Şimdi Ara

Mecool Km9 Kullanıcıları Konusu (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
2.794
Cevap
81
Favori
176.418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: srvngrc

Bende öyle düşündüm de başka cihazlarda da varsa adaptör değişeyim ona göre dedim. Belki sadece bendedir.
    genelde dandirik adaptor koyuyorlar adamlar, oda cok entesan adam canar gibi alet yapıyor, temel malzemesini en kotusunden koyuyor, bu işe cok yabancı olanlar hemen ulen ne dandirik cihaz yapmış diyorlar, firma kendi kendini sobeliyor aslında, koy şöyle adam gibi 4A amperlık bir adaptor, catır catır calısssın cıhaz, tum android cıhazlarda oldugu gibi temel sıkıntu bu, hdd taktıgın an ya cihaz resetlıyor yada hdd yi adam gibi saglık calıstıramıyor...
  • Teşekkürler. Benzer sorun ama ben 500gb ve 1tb denedim ikisinde de oldu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ender E kullanıcısına yanıt
    Evet ben de bunu çözemiyorum. 2A yerine 3A koymanın maliyeti 10-20 cent falandır cihaz başına.

• srvngrc S kullanıcısına yanıt
    bu değil de başka bir tv box'un youtube videosunda open kodi falan deyip çalıştıran bir eleman vardı. videoda detay yoktu, ben de çözemedim henüz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • srvngrc S kullanıcısına yanıt
    işin acayip tarafı gelen adaptör de , yerine alacağımız da made in china. adamlar tekel oldu her konuda.

• Adamlar 20 senede dünya devi oldu. Her haltı üretiyorlar. Eskiden çok kalite yoktu şimdi kaliteli de yapabiliyorlar.

• Cihazin ulastigi arkadaslar cihaz acilis esnasinda harici klavyeden f2 ya da f8 ya da esc ya da delete tusuna surekli tiklamak suretiyle boot ekranina ulasabilmektemiler? Kendi os u hosuma gitmedi kisitli gozukuyor market de sinirliymis atv diye, pardus+kodi yi kurarim diye dusunuyorum . Var midir boyle bir imkan?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rideordie

2. Aldığım KM9 ile aynı adımlar, Hulk 3C Store değilmi satıcı ?
    eHome dan almıştım.

Son durum;

Paket durumu: Taşıma halinde
    Hedef: Türkiye
    Menşei: Çin
    2018-12-01 15:57 Arrive at "Guangzhou terminal"
    2018-12-01 12:55 Leave "Dongguan Center", next stop "Guangzhou terminal"
    2018-11-30 23:37 Leave "Dongguan Center", next stop "China Post Group Dongguan Mail Processing Center Bureau"
    2018-11-30 10:11 "Dongguan Interchange Bureau" has been exported to open and demolished
    2018-11-30 10:07 Arrive at "Dongguan Center"
    2018-11-30 09:46 Leave the "Postal Dongguan e-commerce Parcel Bureau Mail", the next stop "Dongguan International"
    2018-11-30 09:38 "Postal Dongguan e-commerce Parcel Bureau mail" has been collected and sent
    2018-11-27 14:30 Logistics orders have been created
    ======================================
    Powered bywww.17track.net

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaldanSarkanElma -- 1 Aralık 2018; 14:13:7 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: yambaxx

Cihazin ulastigi arkadaslar cihaz acilis esnasinda harici klavyeden f2 ya da f8 ya da esc ya da delete tusuna surekli tiklamak suretiyle boot ekranina ulasabilmektemiler? Kendi os u hosuma gitmedi kisitli gozukuyor market de sinirliymis atv diye, pardus+kodi yi kurarim diye dusunuyorum . Var midir boyle bir imkan?
    Neyse cevabimi buldum ben.
    Novaspirit Techyoutube
    Install Linux on Android TV Box | amlogic s905x
    https://www.youtube.com/watch?v=nSCj1b6PbaQ

• Box lar elimize ulaşmadı ama ota güncellemesi ulaştı bile

OEM OTA Update:

• Trgearbest den almıştım paket gönderildi diyor.Takip nosu vermişler NLpost ile geliyor ama buradan nasıl takip edilecek gearbestten alan varmı arkadaşlar.
  • TEZ74 T kullanıcısına yanıt
    15 inde sipariş vermiştim gearbestten. 21’inde kargoya verdiler. Dün Hollanda sevkiyat merkezine ulaşmış. Cihaz 7-10 gün arasında elimde olur diye tahmin ediyorum. Siz de burdan bakabilirsiniz kargonuzun durumuna.
    www.1tracking.net
    1Tracking: Worldwide package tracking with all services provided
    https://www.1tracking.net

• yambaxx Y kullanıcısına yanıt
    hocam gelişmelerden bizi de haberdar eder misiniz? sürücü, donanım vb. sorun çıkıp çıkmadığını falan mesela. hangi linux sürümünü kurduğunuzu da tabi. eğer mümkünse ayrı bir konu açmak bile gerekir bence.

• Simdilik sadece debian ve ubuntu romlar bulabildim, videodaki eleman wifi calismiyor ama umurumda degil ethernetten baglaniyorum demis. Kutunun atv olmasi sorun, istedigim uygulamayi kuramayacagim marketten ve yan sanayi marketlerden modlu uygulamalar indirmek zorunda kalacagim,bu iyi degil. Bana lazim olan arasira torrent uygulamasiyla torrenttende film indirip izleyebilmek, antivirus kurabilmek libre ofisi kurabilmek, browserdan fb ye girebilmek, ne bileyim pc gibi kullanabilmek.

adam videoda yapilan adimlari soyle siralamis,
    1- istedigin dagitimin islemciye uygun romunu indir
    2- romu acip diske at
    3- romu flashdiskin icine at
    4- flash diski cihaza bagla ve cihaz icinden otayi calistir
    5- cihaz resetlendiktan sonra otomatik olarak flashdiskten calismaya baslayacak onun yuklemesini bekle
    6- kullanici adi sifre gir
    7- gene resetlenecek
    8- linux hazir artik ubuntu marketten kodi dahil istedigin uygulamalari kur her turlu kullan.

cihazi muhtesem cuma kampanyasi sirasinda siparis ettim 20-40 gun diyor aralik ayi ortalari gibi gecer elime bir terslik olmazsa. Cracksiz Program diye ucretsiz/acik kaynak programlari tanittigim bi kanalim var youtubeda oraya atarim bi terslik olmazsa kurulum videosunu.

Cihazın verimi nasıl oluyor peki bilginiz var mı?

• valla elimde henuz cihaz yok, o yuzden bu cihaz icin konusamam.

lakin win10 yuklu laptobumda defalarca flashdisk uzerinden ubuntu, pardus ve diger dagitimlari kurmuslugum var. winden pek farki yok. Gerek film izlemek gerek ofis programlari gerek internet kullanimi kafa kafaya gibi. Oyun konusunda da linux gelistiriyor kendisini steam miydi stream miydi ne haltsa o bile var linuxta. hatta bazi muhasebe uygulamalari bile mevcut. Milletin tonla para verdiklerinin muadillerini sen bedavaya kullaniyorsun linuxun bu avantajida var. Ayrica crackle neyim ugrasmiyorsun virus derdin yok. Win10 daki gibi guncellemem geldi sana pcyi 1-2 saat kullandirmayacam turu santajlar yok. Photoshop, illustrator un muadilleri mevcut. win e gore asiri avantajlar barindiriyor. Hatta emulatorle icine gene android bile kurabilirsin linuxun...

Kurmasi da oyle atla deve degil eskisi gibi youtubeda da tonla kaynak mevcut.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yambaxx

valla elimde henuz cihaz yok, o yuzden bu cihaz icin konusamam.

lakin win10 yuklu laptobumda defalarca flashdisk uzerinden ubuntu, pardus ve diger dagitimlari kurmuslugum var. winden pek farki yok. Gerek film izlemek gerek ofis programlari gerek internet kullanimi kafa kafaya gibi. Oyun konusunda da linux gelistiriyor kendisini steam miydi stream miydi ne haltsa o bile var linuxta. hatta bazi muhasebe uygulamalari bile mevcut. Milletin tonla para verdiklerinin muadillerini sen bedavaya kullaniyorsun linuxun bu avantajida var. Ayrica crackle neyim ugrasmiyorsun virus derdin yok. Win10 daki gibi guncellemem geldi sana pcyi 1-2 saat kullandirmayacam turu santajlar yok. Photoshop, illustrator un muadilleri mevcut. win e gore asiri avantajlar barindiriyor. Hatta emulatorle icine gene android bile kurabilirsin linuxun...

Kurmasi da oyle atla deve degil eskisi gibi youtubeda da tonla kaynak mevcut.
    Ayrica denedin baktin sana uymadi. Kapat cihazi cikart flashdiski yeniden baslat cihazi al sana babalar gibi android gene yani kurulumu cihazin hddsine degil flasha yapiyorsun.

Benim de laptopta kullanmışlığım var ubuntu kısa bir süre. Günlük kullanımda bi eksiği yok. Hatta bir ara 2-3 farklı distroyu da kurup nasıl diye baktım. Hepsi iyiydi.

Eğer flasha kurup çalıştırma olayı boxlarda da oluyorsa çok iyi.

• https://www.youtube.com/watch?v=G9JMyb62QfU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ender -- 1 Aralık 2018; 21:29:33 >

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.