arkadaşlar merhaba, medion 96640 laptopum var ve grafik kartı yanmış( bilgisayarcının dediğine göre) yaklaşık olarak 300 liraya değişereceğini söyledi bana biraz pahalı geldi bu yüzden kendim bi ekran kartı alıp değişirmek istiyorum, uyumlu ve ucuz bir ekran kartı tavsiyeniz var mı?
bazı laptoplarda değişiyor diye biliyorum, yani googlede taratınca da nasıl değişirileceğine dair fotograflı anlatımlar mevcut, ama benim laptop'da değişiyor mu bilen varsa ?
quote:
Orijinalden alıntı: esceles
bazı laptoplarda değişiyor diye biliyorum, yani googlede taratınca da nasıl değişirileceğine dair fotograflı anlatımlar mevcut, ama benim laptop'da değişiyor mu bilen varsa ?
Serviste Değiştirilebiliyor
quote:
hocam o gördüklerin mcx yada öle bişeydi adı o tür bi slota takılır bildiğin kartın mobile versiyonudur cf/sli özellikleride vardır ama muhtemelen sizdeki bilgisayarda anakart üzerindedir ve siz değiştiremezsiniz
peki, yeni konu açmaktansa burada sorayım, bunun değişimi servislerde ortalama ne kadar? birde laptopu çöpe atma durumum olursa hardiskteki bilgiler nasıl netbooka aktarabilirim ?
quote:
peki, yeni konu açmaktansa burada sorayım, bunun değişimi servislerde ortalama ne kadar? birde laptopu çöpe atma durumum olursa hardiskteki bilgiler nasıl netbooka aktarabilirim ?
fiyat açısından bi fikir veremem çünkü bunlar mobile kartlar ve takma ücretleri de oluyor veriler için bi masaüstü bilgisayar bulup hard diski ona takıp öyle alabilirsin yada bi disk kutusu alır diski onun içine takar netbook a bağlarsın