Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba.2000 model RTE aracım var ve şartlara göre önümüzdeki aylarda satabilirim.Aracım şu anda 82000 de aracımda boya yok,sadece çamurlukta bir düzeltme var.Değişen ve boya yok yani.RTE modellerinde normalde 2 hava yastığı vardır,bizimkinde 4 tane var,opsiyonel yani.Araç tüplü 72binde Atiker takıldı.Rengi de Granit grisi.Piyasayı uzun zamandır takip etmiyorum,acaba aracım ne kadar eder? Bana fikir verebilir misiniz?Şimdiden herkese teşekkür ederim.
2001 model RXT 103000 km de BRC tüplü bir yakınım 16750 TL'ye aldı.Bir ik parça lokal boya var temiz araç.
Teşekkür ederim cevabınız için.Ozaman bizimkide 16000 eder galiba.
quote:
Orijinalden alıntı: ulass
Teşekkür ederim cevabınız için.Ozaman bizimkide 16000 eder galiba.
Mal müşterisine satılır diye kaba bir prensip dolaşır esnafların arasında.doğrudur.araba pazarında bir alış verişe şahit oldum 2001 rxt gri düzgün bir araçtı.15650 ye satıldı.donanım birebir örtüşmüyor bildiğim kadarı ile ama olsun fikir verebilir belki diye yazdım.Hayırlı müşteri.
2000 RTE 16.000 ediyorsa bizim 93.000 km'deki kaportada değişeni boyananı olmayan 2003 expression lpg'siz ne kadar eder merak ettim şimdi
bizde de ekstra olarak orjinal alüminyım alaşımlı jantlar, orjinal arka 3 camda perdeler ve orjinal ön 2 camda rüzgarlık var aksesuar tabi sonuçta
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme