Şimdi Ara

megane 1.5 DCi dynamipue 2005 model alınır mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • araç 2005 model 160 binde 23000 fiyat dediler son, servis motora sorunsuz diye garanti verdi ama kararsızım daha önce megane kullanmadım
    alırken nelere dikkat etmeliyim kronik sorunları var mıdır kullanan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim, bakımları tiriger, balata ve diğer rutin bakımları kaça maloluyor

• Cam tavan varsa ve kazasızsa eder.
  • şahsen 2.el dizel araç alacaksam 3-5 fazla verir düşük km de tamamen yetkili servis bakımlı bir araç alırdım(çünkü km yi düşürebiliyorlar) dizelin yüksek km lisini alırken çok dikkatli olmak lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: mkadri

araç 2005 model 160 binde 23000 fiyat dediler son, servis motora sorunsuz diye garanti verdi ama kararsızım daha önce megane kullanmadım
    alırken nelere dikkat etmeliyim kronik sorunları var mıdır kullanan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim, bakımları tiriger, balata ve diğer rutin bakımları kaça maloluyor

hocam km çok fazla daha uygun bulabilirsiniz sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: mkadri

araç 2005 model 160 binde 23000 fiyat dediler son, servis motora sorunsuz diye garanti verdi ama kararsızım daha önce megane kullanmadım

piyasasını bilmiyorum ama bakımlıysa km ye çok takmayın daha sorun olmaz renonun en tutulan modeli sıkıntı çıkaracağını tahmin etmiyorum
  • 180bın km de 2006 model aracımı takasa vermıstım.

en cok sıkıntı yaratan sorunu enjektörleri.

Mutlaka kontrol ettırın yada aracın marsına basın boşta 5-10dk oturun ıcınde bekleyın.

Stop ederse uzak dur , dalgalanırsa devır şüphelen
  • Bir sene boyunca sık sık Megane'da yolculuk etme fırsatı bulmuştum.Süspansiyonlar yumuşak,bundan dolayı çukurlarda falan konforlu.Tabi yol tutuşu zayıflatıyor.Kötü diyemeyiz;ama mesela bir Focus,Golf ile aralarında fark var.

1.5 dCi motor çok ekonomik.Zaten alanların çoğu da bundan alıyor sanırım.

Benim bindiğim araçta tıkırtılar vardı.Yetkili servis bir çözüm bulamadı maalesef.Sıklıkla gittiğim yol düzdü;ama araç şehiriçinde dolanırken malum Türkiye yolları hırpalamış sanırım.

okanttnc 'nin dediği devir dalgalanması yüzünden araç servise gitmişti 2 kere.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İmzamdaki araba 1.5 DCI. 190000 den fazla km yapmış durumda. Bahsettiğiniz devir dalgalanması asla olmuyor. Kontağı çevirince kendini 825 d/dk. ya sabitliyor. 1.5 DCI hem ekonomik, hem iyi motordur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: topaz42

İmzamdaki araba 1.5 DCI. 190000 den fazla km yapmış durumda. Bahsettiğiniz devir dalgalanması asla olmuyor. Kontağı çevirince kendini 825 d/dk. ya sabitliyor. 1.5 DCI hem ekonomik, hem iyi motordur.

Ben her araçta oluyor diye birşey demedim ki.

Eğer akaryakıt temiz değilse enjektor ve yakıt pompası sorun cıkarabılıyor. Yaklasık malıyetı 4bın tl.

Bende bu sorun oldugundan dolayı aracımı takasa verdım.

Kullandıgım en ekonomık motordu
  • quote:

Orijinalden alıntı: okanttnc

quote:

Orijinalden alıntı: topaz42

İmzamdaki araba 1.5 DCI. 190000 den fazla km yapmış durumda. Bahsettiğiniz devir dalgalanması asla olmuyor. Kontağı çevirince kendini 825 d/dk. ya sabitliyor. 1.5 DCI hem ekonomik, hem iyi motordur.

Ben her araçta oluyor diye birşey demedim ki.

Eğer akaryakıt temiz değilse enjektor ve yakıt pompası sorun cıkarabılıyor. Yaklasık malıyetı 4bın tl.

Bende bu sorun oldugundan dolayı aracımı takasa verdım.

Kullandıgım en ekonomık motordu

ne kadar pahalı bu enjektörler. bu kadar pahalı olmasa insanlar bu araçlara bence daha uzun kmler biner diye düşünüyorum.

• Motorunda ve yürüyeninde sorun yoksa alınabilir.
  • motorunu elektronik testlerden ziyade, konusuna vakıf bir motor ustası daya iyi anlar ve iyi bir yorum yapar...
  • Ben her zaman yüksek km den çekinmişimdir. Sizde alıcaksanız çok dikkatli olun derim.
  • hocam 2-3 sene de sen binsen araç 200bin olacak.
    200binden sonra dizel arabayı kime satacaksın?

Namuslu insanlarız, çarçakallar gibi kmyi düşürme işi bizim inancımıza uymaz.

km yüksek.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.