
    İnternetten 8 tane video indirmiştim çeşitli formatlara ve sıkıştırma biçimlerine sahip. USB 3.0 destekli harici disk ile bağladım.
    Aralarında 300 mbps 4K 10bit, hevc sıkıştırmalı. Hem kendi oynatıcısında hem de MX player ile denedim hepsini. Gayet akıcı oynattı.
    Videolardan mı bilmiyorum ama renkler acayip hoşuma gitti. Ekran 1080P ancak 4K kalitesinde gibi görüntü :)
    Bunun dışında menüler gayet akıcı. Sadece google play çok kısıtlı geldi bana ama bunu da aşmanın yolları varmış. Gerçi böyle bir cihazda çok fazla uygulamaya da ihtiyaç duyulmaz zaten.

Ancak WiFi performansı biraz dengesiz gibi. Bazen hiç çekmiyor gibi oluyor. Ama mesela şu an telefonla aynı yere koyup test alıyorum. Telefon 15mbps alırken KM9 30 alıyor. 10 dakika evvel telefon yine 15 alıyordu KM9 2-3 falan :)
    Repeater falan bir çözüm bulunur.
    Bir sıkıntı da şu. Bazen usb girişine flash takarken cihaz resetleniyor. Arıza mı var yoksa ben bi yerlere mi çarpıyorum bilmiyorum.

Edit: Şu resetlenme olayını çözdüm. Yani sorunu değil ama sebebini çözdüm sanırım. HDD ilk harekete geçerken yüksek enerji çektiği için muhtemelen akım yetersiz kalıyor. Adaptörü zaten çok gözüm tutmamıştı :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srvngrc -- 29 Kasım 2018; 15:44:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mu5tafa

Androide bu kadar yabancıysanız keşke Apple tv box alsaydınız hocam.

Alıntıları Göster
    5 yıldır Android cihaz kullanıyorum ancak rom atmak, yazılıma dışarıdan müdahale gibi detaylara hakim değilim. Bazı apk'ları yine telefondaki tarayıcıları kullanarak telefona apk olarak uygulama kurdum ama bu KM9 isimli cihaz normal bir Android cihazdan farklı bir yazılıma sahim olduğu için mi Atv olarak adlandırılıyor. Apk kurması telefona apk kurmak gibi değil mi?

KM9 un içindeki internet tarayıcısından Google Play apk sı bulunarak sonrasında buradan uygulama yükleyemiyor muyuz? Apk için önce bilgisayara sonra USB bellekle kurulum şart mı, doğrudan cihaza apk indirmek olmuyor mu?

Odama tv aldım, o gelsin, bir de KM9 alayım diyorum, aklıma takılanların sormak istedim.

• Gunebakan44 kullanıcısına yanıt
    23 kasımdan günümüze 640 adet sipariş almış. muhtemelen tedarikte sıkıntı yaşıyorlardır. önce kargo numarası adresleyip sonra kargoya veriyorlar. kargo durumu en geç 5 gün içerisinde güncellenir. bu da pazartesi ülkeyi terketti vs diye güncelleme gelmesi demek. umarım direk çini terkediyordur. bir kargom var çinde gezmediği büro kalmadı. 3 kere edi aldı yine de çıkamadı ülkeden.
  • arkadaşlar bu cihazda airplay desteği mevcutmudur? mevcutsa çok fazla gecikme falan yapıyormu?
  • quote:

@frux

Telefona veya tablet de olabilir, android veya ios farketmez gmail hesabıyla Google drive kurun. Sonra aynı hesapla km9 a da Google drive kurun.

Telefondan aptoide veya başka yerden istediğiniz APK yi indirin. Dosya yöneticisinden apk yi bulun paylaş diyip drive seçin ona yükleyin. Sonra km9 dan drive açın apk orada görülecek indir deyin otomatik yükle seçeneği çıkmazsa km9 indirilenler den APK yıllarda bulup yükleyin.

• Cihazı alan arkadaşlar telefondan bluetooth ile KM9 a apk göndermeyi deneyebilir mi? Mi boxa apk gönderirken hata veriyor. KM9 daha esnek kullanım sağlıyorsa belki sorun çıkarmaz.

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.