Şimdi Ara

Medine telefon fiyatları

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar, geçen hafta içinde umre için suudi arabistana gitmiştim. benim aklımda telefon almak olmadığı için almadım ama denkli geldiği için medine bin davut içindeki -hamzaydı neydi adı bayağı meşhurmuş- bi kaç telefonun fiyatını aldım.
    fiyatlar riyalden TLye -1.25- kur ile çevrilmiştir. alma aşamasında küçük bi pazarlık daha yapılabilir diye düşünüyorum.

https://store.donanimhaber.com/17/0f/8a/170f8a773618cd6e2ed286b6e64643de.jpg

Medine telefon fiyatları

• çok pahalı dostum...
  • fena pahalı , garanti yok ayrıca

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chenk -- 26 Mayıs 2016; 15:14:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chenk

fena pahalı , garanti yok ayrıca

pahalıysa almazsın olur biter telefonu ben satmıyorum pazarlığı benle yapmıycaksın
  • dostum yanlış anlama bizleri. paylaşım için teşekkürler. güzel bir çalışma olmuş. sadece arabistanda daha ucuz olmasını beklerdim ben. en azından çin fiyatları ile yarışmalı çünkü yüksek vergi bildiğim kadarı ile Arabistan'da dini liderler tarafından günah ilan edilmiş durumda. aynı durum kar marjları için de geçerli. örneğin bir telefonun ederi 300 dolar ise bu 900 TL yapıyor. %10 "hak payı" demnilen bir pay ekleniyor ve telefon 990 Tl oluyor. eğer telefonu 1000 TL üstüne satarlarsa günah işlemiş oluyorlar. Arabistanda bu tarz günahların cezası kırbaç veya idam. bu sebeple fiyatlara çok şaşırdım dostum.
  • Allah kabul etsin. Çıkışta tax free olmuyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha uygun fiyatlı yerleri ve fiyatları belirtirmisiniz?

(Bu fiyatlar bile ülkemize göre oldukça ucuz)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yüksel75 -- 26 Mayıs 2016; 17:09:40 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben z5i gözüme kestirmiştim ama ekran kasa oranı fazla geldi öncesindede hiç deneyimlemediğim için almadım zaten nakitimde yoktu. belki kendi yada tanıdığı gidecek olan vardır diye konu açtım.

@emre_fun_clup
    teşekkürler. arabistanda vergi olmadığı için tax free olduğunu sanmıyorum.

@halah_sumul
    dediğin gibi yüksek kar oranının yasak/günah olduğunu hiç sanmıyorum özellikle hediyelik eşya, kıyafet, taksi ücretlerinde %50 oranında pazarlıkla indirim yaptırabiliyorsunuz. ayrıca kurumsal görünen satıcılardan (barkod usulu pazarlıksız) daha yüksek fiyatlar aldım telefonlar için
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.