quote:Orijinalden alıntı: duzeniBenim de tıp geldi hocam bakalım bizden başka giren yok heraldeben varım tıp kazandım bu hazırlığı ne yapcaz fikri olan var mı
quote:Orijinalden alıntı: duzeni Benim de tıp geldi hocam bakalım bizden başka giren yok heralde Kardeşim ozelden link atsana face.toplaniyoz medipol tipcilar :) ben mustafa mert simsek memnun oldum hayirlisi olur umarim
quote:Orijinalden alıntı: Alesso.Cok kiz var bu unide.Surekli denk geliyorumupppppppppppppp!!!!!!!!!!!!!!!!
quote:Orijinalden alıntı: memchit0supppppppppppppp!!!!!!!!!!!!!!!!Alıntıları Göster yoruldum uplamaktan 120kişiden sadece 3 kişimi burada kazanan :D
quote:Orijinalden alıntı: memchit0syoruldum uplamaktan 120kişiden sadece 3 kişimi burada kazanan :DAlıntıları Göster up!!!!!!!!!!!!!!!!!!
quote:Orijinalden alıntı: kırmızı pelerin Hemşire var mı hemşire :D Yatay Geçiş Başvurumu verdim gelirse ben
quote:Orijinalden alıntı: BurakYZ quote:Orijinalden alıntı: kırmızı pelerin Hemşire var mı hemşire :D Yatay Geçiş Başvurumu verdim gelirse ben Tw'da gördüm seni