Şimdi Ara

Mediamarkt iPhone Ön Sipariş Rezaleti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 9 Ekim 2016 tarihinde iPhone 7 plus telefonu ön siparişten satın aldım. Bana 14 Ekim'de ürünün teslim edileceği söylendi. 14 Ekim'de mağazaya gittiğimde ürünün gelmediği ve gün içinde gelip teslim edileceği söylendi. Sonrasında 15 ve 16 Ekim tarihi söylendi. En son 17 Ekim'de teslim edilecek dendi. 17 Ekim'de de teslim edilemedi. Dahası ne zaman teslim edeceklerinide söylemiyorlar.

Eğer Teknosa, vatan gibi bir mağazadan alsaydım ürünü şu an kullanıyordum. Ama Media Markt mağazasından aldım ve ürünü kullanmayı geçtim ne zaman ürünü alacağımı bile bilmiyorum.

Mağazada çalışanlar bir şey bilmediklerini söylüyor. Telefonla aradığımda call center'da çalışan biri bizde bilmiyoruz diyor. Bu mağazanın bir yönetimi yok mu? Müşteri karşısına hiçbir bilgisi ve yetkisi olmayan insanları koyarak sorumluluktan kaçıyorlar.

Buraya yazma sebebim de insanlar bu mağazanın nasıl kötü bir müşteri politikası olduğunu bilsin diye yazıyorum. Mağazada çalışanlardan başka kimseyle muhatap olamıyorsunuz.. Bu mağazanın bir satış sonrası yöneticisi, ya da bir müşteri ilişkileri birimi olmaz mı?

Burada insanlara kendini aptal hissettirmekten başka bir işlev görmüyorlar.

Uzak durun.. Bunların ek garantilerini falan da almayın.. Çünkü mağazada ki çalışanla başbaşa kalıveriyorsunuz.. Ve o çalışan da omuzlarını silkip bön bön size bakıyor..

• Sen Mediamarkt'ı bırak biz AOS'dan havale ile sipariş geçenlerin halini görsen gider haline şükür namazı kılarsın..
    Ödeme onayı için 14ü gecesinden beri bekliyoruz, ödeme onaylanıncada 4-5 hafta arasında teslimat için bekliyecegiz. Apple eğer bir sonraki partide sağlam stok ayırmazsa enaz bir ay bekleyecegiz. Senin için bu yazdıklarım geçerli degil, Apple önce magazalara yolluyor, sonrada kendisinden havale ile alan kerizlere (yani bize) yolluyor..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende media marktdan ön sipariş vermiştim 7 ekim gece 1:30 da sözde 15inde kargoluyolardi kargolanmadi 15i oldu aradim bi kayit olusturalim internet satis ekibi size ulassin detayli bilgiyi onlar versin dedi belki pazartesi hareketlilik olur dedim ama nafile bugun yine aradim bir sey bildikleri falan yok hep hazir cevap hatta vercegi cevaplari bile ezberledim o kadar cok aradim ve o kadar cok kisiyle konustum ki bugun adam konusmaya baslamadan ben onun soyleyecegi lafi söyledim herif nediyecegini sasirdi sinir oldum email hesaplarina da ön siparisin tanimini yazdim bi kac farkli emailden spamladim

Yok tedarik edeceginin mechul oldugu bi cihazi ön siparişe açmak nedir ? Hadi ön siparişe açtın yine geleceginin mechul oldugu cihazi 13 ekim gecesine kadar satışta tutmak nedir ?

İptal ettirmek istiyorum fakat cihaz hic bi yerde yok o yuzden iptal de edemiyorum onlarda bu durumu bildiklerinden umursamazca davranip bedava parayı hesaplarinda kullanıyolar

Aos dan 14 ekim gecesi aldigim silikon klifla kala kaldım öyle hisiyati cok guzel deli gibi boş kılıfı mıncıklıyorum arada psikolojimi bozdu media markt

Mediamarkt iPhone Ön Sipariş Rezaleti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gopgop -- 17 Ekim 2016; 22:11:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Media markt bitmiş. Çalışan gözümün önünde harddisklerden birini yere attı sanki çok normalmiş gibi.(kapalı kutu) HDD'ler darbelere çok dayanıksız.
    Neyse sipariş yorum kısmına yazdım bi geri dönüp yalandan özür dileyen bile olmadı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.