Media Markt dan 22/11/2024 Tarihinde bir adet korkmaz tost makinası ve bir adet korkmaz çaycı sipariş ettim media markt ın sitesinden.3 gün geçtikten sonra kargom gelmediği için siteden kontrol sağladım ve iptal edilmiş olduğunu gördüm.Buna istinaden müşteri hizmetlerini aradım.Toplu sipariş olduğu gerekçesiyle iptal edilmiş olarak gözüküyor dedi.Anlıyorum bazı esnaf yada satıcılar toplu olarak alabilir ama ben birer adet aldığım ortada.Sonuçta ihtiyacım bir haftadır bana ne iptalle ilgili bir bilgi verdiler bende bekledim nede ulaştığımda sorunumu anlattığımda yardımcı olmadılar.Bir daha fiyatlara baktığımda 3949TL ye aldığım tost makinası 6999TL olmuş,1999 TL ye aldığım çay makinası 2699TL olmuş bunda bir kötü niyet olduğu açıkça ortadadır.Sağolsun müşteri hizmetlerindeki beyfendi durumu anladı sonuçta toplam 5848TL lik bir siparişim var.Kayıt açtı sizde ayriyeten müşteri hizmetleri mailine yazın dedi daha çabuk dönsünler diye.Bunun üstüne 5 kere arandım hepsi tekrar kayıt açtı,en son 29.11.2024 tarihinde bir hanfendi aradı ve size yardımcı olamıyoruz diyerek kapattı.Beni bir haftadır mağdur ettiler.Bunun üstüne sistemsel bir sebeptendir diyerek anlayış göstererek onlara ulaşmama rağmen beni mağdur bıraktılar.Bilseydim diğer mağazalarda zaten aldığım fiyattı.Media Markt şirketinin yaptığı bu davranışlar hem afaki zamlardan dolayı haksız kazanç hemde müiterilerini mağdur bırakmaya yönelik olduğu için bu kötü niyetlerinden dolayı şikayetçiyim.Cimerden ve Tüketici hakem heyetinden de şikayette bulundum. Heryere reklamını yapıcam.Haftaya ilk işim davada açıcam.Ne kadara mal olursa olsun heryerde reklamınıda yapıcam. |
Bildirim