Şimdi Ara

MEF ÜNIVERSITESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sizce MEF üniversitesi nasıl orda okuyan var mı ? Kampüs falan bilgisi olan yazabilir mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kampüsü itü'nün merkez kampüsüne çok çok yakın, ulaşımı zor ama bulunduğu mekan ormanlık maslak'a aşırı yakın bir yerde öğretim üyelerinin çoğu odtü, boğaziçi yurtdışına gitmeyen hoca yok full profesör filan en azından uluslararası ilişkiler bölümü böyle ben hayran oldum açıkçası ama yeni açılmasına rağmen fiyatı çoook yüksek tam burslu kazandıysan kaçırma onun haricinde bi daha düşün
  • hakkında hiç kötü bişi duymadığım nadir üniversitelerden
    çok tuhaf o_O
    mutlaka kötü bi yanı vardır ve ben onu bulacam
  • Bilgilendirme için teşekkürler

• iyi üniversite keşke %100 tutsaydı
  • Özyeginin eski rektörü ile iti nun eski rektörü Beraber mef için çok önemli şeyler yapmış. Ama önce ozyegin sonra mef derim

• bnce 3 sene içinde puanları baya bi attıcak özellikle hukuk ve mühendislikte

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BOUN-ODTU-ITU
    3 ay önce açıldı
    TOBB CENG
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Forumda mef'e gidip hiç memnun kalmayan biri vardı sanırım. Kampüs hayatı hiç yok demişti bi araştırın konuları belki bulursunuz o kişiyi. Benim de mimarlık tutuyor ama o yorumu okuyunca içime bi kurt düştü.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben mef mimarlikta okuyorum keske ytu yazsaydim diyorum. Okul sirin ortami sicak ama lab imkanlari yok denecek kadar az. Su anda ortalama yapip ytu ye yatay gecis icin ugrasicam. Hoca sayisi yeteriz. Ayrica cogu zaman flipped classroom a uygun ders islenmiyor.

• bonjovig B kullanıcısına yanıt
    Hocam sen naptın ya nasıl kafam karıltı bak şimdi :D Şu an ortalaman kaç ve kaç sıralamayla girmiştin

• Lisansa bu yil gectim daha ya dostum yazacaksan yaz ama ben cok tavsiye etmiyorum. Ben tam burslu girdim. 70 bindeki adam icin tabiki mef iyi bir secim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bonjovig -- 11 Temmuz 2015; 13:44:55 >
  • bende dün gezdim okulu, mimarlık bölümünü beğenmedim açıkcası projeleri vs çocuksu duruyordu,mühendisliğini beğendim geçiş yapmayı düşünüyorum mühendislik okuyan varsa yardımcı olsun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.