Şimdi Ara

Medipol vs Cerrahpaşa vs Hacettepe (Tıp) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
3
Favori
7.720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • idrak yolları intihabı kullanıcısına yanıt
    Neden insanlar hacettepeyi seçiyor acaba şu an merak ediyorum burada anlatılanlar gibi ise ? Sözde soru bu arada

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Aberrant Warden kullanıcısına yanıt
    Haklı olabilirsiniz hocam ama medipolun imkanları çok cazip. Zaten Medipol genel olarak itici geliyor nedense. Yurtdışı na gondermeleridir , verdiği burstur, cazip imkanlar kısaca.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vlrm -- 26 Temmuz 2020; 21:20:37 >
  • Vlrm V kullanıcısına yanıt
    Hocam gecmite turkiyedeki en iyi tip şifa universitesiiydi
    sonra darbe falan oldu kapandi yani siayasi baglantillari olan universitelere gidilmez bencee.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cerrahpaşa bence söylemesi bile ayrı bir haz veriyor
  • Sıralamaya aldanma çapaya gel
  • imsoserious kullanıcısına yanıt
    Hocam buralarda boyle seyler yazmayin zaten siralamasi yuksek daha da yukselecek

• Medipol çooooooook para veriyor o paraya tercih yapmayi bırak bi yerlerimi satarim

• Türkiye'de ki en iyi imkanlara sahip olan ve en iyi eğitimi veren Hacettepe tabi ki..

• The Killing Road kullanıcısına yanıt
    Benzer bir düşüncem var açıkçası. Bunu yanında Amerika ya göndermesi hazırlık ta ve daha sonraki sınıflarda ... Çok cazip

• Boomerang070 B kullanıcısına yanıt
    Çok doğru bir yaklaşım hocam. Benim için de çok ciddi bir cayma sebebi

• Kara Komite kullanıcısına yanıt
    Neden böyle düşünüyorsunuz hocam? Sanırsam çapa da okuyorsunuz ya da çapa ya gitmeyi

bu soru çok mantıksız kesinlikle ve kesinlikle en iyi eğitim tartışmasız hacettepenindir ve en iyi hocalar oradan çıkar

türk bilimine yön veren 100 tıp doktorlarından 46sı hacettepeden
    memurlar.net
    'Tıp Bilimine Yön Veren 100 Türk' listesinde 46 Hacettepe'li
    https://www.memurlar.net/haber/779441/tip-bilimine-yon-veren-100-turk-listesinde-46-hacettepe-li.html

http://www.turkishtimedergi.com/saglik/tip-bilimine-yon-veren-100-turk/

cerrahpaşa intörnlüğü rahat geçer fazla hekimlik becerileri uygulanmaz genelde kütüphaneye yollarlar o yüzden tus başarısı yüksek yine hacettepeye kıyasla çok yakın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 27 Temmuz 2020; 0:22:3 >

• Ankaratıplı kullanıcısına yanıt
    Dönütünüz için çok teşekkürler hocam lakin o kadar fark var mı ki eğitimler arasında ? Şahsen ben eğitimleri arasında çok fark yoksa rahat olmayı tercih ederim. Bunun dışında şehir imkanı var. Yurt dışı olarak da Cerrahpaşa nın iyi olduğu söyleniyor. Hacettepe de daha sakin bir yaşam varmış diye biliyorum. Bir de İngilizce ile Türkçe arasında bir kararsızlığım var tabi siralamam yeterse /hacettepe için bu kararsızlık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vlrm -- 26 Temmuz 2020; 22:5:28 >
    Hocam cerrahpasanin yurtdisina daha cok ogrenci gonderdigini nereden ogrendiniz?
    Yurtdisina cikmak kolay deil diye biliyorum

yurtdışı olarak hacettepenin sadece tüm her yerde geçerliliği var

türkiyede tek uluslararası akreditesi olan hacettepe tıp orada https://universitem.hacettepe.edu.tr/uluslararasi-akreditasyon/

*hatta uludağ da aldı şimdi belirli şarttan kaybetti gibi bir şeyi vardı

ama cerrahpaşa da kolay gönderir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 26 Temmuz 2020; 22:15:19 >
  • Boomerang070 B kullanıcısına yanıt
    top okullarda bu sayı çok fazla ve rahatlıkla olan şey:)

curriculumda sorun yok
    Hocam bunun (uluslararası tıp) Medipol de de olduğu yönünde bir bilgim var. Doğru mu emin değilim ama çok reklamını yaptılar bunun diye hatırlıyorum.

yok ismi böyle sadece

bir tepdadı var kimse kolay kolay alamaz yani kolay alınacak belge değil bu:)
    cerrahpaşanın da uluslararası akreditesi var diye biliyordum hocam dün canlı yayında söylediler hatta.Yanlışınız olmasın 2025e kadar akrediteymiş
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.