Şimdi Ara

megan II için navigasyon tavsiyesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kendi aracım için bir navigasyon cihazı düşünüyorum uzun seyahatlarım olacak bu yuzden bırde sevıyorum aletı sızce en uygun fıyata en yararlısını nasıl bulurum tavsiyelerınızı bekliyorum

• navtürk alicaksin fiyatı 550 ytl
  • sizce en ıyısı bumudur. yeterli olurmu
  • başka alternatifin yok
    sonuçta NAVTURK,2 tane cihaz çeşidi var,biri hp ipaq-bu baya bi tuzlu-,diğeri de mio mu öyle bir marka,550ytl olan o.
  • bu arada basımdan geçen bir olayı anlatmak istiyorum bundan yaklaşık 1 ay önce bir megan sedan aldım 2007 bayıde ıkı rengi vardı siyah ve kumsal beji siyahda kaset calar , kum.bejinde cd calar araba bu arada 1.4 autantik neyse bende cd calar var diye kum. bejini seçtim işlemler yapıldı kredi için arabanın şasesi falan yazıldı kredi onandı
    arabayı stokda görmeye gittiğimde arabada cd calar yok kaset calar vardı bunun değişmesi gerektiğini söyledim onlarda bana şimdi olamayacağını ellerinde olmadığını ve bayramdan sonra beni arayacaklarını söylediler bayramdan sonra gittiğimde bana sony marka renoya uyumlu cd çalar takmaya calıştılar ve fiyat farkı almaya calıştılar bende bunun boyle olmayacağını sozverdıklerı sekılde cd caları takmaları gerektığını soyledim . Bana normal fiyatının yarısına takıcaklarını soyledıler bende kızdım ve taktırmadım sızce hakkım olan cd caları almam için ne yapmalıyım sonuçta bana arabayı cd çalarlı şekilde sattılar

• müşteri hizmetleriyle konuştun mu?

konuşmadıysanwww.sikayetvar.com a gir ve şikayetini yaz,ilgileniyorlar-nekadar ilgilenirler orası meçhul malesef-
  • bne olsam ortalğı yıkardım walahi olurmu öyle şey bu arada ssöyle bizde bilelim renault'un hangi şubesi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ya aslında arabayı geri veriyorum desem cok mu abartmış olurum ..
  • abartıp abartmadığın arabayı verdiğin yere bağlı

sonra bayide satılan mal geri alınmaz kardeşim demesinler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xradiancex -- 23 Ocak 2007; 11:30:22 >
  • şaka canım arabayı geri verecek değilim arabamdan cok memnunum ama canım acayip sıkılıyor aptal yerine koyuyorlar
  • ya birşey sormak istiyorum . BU istanbuldaki reno servislerini şikayet ve dileklerimizi belirtmek için bir konu açsam nasıl olur acaba
  • ben istanbuldaki servisler için söylemiştim
  • quote:

Orjinalden alıntı: babarow

bu arada basımdan geçen bir olayı anlatmak istiyorum bundan yaklaşık 1 ay önce bir megan sedan aldım 2007 bayıde ıkı rengi vardı siyah ve kumsal beji siyahda kaset calar , kum.bejinde cd calar araba bu arada 1.4 autantik neyse bende cd calar var diye kum. bejini seçtim işlemler yapıldı kredi için arabanın şasesi falan yazıldı kredi onandı
    arabayı stokda görmeye gittiğimde arabada cd calar yok kaset calar vardı bunun değişmesi gerektiğini söyledim onlarda bana şimdi olamayacağını ellerinde olmadığını ve bayramdan sonra beni arayacaklarını söylediler bayramdan sonra gittiğimde bana sony marka renoya uyumlu cd çalar takmaya calıştılar ve fiyat farkı almaya calıştılar bende bunun boyle olmayacağını sozverdıklerı sekılde cd caları takmaları gerektığını soyledim . Bana normal fiyatının yarısına takıcaklarını soyledıler bende kızdım ve taktırmadım sızce hakkım olan cd caları almam için ne yapmalıyım sonuçta bana arabayı cd çalarlı şekilde sattılar

bu renk konusunu pek anlamadım iki aracın donanım seviyesi aynı degilmiydi?
    nasıl oluyorda siyahta kaset çalar varken bejde cdçalar oluyor!
    ayrıca araç 2007 ise cd çalar standart olması gerekiyor.
    kasetçalarlısını nerden bulmuşlar.

yani öyle yada böyle sana aracı eksik teslim etmişler.
    arabayı teslim almamalıymışsın aslında.
    müşteri hizmetlerine durumunu anlatırsan çok kısa sürede sorunu çözerler.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.