Koskoca mediamarkt’in Turkiyede dustugu hale bak :) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Mediamarkt Kaskosuz Telefon Satmıyor.. (7. sayfa)
-
-
Amazon da coğrafyaya uyum sağlamadan önce alınacak herşeyi almak lazım aslında.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
ben hep vatan bilgisayardan aliyorum herseyi.internetten ise sadece amazon kullaniyorum.kasko filan direten olmuyor.
Mediamarkt teknosa gibi yerlere gidenler genelde teknoloji cahilleri oluyor gibi izlenimim var.
Onlarda fırsatı kaçırmayıp yapistiriyorlar:)
Ayrica mediamarktin 30 bin lira +6000 den 3000.e dusurdugu(güya) kaskolu tv yi yandaki vatan magazasindan kasko filan olmadan 26bine arkadasa aldik:)
Edit 1:nasil bu fiyata aliniyor soruları geliyor,yanitlayayim.Alacaginiz tv nin teknosa mediamarkt vatan fiyatlarina baktiginizda ayni olduguni göreceksiniz.Örnek verebilirsem dün tcl 55c735 tv İnternet dahil her yerde 20bin liraydı.vatan bilgisayar subesine gidip tcl personelini buldum,indirim istedim.5 dakika bekletip 17100 fiyat verdi.
Edit2:teknoloji magazalarinda siyah tişörtlü calisanlardan uzak durun.Sadece siyah tişört giyip üzerinde marka logosu varsa apple samsung dyson gibi bunlardan korkmayin,buldunuzmu yapışın.Dogru bilgi verirler satis oncelikleri degildir.indirimleride onlar veririler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi popturceyn -- 2 Nisan 2023; 11:52:35 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Geçen mediamarkt'a gittim. Monitör alacağım. Ölü pixel kontrol ediyor musunuz teslim etmeden dedim. Etmiyoruz çıkarsa garantiye yollamanız gerekiyor dedi. Olaya bak sen. Niye mağazadan daha pahalıya alayım o zaman internetten hem ucuza alabiliyorum hem de ölü pixel çıkarsa iade edebiliyorum.
-
Ok. Git bir telefoncudan al. Bu kadar basit. Birde konuyu açtıktan sonra, kimin ne mesaj yazacağına sen karar veremezsin. Rahatsız oluyorsan bildirimlerini kapatabilirsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Vatan da çok farklı değil sanki ha?
hocam en azindan hemen yetkiliyi cagirin satisi yaparlar.Mediamarktta yekiliyi cagirsanizda alamazsiniz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Vatanın satış öncesi ve sonrası süreçleri tamamen müşteriyi sevme odaklıdır. Profesyonelce severler. Kapısından içeri bile girmem. Çoğu esnaf, çok daha iyi hizmet verir. En azından aldığın ürün sıkıntılı çıktığında derdini anlatırsan değiştirir iade alır vs.
Bu mesajdada bir ejderha, bir cesuryürek gördüm
-
Kasko nun bulunduğu firmaya tazminat davası açsalar toplu sigorta şirketi batar :D Bir kaç tanede şöyle iyi avukatlardan medyayı kullanan bak bakalım ne oluyor
-
Başka bir yerde bulunan mediamarktı denicektiniz :) Bu arada Letgodan bir arkadaşım iphone almıştı adamlar vatan bilgisayar faturasının aynısının sahtesini yapmışlar birebir.. Hani alıcaksanız bile arayıp teyit edin vatandan fatura numarasından
-
Burda da kasko ve başka firmanın ürününü satmaya çalışıyorlar. Bosch/siemens bulaşık makinesi araştırıyorum ama onları boşver diyen de çıktı. Dandik markayı önerdiler. Bugüne kadar telefon da aldım bilgisayar da ama hiçbirinde aksesuar ya da kasko zorunluluğu karşıma çıkmadı. Hayır istemiyorum demem yeterli.
Zorunlu kaska sadece bizim ülkemizde olacak bir gerçeklik.
Çünkü resmi kurumlara gerekli şikayetleri yapmıyoruz. Türkiye’de zorunlu kasko mecburiyeti yasal mı değil mi bilmiyorum.
Şikayet yapılır yapılmaz sonuçlanmaz ama illa ki sonuçlanır ve bir sonraki nesilde aynı çakallığı yapamazlar.
Halk birleşip örgütlenmek yerine havasını atma derdinde. Mal beyanı yapanlar bile var bu konuda. Başka yerden al demişler ama amazon ya da diğer firmalar da bu yöntemi öğrenince benim başım kel mi deyip aynısını yapacaklardır. Sadece zaman meselesi.
Cimer bazen önerilerimizi dikkate almalarını sağlıyor. Depremden sonra hücresel destekli akıllı saatlerde fiyatların çok yüksek olduğunu yazdım.
Gelen cevap ise şöyle “ Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezine yapmış olduğunuz başvuru incelenmiş olup, söz konusu başvuruda yer alan öneriniz mevzuat değişikliği çalışmalarında değerlendirilmek üzere Başkanlığımız kayıtlarına alınmıştır.” İlerde bir düzenleme olur mu olmaz mı bilemem ama en azından sesimi duyurmaya çalıştım. Benim gibi 3-5 kişi daha yazsa konu daha da gündemde kalır.
Bu konudaki sorun için de aynı şey geçerli, donanımhaberde yazmamız devlet için bir anlam ifade etmez.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Allah razı olsun bi sen yazmışsın şunu. Diğer tüm yorumlar Amazondan al, appleden al minvalinde. Arkadaşlar sizlere muhalefet olmak değil amacım sizler de yorum yapıyorsunuz hepinizin ki çok değerli ama hayırdır ya ne demek ürünü kaskosuz satamıyorum.
Ticaret bakanlığı yönetmeliğinde bu suç olarak geçiyor, yönetmelikler kanuna, kanunlar da anayasaya uygun yapılır. Polis çağırıp adamı aldırtsanıza ben bundan şikayetçiyim diye. Paranı gasp ediyor adam senin, paranı vermişsin ürün mağazadan çıkmıyor. Gidip Mediamarktı dava etseniz zaten kazanırsınız. Verecek, o ürünü sana verecek.
Ben orada olsaydım demek istemiyorum klasik klavye başı hareketi olmasın diye ama başıma şuana kadar hiç gelmedi. Yani stokta bir ürün olacak ve kasko şartı geçicekler. Ciddi anlamda olay çıkar pişman ederim. Nolursunuz şöyle saçmalıklara ha tamam o zaman diyip dönüp arkanızı gitmeyin. Bunlar böyle böyle azdılar zaten.
-
Al altın rengini gitsin ya ne farkı var ki ? benim s20 fe lavanta moru mesela hiç umurumda değil o an stokta o vardı onu aldım.
-
Aynisi basima geldi baska bir urun alirken ellem ettiler küllem ettiler lanet olsun dedim aldim gittim 1 hafta sonra kasko iadesi ettim parami aldim allahtan iade ederken mirin kirin etmediler
Hocam ne uğraşıyorsunuz ki boşuna atlayın gelin Kıbrıs'a 28000 TL şuan 14 pro Max 3000 TL bilet alsanız +6000 kayıt toplam 37000 e gelir.Dilerseniz yazın özelden nerden alabilirsiniz, aynı gün içerisinde hızlıca nasıl hallolur yardımcı olayım.Hatta havalimanından çıkmadan kapıda kartla ödeme ile elden teslim bile alabilirsiniz.
Edit:Hatta Apple özelinde düşünceniz yoksa 12t pro falan 14 bin civarına alıp IMEI attırıp çok daha uyguna benzer bir cihaz ile de işinizi görebilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3K1X -- 2 Nisan 2023; 17:35:13 >
Herkesle kavgalı değilim ki. Sadece böyle şark kurnazları ile kavgalıyım. Selimiye'de plaja giriş ücreti isteyen 2 tane izbandut gibi adamı erinmeyip yarım saat araba sürerek jandarmaya şikayet ettim zamanında. 6 yıllık karakol komutanı "6 yıldır ilk defa biri şikayet ediyor" dedi, 2 land ile plaja geldik. Adam aksiyon istiyor diye düşünmüştüm. hemen müdür geldi, aman komutanım şöyle böyle. Plaja girişte para istiyormuşsunuz dedi. Yok komutanım burada duş, şezlong, içecek vs hizmetler ücretli sadece. Halbuki her girenden 20 lira alıyorlar.
Sen daha 1 saat önce benden 20 lira istedin, vermeyince kovmadın mı dedim o yarmaya. Plajda bir Allah'ın kulu da evet para alıyorlar demedi. Herkes koyun gibi izliyor.
7 senedir Selimiye'de plaja ücretsiz giriyorum. Herkes veriyor ben bedava giriyorum. Yanımdakiler veriyor, ben vermiyorum. Şimdi ben kötü, kavgacı mı yoksa yasalara uygun davranan mıyım?
Eşek olana semer vuran çok olur. Ne zaman plaja girsem orada uzanan, yüzen herkesi bir koyun olarak görüyorum. Büyük çoğunluğu da beyaz yaka olan koyunlar.
Hakkımızı arayacağız, mevcut haklarımızı kullanma inisiyatifiinin bizde olduğumuzu bu şark kurnazlarına göstereceğiz. Yoksa bizi de diğer koyunlardan biri sanar ve sürüsüne katmak ister. Biz koyun değil çoban olmak için yaşıyoruz. Koyunların da haklarını arada savunmamız lazım.
-
Onun da bir yolu var. Bir karttan taksitli nakit avans çeker diğer karta yatırırsınız limitiniz artar.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Amazondan şaşmam kesinlikle. Umarım bozmazlar
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X