Şimdi Ara

megan 2 acil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar megan 2 2005 model benzinli lpg li aracım var 20000 bin km de araç seyir halindeyken ayagımı gaz dan çektigim an devir düşüp sürekli istop ediyor. nedeni ne olabilir veya istanbul ataşehir ümraniyede saglam tamirci tavsiyesi varmı 3 4 yere gittim sürekli yapıyoz diolar ama sorun hiç degişmiyo yardımcı olursanız sevinirim . İyi günler.

• en yakın galeriye gidip 3 e 5 e bakmadan satın aracınızı. standart tüplü ve arızalı sendromu baş göstermiş. tüplü olupta su sorunları yaşamayan yok. sırasıyla gaz kelebegi buji bui kabloları akü ateşleme bobini enjektörler sayısız gaz ayarı yapacaksınız ancak sorunu çözemeyeceksiniz. tüp pişmanlıktır.
  • Dci candır.
  • dediğiniz doğru, şahsen ben de tüpten soğumaya başladım. ama benzin de çok pahallı, sanırım tüp takrırp 2-3 sene içinde elden çıkarmak en makulü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: packerd

merhaba arkadaşlar megan 2 2005 model benzinli lpg li aracım var 20000 bin km de araç seyir halindeyken ayagımı gaz dan çektigim an devir düşüp sürekli istop ediyor. nedeni ne olabilir veya istanbul ataşehir ümraniyede saglam tamirci tavsiyesi varmı 3 4 yere gittim sürekli yapıyoz diolar ama sorun hiç degişmiyo yardımcı olursanız sevinirim . İyi günler.

sorununuz kam mili kaptöründen kaynaklanıyor.
  • denemeye başlasın, nasılsa bu saydıklarımın tamamını değiştirip, 3 5 zarar değil toplamda 5 10 zarar etmiş olacak. tüplü arabalar sorun yumağından başka bişey değil. her tüplü araba rolanti, stop, ısınmama, asırı ısınma, stop ettikten sonra calısma, vuruntu, yuksek devirde cansızlık, zırt pırt gaz ayarı, akü buji, bobin sorunları gibi daha sayamadıgım 10 larca arızayla bogusuyor ben tüplüyüm arızamda yok hic olmadı diyende düz yalancıdır.

birileri cıkıp iyi usta montaj bla bla bla yapacaksa surada cıkıp bu ustanın adını adresini servisini telefonunu yazıversin suraya bi zahmet. ben türkiyede böyle uzman montaj ustasına denk gelmedim henüz. sehir efsanesi olarak dolanan bu uzman, cok iyi usta sanırım cok utangaç birisi, benim babamın ablamın ve arkadaşlarımın araçlarında ne hikmetse denk gelemedik henüz.

tüplü arabası olana pasiflora beleş dagıtılmalı benzin istasyonlarında.
  • 2008 De aldığım accent aracımda ben de çok sıkıntı yaşadım lpg nedeniyle. Ancak bazı araçlarda problem olmuyor cidden. Usta mı kit mi bilmiyorum ama 5-6 yıldır saat gibi çalışanları etrafımda mevcut.
    Genelleme bence yanlış.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.