Şimdi Ara

Medipol vs Cerrahpaşa vs Hacettepe (Tıp) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
3
Favori
7.720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ama yanlışınız var hacettepeyi kuran da ankara tıp hocaları onları görmezden gelmek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 28 Temmuz 2020; 23:54:50 >
  • Ankaratıplı kullanıcısına yanıt
    Estağfurullah o değerli hocaları görmezden gelmek ne haddine.Ama şu da bir gerçek boynuz kulağı geçti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam acıbademi de düşünün bence sıralamanız iyiyse

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • cazip imkanlarıyla medipol seçilebilir. cerrahpaşa ile arasında karar vermek zor.

hacettepe seçmezdim ben olsam; hem ankara faktörü hem de okul zorluğu, gerek yok.

tabi para veriyorlarsa kesin medipolü seçerdim. 5000lira falan veriyorlardı en son duyduğum, seçmemek akıllı adam işi değil. okulun kalitesinden veyahut köklü oluşundan daha çok ihtisas yaparken faydalanırsın. öğrencilik hayatında okadar faydasını göremezsin, sadece 1-2 tık daha iyi hocalar girer ancak verecekleri teorik gene aynı, iş öğrencide biter.
  • ubi Panis ibi Patria kullanıcısına yanıt
    Medipol yerine Koç veya Acıbadem daha mantıklı olur bence. Medipolün gelecekte ne olacağı belli değil ve öğrenciyi parayla çekiyorlar sadece.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: İgman1

Medipol yerine Koç veya Acıbadem daha mantıklı olur bence. Medipolün gelecekte ne olacağı belli değil ve öğrenciyi parayla çekiyorlar sadece.
    Haklısınız siyasi olması sakıncalı.

İmkanları araştırmak lazım herbirinin, şahsen bana her türlü vakıflar daha cazip geliyor.

Şimdiki aklım olsa ya vakıf seçerdim ya da kolay fakülteleri araştırırdım. Birde kesinlikle ankara seçmezdim.
  • ileri çıksın
  • Acıbadem, koç ?

Medipol para veriyo diye gidilmez bence

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.