Şimdi Ara

Medipol vs Cerrahpaşa vs Hacettepe (Tıp) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
3
Favori
7.720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • longwayfromamphioxus L kullanıcısına yanıt
    zaten usmle amerikanın kendi vatandaşları da girmek zorunda

bazı ülkeler kapsam dışında

ama md-phd de buna girilmeksizin kabulü var ama o da temel bilimler için geçerli maalesef her branşın yok
  • Vlrm V kullanıcısına yanıt
    bu konuda acıbademi de araştırmanızı öneririm:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vlrm

Yok hocam ilk 100 beklemiyorum. İlk binde olurum büyük ihtimalle. Umarım :)
    hocam geçen yıla göre sıralamanız nasıl görünüyor.Aynı düşünüyoruz gibi ama özel değilse merak ettim
  • Ankaratıplı kullanıcısına yanıt
    Ben de şu an acıbadem e bakıyordum hocam :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • MD-PHD yaptıktan sonra bir labda postdoca devam edebilirsin doktorluk yapamazsın. Doktorluk yapmak istiyorsan yine usmle yi vermen gerekiyor. Postdoc a devam etmek için de md-phd yapman zorunluluk değil ABD'de md phd ile aynı seviyede sayıldığı için md ünvanına sahipler kişiler de postdoc yapabiliyor. MD-PHD nin genel olarak faydası bilimsel temelini geliştirmesi, tamamen araştırma isteniyorsa yapılması mantıklı olabilir. Ben yine de yapılacaksa yurt dışındaki kalburüstü üniversitelerde tıp okunduktan sonra doktora yapılması taraftarıyım.
  • Be4die kullanıcısına yanıt
    Hocam şöyle diyeyim şüphede olduğum sorular var onların hepsini yanlış varsaydigimda kötü ihtimalle 726 ham 94 obp. Tercih döneminde de görüşur belki aynı üniversiteye giderir hocam :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vlrm -- 26 Temmuz 2020; 22:49:14 >
  • quote:

Hocam şöyle diyeyim şüphede olduğum sorular var onların hepsini yanlış varsaydigimda kötü ihtimalle 726 ham 94 obp. Tercih döneminde de görüşur belki aynı üniversiteye giderir hocam :)
    Anladım hocam hakkımızda hayırlısı ilk 1000 de fazla oynamayacağına inanıyorum oynamamalı.Olur hocam istediğimiz gibi gelir de inşallah buradan iletişime geçeriz okuldan önce

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Be4die -- 26 Temmuz 2020; 22:50:40 >
    Umarım hocam. Gerçi her sitede farklı bir sonuç gösteriyor ama. Hocam özel değilse ve paylaşmak isterseniz sizin sınavınızi sorabilir miyim ?

Hocam
    https://www.youtube.com/watch?v=iOva1jKP11I&feature=youtu.be
    Şu videoda 1. Dk dan sonrasında söyledikleri hakkında ne düşünüyorsunuz ? Reklam olabilir mi sizce :)

Ankaratıplı kullanıcısına yanıt
    Hocam bir de hazırlık okumayı düşünüyorum. Şahsen İngilizce bilgim çok kısıtlı. Hacettepe ve cft nin hazırlığı hakkında bir bilginiz var mı acaba?

• quote:

Umarım hocam. Gerçi her sitede farklı bir sonuç gösteriyor ama. Hocam özel değilse ve paylaşmak isterseniz sizin sınavınızi sorabilir miyim ?
    hocam ilk 500 diye ümit ediyorum ama ne olur tam bilemiyorum bazı net hatırlamadığım sorular var inşallah beklediğim gibi gelirse ilk 500de olurum diye düşünüyorum
  • Medipol o imkanları ilk 10'a falan tanımlıyor yalnız her öğrencisine değil.
  • quote:

Hocam bir de hazırlık okumayı düşünüyorum. Şahsen İngilizce bilgim çok kısıtlı. Hacettepe ve cft nin hazırlığı hakkında bir bilginiz var mı acaba?
    hazırlık geçtikten sonra ikisi için de yeterli ingilizcen olur.Zaten türkçede bile hazırlık muafiyet sınavı var diye biliyorum.Tamamen türkçe değil yani.Sonuçlar açıklansın yavaştan ing çalışmaya başlayın bence hocam ben öyle yapmayı düşünüyorum
    Hakkımızda hayırlısı olsun. Umarım beklediğimiz sonuçlara ulaşırız hocam.

• Xakler kullanıcısına yanıt
    Hocam burslu gelen öğrencilerin hepsine veriyorlar diye biliyorum.

onun gibi bazı özeller de bu imkanı veriyorlar + mühendislik ile çap + tıp eğiitmi veriyorlar

bana reklam geliyor sadece ama araştırmak gerek aslında bilgi sahibi değilim tam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 26 Temmuz 2020; 23:14:1 >
  • Xakler kullanıcısına yanıt
    burslulara veriyorlar hocam
    Hocam cidden çok teşekkürler. ***** dershane hocalarından edinemedigim bilgileri 5 dk içinde sizden edindim. Bir de hocam kayıt için üni ye gül gerekiyor mu ? Lise diploması gerekiyor mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vlrm -- 26 Temmuz 2020; 23:16:52 >
    Hocam bence de reklam hem tıp hem mühendislik çok zor özellikle tıp stajları başlayınca

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Bir nevi onu demek istemiştim zaten ilk 50 ile falan kapamıyor mu tam burslusu ben mi yanlış biliyorum
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.