Şimdi Ara

Medipol vs Cerrahpaşa vs Hacettepe (Tıp)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
3
Favori
7.720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bildiğimiz üzere tıp isteyen kişilerin kafasında olabilen bir vs. Ben de bu konu hakkında uzun süredir düşünüyorum. Hebirinin birbirine göre avantajları dezavantajları var. Şahsi olarak konuşursam benim için öncelikli madde üni ortamı ve samimiyet. Bu üniversiteler hakkında belirli bir karşılaştırma yapmak istiyorum yardımcı olur musunuz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vlrm -- 26 Temmuz 2020; 20:27:22 >

• Net cerrahpaşa.
    Cerrahpaşa ve hacettepe arasında eğitim ve kalite farkı yoktur. Ama diğer sebepleri düşünürsek cerrahpaşa öne çıkar.

Medipolü de böyle bir karşılaştırmada görmemiş olayım. Parayla dereceleri satın alıp sıralamalarını yükseltiyorlar. Cerrahpaşa ile hacettepe iki ekol yer. Türkiyenin tanınmış yerleri. Medipol ne allah aşkına, bugün var yarın yoklar paraları nereye kadar? Devlet sürekli besliyor okulu bunun suyu kesilir elbet bir gün.
    bu soru çok mantıksız kesinlikle ve kesinlikle en iyi eğitim tartışmasız hacettepenindir ve en iyi hocalar oradan çıkar

türk bilimine yön veren 100 tıp doktorlarından 46sı hacettepeden
    https://www.memurlar.net/haber/779441/tip-bilimine-yon-veren-100-turk-listesinde-46-hacettepe-li.html

http://www.turkishtimedergi.com/saglik/tip-bilimine-yon-veren-100-turk/

cerrahpaşa intörnlüğü rahat geçer fazla hekimlik becerileri uygulanmaz genelde kütüphaneye yollarlar o yüzden tus başarısı yüksek yine hacettepeye kıyasla çok yakın
  • UP
  • Up
  • Hacettepe tabiki de. tartışmaya kapalı
  • Neden hocam ? Sebebiyle beraber diğerlerine göre üstün olan yönleriyle belirtirsek herkes için yararlı bir konu olur.
  • UP
  • Şöyle konular neden alta gidiyor hemen? Bilkent vs Sabancı konusu daki kişilerin yarısı şuraya bildiği şeyleri yazsa en azından insanlar yararlı olur
    Lütfen yazabilecek bilgiye sahip kişiler az da olsa yazsa güzel olur bı fikir ediniriz en azından

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vlrm -- 26 Temmuz 2020; 20:41:40 >
  • Up
  • Hala bir cevap yok. Bilgisi olanların paylaşmasını rica ediyorum. Up
  • Hocam galiba bu sene butun herkes ceng yazacak hacettepe tip 5 k ya gerileyecek

Şaka bir yana ben de muhendislik tip arasinda kaldim tip secsem de hacettepe cerrahpasa arasindayim
    Hacettepenin egitiminin cerrahpasadan daha zor oldugunu soyluyorlar cerrahpasa tus icin ogrencileri intornlukte sıkmıyorlarmıs
  • Cerrahpaşa tabiki
  • Boomerang070 B kullanıcısına yanıt
    Öyle görünüyor hocam Cevabınız için de ayriyeten teşekkürler. Ben de öyle bir şey duydum ama ortam olarak Cerrahpaşa nın daha samimi bir ortamı olduğu söyleniyor. Gerçi şu an Cerrahpaşa yıkım yapım aşamasında kısmen. Bir de Cerrahpaşa nın Fatih semtinde olması biraz
  • Neden hocam ? Sebepleriyle neden böyle düşündüğümüzü bize açıklar mısınız ?
  • Vlrm V kullanıcısına yanıt
    Hocam sehir ve cevre sizin icin onemliyse cerrahpasa istanbulda istanbul ankaradan kat kat guzel bir sehir bana gore bulunndugu ilceye takilmayin derim zaten cerrahpasada taksime arabayla 10 15 dk cok sıkıntı olmaz
  • Cerrahpaşada hayatın olur gezersin biraz. Haccetepe de yerden kaldırırlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vlrm

Şöyle konular neden alta gidiyor hemen? Bilkent vs Sabancı konusu daki kişilerin yarısı şuraya bildiği şeyleri yazsa en azından insanlar yararlı olur
    Lütfen yazabilecek bilgiye sahip kişiler az da olsa yazsa güzel olur bı fikir ediniriz en azından
    kendiniz diyorsunuz Bilkent vs Sabancı diye. o adamlar neden bilsin Hacettepe ve Cerrahpaşa'yı
  • cerrahpaşa daha kolaydır ve orada okuyan öğrenciler daha çok yurtdışına çıkıyor bildiğim kadarıyla. internlikte falan da tus çalışsınlar diye rahat bırakıyorlar.
    hacettepe ise sıkı, disiplinli bir okuldur.
    ikisinin de çok iyi hocaları vardır.
    istanbul mu ankara mı, kolaylık mı disiplin mi sorularınızı sorun kendinize.
  • Net cerrahpaşa.
    Cerrahpaşa ve hacettepe arasında eğitim ve kalite farkı yoktur. Ama diğer sebepleri düşünürsek cerrahpaşa öne çıkar.

Medipolü de böyle bir karşılaştırmada görmemiş olayım. Parayla dereceleri satın alıp sıralamalarını yükseltiyorlar. Cerrahpaşa ile hacettepe iki ekol yer. Türkiyenin tanınmış yerleri. Medipol ne allah aşkına, bugün var yarın yoklar paraları nereye kadar? Devlet sürekli besliyor okulu bunun suyu kesilir elbet bir gün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aberrant Warden -- 26 Temmuz 2020; 21:17:16 >
  • hankm00dy kullanıcısına yanıt
    Hocam onu o konuda yazan arkadaşlar için söyledim . Misal benim de Bilkent hakkında fazlasıyla bilgim var mühendislik ile tıp arasında kalmış biri olarak
  • pismanimm P kullanıcısına yanıt
    Bu durumda Cerrahpaşa tercihim olur gibi
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.