Şimdi Ara

Mediamarkt Kaskosuz Telefon Satmıyor.. (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
161
Cevap
2
Favori
15.926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Media martk’tan şarj kablosu adaptör almaya gittik. Kasada ki çalışan -

+hangi ürün için alıyorsunuz ?

- X

+ X ürün için şu markayı öneriyorlar. (Fiyatı 100₺ pahalı)

-Elimde ki ürün daha kalite de olduğunu ve marke farketmeyeceğini söyledim.

Olay şu o ürünlerden komisyon alıyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • LETGO dan ürün alınmaz. Amazon.com.tr veya Apple den almanız gerekirdi. Çok fazla sahte fatura var.

• Bunlarla uğraşmak yerine web mağazalarından veya amazonda amazon satıcısı, hbde hb satıcısı, trenyolda trendyol satıcısından almanız daha iyi olur

Media marktın ilgili şubesini ticaret bakanlığına şikayet edin cimer üzerinden. Kesin bunlarda da franchise sistemi vardır, onun işgüzarlığıdır.

Ülkede ticari ahlak adına hiçbir şey kalmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi victoribarbo -- 1 Nisan 2023; 21:49:31 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İssiz Adam kullanıcısına yanıt
    Appledan pahalıya verin, ne eksiği var cihazınızın? Hem alıma hazır. Akseuar da kitlemiyorsunuz.

• Yeşilmişik kullanıcısına yanıt

Aynı AVM’de beni yönlendirdikleri Turkcell bayisine gittiğimde ellerinde telefon olduğunu 128 gb ama fiyatının 50.000 olduğunu söylemeleri üzerine orada da tartışma yaşadım dün.. aksesuar mı kasko mu ne almanız zorunlu demişlerdi.. rezillik bunların yaptığı diyorlar ki gidin kaçak alın illaki.!!!

• Özel bir indirim olmadığı sürece hala medimarkt, vatan gibi yerlerden ürün almak kusura bakmayın ama enayiliktir.
    Hem pahalıya satıyor. Hem de malının arkasında durmuyor.
    Hem de böyle kasko vs kitliyorlar.
    Mis gibi Amazon varken başka bir yerden asla ürün almam

• kaskoya garanti veren firmanin adresine dikkatli bakin.bir apartman dairesindeki tabela bir sirket...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şikayetvar’a mutlaka bildirin bu konu her ortamda gözüksün, komple saçmalık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmckr -- 1 Nisan 2023; 23:28:7 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • tutankhamon kullanıcısına yanıt

Kardeş ben senin sıkıntını tam olarak anlamadım? Sana yukarıda, bir öneri verdik. Aktar hesap limitini karta git al. Bunu yapamıyormusun? Basit bişey bu. Ayrıca iphonu mediamarkttan alsan ne köşedeki "gsmciden" alsan ne? Türkiye cihazı ve kapalı kutu olduktan sonra cihazı açtığında 2 yıl garantin başlar. Apple dur sen bunu esnaftan almışsın sana garanti yok mu diyecek? Neyin kafasını yaşıyorsunuz bilmiyorum ama para yedirmeyin şu şerefsizlere. Açıklama yapabilirmisin? Tam olarak derdin ne anlayalım.

• Mediamarkt’ın kapısının önünden bile geçmiyorum. Allah kimseyi Mediamarkttan alışveriş yaptırtmasın. Çok kötü firma

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 2023 yılında hâlâ haklarını bilmeyen, haklarını kullanamayan, kazanılmış hakkını savunamayan insanlar var aramızda.

Hiçbir şey yapamıyor musun? Aç kamerayı, canlı yayında git telefonu iste. Şu anda canlı yayındayız diye söyle. Bak bakalım veriyor mu vermiyor mu?

Vatan, Mediamarkt, Teknosa vb bir sürü yere gidince arar arkadaşlarım. Ver telefonu derim ve bir anda tüm tutum değişir. Sosyal medyaya gelince herkes ejderha oluyor, twit atarken herkes Cesuryürek, storylerde herkes en ufak hakkını arıyor sözde ama gerçek hayatta karşınızda etten kemikten asgari ücretli bir gariban çıkınca tıpış tıpış geri dönüyorsunuz.

Az özgüvenli olun. Ne demek satmıyor? Allah aşkına bir kere de bana denk gelse böyle şeyler. Kan alırım kan. Yalvartırım orada, tüm promosyonları verir üstüne.

Bugüne kadar Telekom, Vodafone, Philips, Sony, LG, Logitech (Türkiye ayağı elbette), Xiaomi, Vatan, Corsair ve aklıma gelmeyen bir sürü işletmeyle, markayla papaz oldum, düşük ücretlerde hakem heyeti, yüksek ücretlerde tüketici mahkemesi ile öpe öpe paramı ya da mislini aldım.

Vatan Balçova'nın o dönemki müdürü beni görünce "efendim buyurun ofisime geçelim" diyordu. O kadar yıldırmıştım.

Ayrıca 2023 yılında hâlâ Mediamarkt gibi şark kurnazı bir yere para kazandırma sevdanızı da anlamıyorum. Amazon, HB, bir çok düzgün pazaryeri ve yerel mağaza çok daha iyi hizmet sunuyor.

• Konya da iphone 11 için fiyat uygun olunca ilgili markete gitmiştim. Elimizde 2 adet var ama o fiyattan veremeyiz dedi danışman hanımefendi. Olayı anlamaya çalışırken ek paket şu bu diye eklemişti. Sonuç başka bir telefoncudan açılmamış 11 almıştım aynı fiyatın 200 tl üzerine. O zaman uğraşıp şikayet etmek gelmemişti içimden. Görüyorum ki halen aynı işler. Artık internet üzerinden sipariş veriyorum , böyle saçma sapan uygulamalarla uğraşmıyorum.

• Ekonomik gidişattan mıdır nedir bilmem ama bu firmaların bu tür ahlaksızlıkları arttı gibi geliyor bana. En son Hepsiburada ile teknik servisle alakalı sıkıntılar yaşadım. Diğer yandan yabancı firmaların Türkiye ayakları da sıkıntılı. Kaliteli firmadır, sonunda düzgün hizmet alacağız derken yaptıkları her hareket insanı yanıltıyor. Vodafone da aynı şekilde, en basitinden çekim gücünün ne kadar kötü olduğu malum. Bu konuda tek istisna Amazon herhalde, o da gidip minimum adet sınırı gibi bir saçmalık yapabiliyor. Bu ülkede ne zaman hakkımız olan hizmeti alabileceğiz, bazı şeyler ne zaman düzelecek çok merak ediyorum.

• En güzeli video kaydı alacaksın sosyal media .email atacaksın almanya twitter vs bir de bakanlığa şikayet edeceksin.Sonra onlar seni bulur.

• 6502 sayılı Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun

Satıştan kaçınma

MADDE 6- (1) Vitrinde, rafta, elektronik ortamda veya açıkça görülebilir herhangi bir yerde teşhir edilen malın, satılık olmadığı belirtilen bir ibareye yer verilmedikçe satışından kaçınılamaz.

(2) Hizmet sağlamaktan haklı bir sebep olmaksızın kaçınılamaz.

(3) Ticari veya mesleki amaçlarla hareket edenler; aksine bir teamül, ticari örf veya adet ya da haklı bir sebep yoksa; bir mal veya hizmetin satışını o mal veya hizmetin, kendisi tarafından belirlenen miktar, sayı, ebat gibi koşullara ya da başka bir mal veya hizmetin satın alınması şartına bağlayamaz.

(4) Bakanlık ve belediyeler, bu madde hükümlerinin uygulanması ve izlenmesine ilişkin işleri yürütmekle görevlidir. 

T.C. Ticaret Bakanlığı

Tüketicinin Korunması ve Piyasa Gözetimi Genel Müdürlüğü

"ALO 175" Tüketici Danışma Hattı, tüketicilerimizin karşılaştıkları sorunlara ilişkin çözüm yollarının sunulduğu ve tüketici uyuşmazlıklarının çözülmesi amacıyla başvurmaları gereken ilgili makamlara yönlendirildiği “bir çağrı merkezi” olarak hizmet vermektedir.

Sonuç alınmadığı takdirde son çare;

• gcb1903 kullanıcısına yanıt
    Lakin bizim gibiler ondan sonra herkesle kavgacı geçimsiz oluyorsiz olmanız gerektiği gibi olamadığınızda bir sıkıntı yok, ama biz mok çukurunda hakkımızı aradığımız için kötü oluyoruz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi righteous@ -- 2 Nisan 2023; 8:21:38 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • acr kullanıcısına yanıt

Benim hiç bir sıkıntım yok telefonu öncelikli olarak elden alma durumu dışında. İşim gereği ani görevlendirme oluyor her an da olabilir telefonu sipariş ettiğimde ben görevdeysem 10 günü bile bulabilir benim evime dönmem ve tek yaşıyorum. Görevlendirmeye gittiğim yer deprem bölgesi oraya teslimatlar yok kargolar çalışmaz.. Turkcell konusunu da buraya konuyu açmadan öncesi yaşamıştım ekleme gereği duymamıştım sadece.. Ben artık şurası burası olsun derdinde değilim 2 yıl garantiyi veren her yerden alabilirim. Dün Arçelik’te var görünüyordu stoklarda aradım dediler yok. Vatanı aradım dediler yok ama isim verin ayıralım pazartesi gelebilir dediler tamam dedim.

hemen hemen bir çok teknoloji market bunu yapıyor mağazadan almaya gidince illaki bir paket satma derdindeler galiba Batum’da ki tax free almak istiyorsan aksesuar da almak zorundasın muhabbetine döndü bu.. Lütfen artık kimse birşey yazmasın ki gündemden düşsün bu başlık ben sıkıldım tüm bu olanlardan.. ben derdi olan biri değilim çakal esnafın benimle derdi var..

• Mediamarkt’tan başka mağaza mı yok niye uğraşıyorsun ki? Yüzlerce mağaza var onlardan al geç.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.