Şimdi Ara

MEGAN 2 HB - PUNTO ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar araba almayı düşünüyorum kısmetse ama ikisi arasında kaldım ya MEGAN 2 HB yada YENİ KASA PUNTO fikir verecek arkadaşlar mesajları bekliyorum

• Öncelikleriniz neler ona göre bir değerlendirme yapılabilir yakıt tüketimi önemliyse punto ama biraz geniş olsun rahat konforlu derseniz megane 2.
  • Öncelik sürüş keyfi tabiki hız meraklısı bi insan değilim onun için 1.4 - 1.5 dizel , benzin+lpg bana uyar benim merak ettiğim genel manada hangisi daha avantajlı mesela fiyat olarak 5bin lira ya yakın bi farkla punto var bunun nedeni 2009 model ve üstü olmasıdır herhalde ??
  • sürüş keyfi ve konfor olarak megane üstündür punto ya göre benzinli alacaksanız 1.6 olanını tavsiye ederim. 1.6 megane 2 vardı lpg taktırmıştık araç şehir içinde klima açıkken her dur kalkta stop ediyordu. 1.6 da bile böyleyken 1.4 ü düşünemiyorum.
  • Anladım gönül isterdiki punto evo alayım tuzlu kaçıyo hıımm tüpte çalışırken bu sıkıntı oluyordu herhalde?? birde dizelinde böyle bir sıkıntı olur mu acaba?
  • punto dışardan bakılınca güven veren bir araba değil,megane daha oturaklı gösterişli,güvenlik ve performans olarakda puntodan iyi olacağını düşünüyorum
  • Megane her türlü üstün puntodan.Hiç kıyaslama bile.
  • gerçekten megan puntodan nereden bakarsan bakın, her yönden üstündür. bence!!!! 1.5 dizelde olursa harika olur.
  • megan puntodan daha oturaklı daha güvenli bir araç
  • farklı sınıfta araçları kıyaslayamayız çünkü megane her yönden puntodan üstün çıkacaktır o yüzden ikisi arasında kaldıysanız megane 2 alın
  • quote:

Orijinalden alıntı: canvarol

sürüş keyfi ve konfor olarak megane üstündür punto ya göre benzinli alacaksanız 1.6 olanını tavsiye ederim. 1.6 megane 2 vardı lpg taktırmıştık araç şehir içinde klima açıkken her dur kalkta stop ediyordu. 1.6 da bile böyleyken 1.4 ü düşünemiyorum.

ne alaka şimdi 1.6da stop ediyorsa 1.4de düşünemiyorum demişsiniz. böyle bir sorun varsa sorun lpg sistemindedir arabada değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dkerem2

quote:

Orijinalden alıntı: canvarol

sürüş keyfi ve konfor olarak megane üstündür punto ya göre benzinli alacaksanız 1.6 olanını tavsiye ederim. 1.6 megane 2 vardı lpg taktırmıştık araç şehir içinde klima açıkken her dur kalkta stop ediyordu. 1.6 da bile böyleyken 1.4 ü düşünemiyorum.

ne alaka şimdi 1.6da stop ediyorsa 1.4de düşünemiyorum demişsiniz. böyle bir sorun varsa sorun lpg sistemindedir arabada değil.

Lpg sisteminde sorun yoktu aynı sorunu başkalarının da yaşadığını duymuştum. 1.6 motoru bile lpg de dijital klimayı kaldıramıyorsa 1.4 daha çok zorlanır diye düşünüyorum.

• Renautun tüm araçları bence konfor yönünden sıfır.Saçları resmen teneke bunu clio dan ve renault 19 türü araçlardan biliyoruz.Bizim tanıdık bir arkadaş geçen sene sıfır megane aldı tüp taktırdı ve sorunlardan bi nürlü kurtulamıyor bir sürü eektronik aksamı var çünkü anahtar bile kartlı sistem.Onun için ben punto derim çünkü punto bence her yönden megane 2 den üstün bir araç.Kullanın görün megane 2 den konfor yönünden de sorunsuzluk yönünden de ağır basar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.