Şimdi Ara

Mecool Km9 Kullanıcıları Konusu (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.794
Cevap
81
Favori
176.418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Valla paylastigim videodaki amca oyle diyordu. Gelince deneyeceğim bakalım ne olacak. Eger dahili os unu begenmezsem o flashi hic cikarmam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yambaxx Y kullanıcısına yanıt
    hocam şimdiden 5v 3a bir adaptör bakın bence. atv romda sıkıntı sesleri yükseliyorsa, bellekten linux çalıştırırken de sorun çıkartması olası. ikincisi, android sürümü üzerinden atv rom çalıştırıyormuş cihaz. kararsızlık, uygulamadan atma vb. sorunlar yapması gayet normal olur sanırım. eğer oturmuş, kullanılırlığı sağlam (kumandası ve (veya) air mouse lar ile) bir linux sürümü olursa çok güzel olur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adaptor isi gozunuzu korkutmasin 10-15 tl ye 3-4 amperlik adaptorlerle bu sorunu cozebilirsiniz. Kararsizlik uygulamadan atma olayi windows10 da da var beceremeyince atiyor hala sadece artik mavi ekrana donmuyor.
  • Arkadaşlar km9 aptoide üzerinden indirdiğim netflix 6.1.0 sürümünü full hd 1080p açtı. Tv 4k olmadığı için 4kyı daha sonra diğer tvme takıp deneyeceğim.

• Netflix de 5.1 ses veren 2 cihaz var piyasada.

Fire tv ve apple tv.

Bu iki cihaz da netflix ses formatını dolby digital e çeviriyor. Ses çıkışında Dd+ yı Dd ye çeviriyor.

Mecool bu işlemi yapıyor mu ?

Ses sisteminin plus desteği yoksa bunun için bir ayar sunuyor mu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: yambaxx

Adaptor isi gozunuzu korkutmasin 10-15 tl ye 3-4 amperlik adaptorlerle bu sorunu cozebilirsiniz. Kararsizlik uygulamadan atma olayi windows10 da da var beceremeyince atiyor hala sadece artik mavi ekrana donmuyor.
    Yanliz her 3A 4A yazanlara kanmayin, %75 den fazlasi veremiyor, zamaninda cok aradım, onun icin onerilen denemis olan adaptörleri alin

• quote:

Orijinalden alıntı: GOKMENM

Netflix de 5.1 ses veren 2 cihaz var piyasada.

Fire tv ve apple tv.

Bu iki cihaz da netflix ses formatını dolby digital e çeviriyor. Ses çıkışında Dd+ yı Dd ye çeviriyor.

Mecool bu işlemi yapıyor mu ?

Ses sisteminin plus desteği yoksa bunun için bir ayar sunuyor mu ?
    DD+ destekli ses sisteminiz varsa bu formatı hdmi ile mecool pro+ direk ses sistemine iletiyor
    Mecool Km9 Kullanıcıları Konusu

Mecool Km9 Kullanıcıları Konusu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bitsede gitsek mi -- 2 Aralık 2018; 12:26:11 >

• ender E kullanıcısına yanıt
    hb satışları ve yorumlarına göre şu iş görür sanırım.

www.hepsiburada.com
    En Ucuz ve Şık Tablet PC Aksesuar Modelleri
    https://www.hepsiburada.com/tablet-ipad-aksesuarlari-c-60000203

ahh ah , nerede 10-20 liraya adaptör?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1234Rambo -- 2 Aralık 2018; 14:07:55 >

• m.n11.com
    Adaptör 5v 3a Unıversal Adaptör Polaxtor Plx-14913 - n11.com
    https://m.n11.com/adaptor-5v-3a-universal-adaptor-polaxtor-plx-14913-P280820873

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• srvngrc S kullanıcısına yanıt
    s-link markasını az da olsa duyduğum, bildiğim için tercihi o yönde kullandım. zaten adaptör işi ıcıklı cıcıklı iş. switch adaptörler çıktı, benim uykularım kaçtı.

bir de km9 için adaptörü ezbere almayın arkadaşlar. daha önceki m8s box'un adaptör girişinden daha ince km9 girişi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1234Rambo -- 2 Aralık 2018; 14:17:58 >
  • urun.gittigidiyor.com
    ADAPTÖR 5V 3A UNIVERSAL ADAPTÖR POLAXTOR PLX-14913 Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
    https://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/powermaster-5-v-3-a-tablet-adaptoru-388911897tor-5v-3a-universal-adaptor-polaxtor-plx-14913-394903779

urun.gittigidiyor.com
    ADAPTÖR 5V 3A UNIVERSAL ADAPTÖR POLAXTOR PLX-14913 Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
    https://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/adaptor-5v-3a-universal-adaptor-polaxtor-plx-14913-394903779

saticinin satisi ve puanlari iyi adaptor girisi cihaziniz uygunsa alinabilir gibi.

• Arkadaşlar cihaz çalışırken hdd takınca cihaz kapanıp yeniden açılıyor. Ama sorunsuz çalışıyor. Hdd üzerinden açtığım bazı filmlerin seslerini açmadı içindeki player ve mx player dahil. Vlc yükleyip onda denedim açıldı.

• quote:

Orijinalden alıntı: SudaEriyenAspirin

Arkadaşlar cihaz çalışırken hdd takınca cihaz kapanıp yeniden açılıyor. Ama sorunsuz çalışıyor. Hdd üzerinden açtığım bazı filmlerin seslerini açmadı içindeki player ve mx player dahil. Vlc yükleyip onda denedim açıldı.
    Sorun demek ki kronik ve muhtemelen adaptör kaynaklı. Ben uzun vadede cihaza zarar verebileceğini düşünüyorum. Satıcıya yazdım. Cevap bekliyorum.
    Bu arada bi codec paylaşılmıştı uygulama konusunda. O çözebilir belki bu ses sorununu...
    Bence önemli değil. Hard diski defalarca takıp çıkarma gibi bir durumum yok. Olsa bile kapalıyken tak çıkar yapmak çözüme ulaştırıyor.

• SudaEriyenAspirin kullanıcısına yanıt
    Yani evet. Ama adaptör kaynaklıysa satıcının çözmesi lazım.

sorununuz tamamen adaptör kaynaklı yüksek amperli bir adaptör ile bu sorunu çözersiniz.hdd ler fiziki yapılarından dolayı (disk motoru,okuma kafa düzeneği gibi)fazlaca amper ihtiyacı duyarlar..bu sağlanmazsa kalkış yapamazlar.tak çıkar yöntemi ile bir müddet sonra hem boxun hemde hdd nin bozulmasına yol açarsınız..
  • yambaxx Y kullanıcısına yanıt
    jack uymaz gibi göründü bana. yine de denemeden bir şey demek yanlış olur.

• Km9 un adaptörü kaç amper?

• abyss_ati A kullanıcısına yanıt
    2

Bu adaptör ler kağıt üzerinde 3 Amper görünse de yük altında güçleri düşebilir güvenilmez bilindik markalara bakmak lazım

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.