Şimdi Ara

megan III dikiz ayna yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.074
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar dün park halinde katlanmış olarak kalan aynamı işgüzarın birisi açmaya kalkmış ve galiba kırılmış. servise götürdüm servis daha aynayı uzaktan gördü değişecek dedi tamir olur mu dıye bakmadı bile fakat fiyatını duyunca onlarda şaşırdı. 476+ işçilik kasko bu parayı veriyor fakat benden seneye %30 indirimimi keserek oda 270 tl ye geliyori. aynalar hasarsızlık indirimini deliyormuş.

Daha önce başına gelen varmı yada ayna tamir olurmu bi fikri olup yardımcı olabilecek varsa sevinirim.

• buyur işte durduk yere çıkan masrafa bak:(((((8
  • Yavuz Bey Merhaba

Hangi il desiniz belki yardımcı olabilirim.
  • bursa
  • Talep ederseniz istanbuldan ayarlayıp göndereyim sıfır yada çıkma siz nasıl isterseniz bursa üçler otomotivde değişimini yapmanıza yardımcı olurum herhangi bir işçilik vermezsiniz.
  • megané III aynasının çıkması da mı çıkmış
  • Sökülen her parça çıkmadır bence
  • Bu aynalardan ne isterler zaten hiç anlamam.Bizim de başımıza gelmişti bir kez,geçmiş olsun.Çok da pahalıymış,ısıtmalı,elektronik olduğundan herhalde.Tamiri zor olur gibime geliyor.
  • sn otomobil eczanesi peki bize kaça mal olacak çıkma ayna...bir de bu gelecek aynada çizik hasar var mı.
  • hafta sonu olmasında dolayı pazartesi cevaplayacağım
  • pahalı değil arkadaşım e39 bmw aynasına 2500 tl istediler(tanesine toplamda 5000 tl) hemde benimkini 1 gün arayla 2 sini birden ters çevirmişlerdi... katlanan aynalarla bir alıp veremediği var milletimin galiba....

forumda başlık vardı yanlış olmasın corsa yada honda jazz mıydı neydi aynaya gene 1 000 tl üstü bir rakam istemişlerdi... 460 gene insancıl kalıyor...

kasko 1.500 liraya kadar hasarsızlık delmiyordu.... bende tanıdık bir serviste aynanın camını ve tasını eskisi olacak şekilde değiştirdim sıfır gibi oldu yani...
    diğer aynayıda tamir ettim...hasarsızlığı delmeden 1.100 faturayla kaskodan aldım.. eğer elinizden iş geliyorsa ve parça kırılmamışsa yapabilirsiniz ....
    baya uğraştırmıştı ama sonunda aynayı tamir etmeyi başardım ...
    diğer aynayı rehber olarak kullanırsanız parçaları yeniden yerleştirmek daha kolay oluyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: Whisper911

pahalı değil arkadaşım e39 bmw aynasına 2500 tl istediler(tanesine toplamda 5000 tl) hemde benimkini 1 gün arayla 2 sini birden ters çevirmişlerdi... katlanan aynalarla bir alıp veremediği var milletimin galiba....

forumda başlık vardı yanlış olmasın corsa yada honda jazz mıydı neydi aynaya gene 1 000 tl üstü bir rakam istemişlerdi... 460 gene insancıl kalıyor...

kasko 1.500 liraya kadar hasarsızlık delmiyordu.... bende tanıdık bir serviste aynanın camını ve tasını eskisi olacak şekilde değiştirdim sıfır gibi oldu yani...
    diğer aynayıda tamir ettim...hasarsızlığı delmeden 1.100 faturayla kaskodan aldım.. eğer elinizden iş geliyorsa ve parça kırılmamışsa yapabilirsiniz ....
    diğer aynayı rehber olarak kullanırsanız parçaları yeniden yerleştirmek daha kolay oluyor...

walla helal olsun ne deyim eliniz yatkınmış

• quote:

Orijinalden alıntı: crazyarif

quote:

Orijinalden alıntı: Whisper911

pahalı değil arkadaşım e39 bmw aynasına 2500 tl istediler(tanesine toplamda 5000 tl) hemde benimkini 1 gün arayla 2 sini birden ters çevirmişlerdi... katlanan aynalarla bir alıp veremediği var milletimin galiba....

walla helal olsun ne deyim eliniz yatkınmış

biraz alet edevat biraz tecrübeyle ve en önemlisi cesaretle çok güzel sonuçlar oluyor....
    cesaret derken herkeste , aman abi bişi olmasın başımıza iş açmasın korkusu oluyor... halbuki çok karmaşık sistemler değiller.en kötü dağıttığınız halde servise götürürsünüz onlar toplar zaten onlarda dağıtacak.. elektronik kısımlar bilgi gerektiriyor onlara dokunmaya gerek yok zaten... şuana kadar aynayı saymazsak milyarı geçmiştir kendi başıma hallettiğim sorunlar tasarruf olarak....

servise götürünce kesin değiştiriyorlar zaten parçayı halbuki hiç bir sorunu yokken... ustalarda söktü taktı çözdü v.s. gene baya para gidiyor...
    tavsiye ederim çok ta zevkli oluyor..

• bende dağıttım fakat senin kadar cesaretli bişekilde iki aynayı değil. gerçekten kırık mı dıye bakmak için baskı yapan bir yay mekanizması var fakat onu tutan tırnaklar kırılmış ıöyle japonla tutacak gıbı durmuyordu. artık servise sipariş verdik ama türkiyede yokmuş 1 haftayı bulur dediler
  • quote:

Orijinalden alıntı: mayavuz

bende dağıttım fakat senin kadar cesaretli bişekilde iki aynayı değil. gerçekten kırık mı dıye bakmak için baskı yapan bir yay mekanizması var fakat onu tutan tırnaklar kırılmış ıöyle japonla tutacak gıbı durmuyordu. artık servise sipariş verdik ama türkiyede yokmuş 1 haftayı bulur dediler

kırıldıysa yapacak pek birşey olmuyor...
    özellikle yük çeken parçalarda yağıştırıcılarda pek sağlıklı olmuyor...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.