Arkadaşlar med total war 2 yukledim Notebookuma. note bookum hp pavilion 1 gb ram 1.86 centrino 128 mb ati x700 ekran kartı var sorunum şu oyunu açıyorum oyun açıkken genelde savaş esnasında bilgisayarım direk çat die kapanıor.Ama ne böyle windowsu kapatıoruz fln tarzı bişi çıkıo nede böle bi hata veya kapanma öncesinde bilgisayarda kasma fln da olmuor her şey normal ken çat die bilgisayar kapanıyor bu sorun neden kaynaklanır nasıl çözebilirim fikri olan varsa yardımcı olursa çok sevinirim teşekkurler
acaba ekran kartınmı yada işlemcinmi cok ısınıyor ondan kapanıyor diyecem ama windows kapanıyor derse başka birşey var demektir..laptoptanda çok anlamam şarj problemi olabilimi ?
çat diye kapatıyorsa ısınmadandır büyük ihtimalle da bende 1.7 centino ati x300 var benmkinde kapatmassa sende hiç kapatmaz.düz zeminde deniyosun dimi yatakta fala değil hava girişlerini kapatma bazen içi çok tozlanmış oluyor buda ısınma yapıyor ona da bakabilirsin pilden de olabilir pili çıkarıp oyna bi olmassa at camdan aşşağı boşver
:D valla bilmiorum belkide çok ısınınca kapatıodur kendini direk ama çok sinir bozucu format attım bakalım oda olmadı açacam laptopun içini temizlicem artık.Gurur meselesi oldu benim için
arkadaşlar benim için bir çözümü olan varmı oyunu en düşük konfigürasyonda oynuorum ekran kartının ayarlarını minumum kalite maksimum performans yapıorum yinede savaş anında bi yerde bilgisayarı çat die kapatıo.Benim için önerebileceğiniz bi çözüm yolu varmı destek program gibi fln bişi
başlat tan çalıştır a gir. çıkan yere msconfig yaz. çıkan penceredeki başlangıç sekmesini aç.
gerekli olanları bilgisayar açılınca yine açar gereksiz olanları açmaz.
ayrıca iyi bir virüs taramasıda yap.
ama sorununun gereksiz yere kurulmuş bir programın senin bilgisayarını ağırlaştırması olduğunu düşünüyorum. yada birşeyle çakışıyordur. gereksiz şeyleri bu ayarla kaldırdığında düzelebilir.
yok eğer düzelmezse önce oyunu silip yeniden kur. yine olmazsa senin oyunu başka bir bilgisayarda kurup dene. yine de olmazsa bir bilgisayarcıya git.
quote:
Orjinalden alıntı: bozkirsovalyesi
başlat tan çalıştır a gir. çıkan yere msconfig yaz. çıkan penceredeki başlangıç sekmesini aç.
gerekli olanları bilgisayar açılınca yine açar gereksiz olanları açmaz.
ayrıca iyi bir virüs taramasıda yap.
ama sorununun gereksiz yere kurulmuş bir programın senin bilgisayarını ağırlaştırması olduğunu düşünüyorum. yada birşeyle çakışıyordur. gereksiz şeyleri bu ayarla kaldırdığında düzelebilir.
yok eğer düzelmezse önce oyunu silip yeniden kur. yine olmazsa senin oyunu başka bir bilgisayarda kurup dene. yine de olmazsa bir bilgisayarcıya git.
msconfig bilmeyen biri neyin gerekli neyin gereksiz oldunu bilemez başka birşey kaldırır+ orda sözde virus varsa bile kaldırsa gene türeyebilir..regedit denesin diyecem orasıyıla uğraşmak daha kötü ben bunun virus oldunu düsünmüyorum
Arkadaşım oyunun orginal mı ? korsan oyun isede yapabilir bendeki korsan versiyonda Rebellere diplomat götüremiyordum makine kitleniyordu restard atmak zorunda kalıyordum bence sen işi bilen birisine pcni göster..
x700 ekran kartlarında bu oyunu çalıştırdığınızda oyundan atma yada kilitlenme olduğunu biliyorum ben,arkadaşımın pc sinde x700 kart var onda da kilitlenme yapıyor,birkaç kişide daha aynı problem olduğunu Medieval II topiğinde okumuştum ,onlarda da x700 ekran kartı varmış.Bende hiç problem çıkarmadı mesela x800 xl var.
hmm belkide karttanda olabilir bu arada bilgisayarda virus fln yok msconfig ayarları yapılı zaten iyi kötü bende biraz anlıorum bilgisayardan yeni format attım zaten oyun için ama sanırım arkadaşında dediği gibi ekran kartının mallığındanda olabilir tabi ama ben bu oyunu oynamak için 1000 dolar verip bir masaustu almak istemiyorum işin açığı bu acaba çözüm önerisi sunabilen varmı?
quote:
Orjinalden alıntı: Lavien_tr
hmm belkide karttanda olabilir bu arada bilgisayarda virus fln yok msconfig ayarları yapılı zaten iyi kötü bende biraz anlıorum bilgisayardan yeni format attım zaten oyun için ama sanırım arkadaşında dediği gibi ekran kartının mallığındanda olabilir tabi ama ben bu oyunu oynamak için 1000 dolar verip bir masaustu almak istemiyorum işin açığı bu acaba çözüm önerisi sunabilen varmı?
Grafik ayarlarınındaki herşeyi low yapıp dene bide arkadaşım denedi isen benden başka çözüm öneresi gelmiyor malesef
hmm valla onu en başında denedim desem:D yinede sağol
ekran kartı sürücülerini güncelleştirsen belki faydası dokunur
Dostum walla bilirim bu sorunu acaip sinir bozucudur.Bu oyunda yaşamadım ama bazı oyunlarda yaşıyorum(daha çok eskiden) Ama bilgisarayın kapanması daha değişik bi sorun.Birde sadece kapanıyormu yoksa resetmi atıyor?
bende de laptop war ama bende öle bişi olmuooo o büyük ihtimalle laptopta olan bi sorundur çünkü minimum sistem 128 mb ekran kartı benim masaüstü bilgisaarım 128 mb ama kapanmıo sawaş esnasında kasılıoo o laptop sorunuu sen onu bi serwise göster
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme